Hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla gelir minik.Kızlar ben de bu ay gebe kalmak için ugrasanlardandim test sonuçlarım bu şekilde
5 mayis yumurtlama 14 mayıs bekledigim adet tarihimdi.
Cuma kan vereceğim bu mesajı okurken dua edin lutfen hicbir sorun olmasın.
Canım benim ilk cıktıgında cok silik sonradan bi çizgi vardı bende bişey varsa erken gebelikte cıkar diye sonra erken gebelik testi aldım onda hiç bişey cıkmadı sonra bi kaç gündür ara sıra test yaptım ilk 5-10 dk bişey yok sonra var cıkıyodu. Geri bugün direk 5 dkada cıktı 2 snde de. Bi testini atsana bakalım nasıl cıkmısSüper o zaman ❤ benım de bugun kuruma cızgısı cıktı yıne bu ser 20.dk da gordum yine su doktum gitmedi.. Ama benım umudum baya tukendı.. Cunku bugun veya yarın adet gunum dıye tahmın edıyorum.. Cıkması gerekmez mıydı hemen senınkı kadar net bıle deıl benımkıler..
O zamana kadar binleri görürsün kesin bthcg de.Benimde ayaklarım yanıyodu resmen. Yasak bittiği an 00.01 de gitmeyi düşünüyorum
Sen kac gun kala test yapmaya basladın ki kuzumCanım benim ilk cıktıgında cok silik sonradan bi çizgi vardı bende bişey varsa erken gebelikte cıkar diye sonra erken gebelik testi aldım onda hiç bişey cıkmadı sonra bi kaç gündür ara sıra test yaptım ilk 5-10 dk bişey yok sonra var cıkıyodu. Geri bugün direk 5 dkada cıktı 2 snde de. Bi testini atsana bakalım nasıl cıkmıs
Tamam canımm:)))Sevgili admin benide eklermisin bat 25 mayısbiraz geç oldu
Evet kuzum bir genimde taşıyıcılık çıktı ama o yuksek riskli olan genlerden değil, tek başına risk sayılmaz dedi ama kanda gebeligi ogrenir öğrenmez aspirin ve progestan başlattı bana bir kayıp olduğu için, bence yasağı beklemeden kan vermeye git doktorun belki ilaç önerir canım, S Storycan bence sen de çarşamba kan ver yumurtlama zamanina göreCanım bu arada seninde mi pıhtılaşman vardı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bende coraspin kullanıyorumda bebiş varsa iğne vs baslar mı bilemedim. Eşimi ikna edersem gidicemEvet kuzum bir genimde taşıyıcılık çıktı ama o yuksek riskli olan genlerden değil, tek başına risk sayılmaz dedi ama kanda gebeligi ogrenir öğrenmez aspirin ve progestan başlattı bana bir kayıp olduğu için, bence yasağı beklemeden kan vermeye git doktorun belki ilaç önerir canım, S Storycan bence sen de çarşamba kan ver yumurtlama zamanina göre
Hangi gendeydi, derecesine göre başlıyorlarBende coraspin kullanıyorumda bebiş varsa iğne vs baslar mı bilemedim. Eşimi ikna edersem gidicem
Bugün yine test yaptım bembeyaz çıktıEvet kuzum bir genimde taşıyıcılık çıktı ama o yuksek riskli olan genlerden değil, tek başına risk sayılmaz dedi ama kanda gebeligi ogrenir öğrenmez aspirin ve progestan başlattı bana bir kayıp olduğu için, bence yasağı beklemeden kan vermeye git doktorun belki ilaç önerir canım, S Storycan bence sen de çarşamba kan ver yumurtlama zamanina göre
İnşallahBenim adetimden bigün önce alnımda kocaman ağrılı sivilce çıktı ama hamileyim değerlerimi bilmesemdeyani onlara takılma cnm Sivilce çıkması hamile olmadığının anlamı taşımazz
Daha cok erken yaaaa kuzum dinlemiyorsun beniBugün yine test yaptım bembeyaz çıktı
Ya karnım ağrıyo akıntım var gaza geldim bitirdim tüm testleriDaha cok erken yaaaa kuzum dinlemiyorsun beni
HoşgeldinMerhabalaryazdıklarınızı arada gülerek arada üzülerek ama her zaman dua ederek okuyorum 3 seneye yakındır gebe kalmaya çalışıyorum, zaten 1.5 senesi 2 dış gebelikte yapılan metotraxsat sonrası korunma dönemiyle geçti dersek.4 tane de kimyasal gebelik tüm tetkiklerim yapıldı(spermiyogram-hsg-genetik-mr) ne ararsanız uterus hafif arkuat(hafif kalp şeklinde dielim kabaca) ama gebe kalmaya olumsuz bir etkisi yok- gebelikte ilerleyen zamanlar için sıkıntı olabiliyormuş. Gerekirse ameliyat ile düzelirmiş ama düzeltcek bi durum yokmuş.Hemşireyim zaten, branşım olmasa da uzak değilim kadın-doğuma.İçimi döktüm sanki uzattım kusura bakmayın. Bu ay 18 inde mens olmam lazım, hadi desek yumurtlama 2-3 gün geçikti 20 si dielim.Diğer düşükler ve dış gebelikler gibi hissetmiyorum, daha rahatım arada kasıklarıma doğru çekilme gibi oluo- bel ve hatta sırt ağrısı arada-göğüs uçlarım 1 hafta önce çok hassastı şimdi daha rahat mesela-akıntı çok değil, hafif sarıya yakın beyaz gibi diebiliriz.Saçma belki ama göbeğimde hafif kahverengi çizgi belirdi(göbeğimi ii tanırım )1. Aydan itibaren oluştuğu olur aslında ama şaşırıorum belki de psikolojik.Hiçbir test yapmadım zaten pandemi servisinde çalışıodum(meslek gereği soğuk kanlıyımdır da).Dış gebelik olmasında kızlar çekilir dert değil. Allahımdan hep hayırlısını istedim eğer imtihansa boynum kıldan incedir tabiki de.Bu ay da boş geçerse tüp bebek düşünüoruz yaşım 34 artık bide ateşim çıkıo akşamları yanıorum 37.1 lerde korona değilim yani Antijen testimiz yapılıo düzenli neyse böle işte Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hakkınızı helal edin uzunnnn oldu
Amin inşallahHoşgeldinHayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah Anlattıklarına göre gebelik ihtimali yüksek gibi
Kesinlikle bahsettiğiniz gibi bir ağrı, özellikle ayakta çok kalınca.Belirti olarak bel ağrısı çekenler!? sanki ağır birşey kaldırıp beliniz ağrır ya öyle bir ağrı mı acaba? Bu gün azıcık ayakta dursam belim ağrıyor. Sizin de bu şekilde mi acaba merak ettim. Karın şişkinliği var kendimi sanki hamile gibi hissediyorum. Göğüslerim de dolgunlaştı. Bat a 2 kaldı. Bilerek test almadım. Ama sabırsızlanıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?