- 12 Nisan 2020
- 457
- 443
- 103
- 31
Düne kadar yoktu. Bu gün oldu bel ağrısı. Sanki tutulmuş gibi.Kesinlikle bahsettiğiniz gibi bir ağrı, özellikle ayakta çok kalınca.
Bende de bitmek bilmeyen kasık ağrısıDüne kadar yoktu. Bu gün oldu bel ağrısı. Sanki tutulmuş gibi.
Eki Görüntüle 2639353 Eki Görüntüle 2639353 Kızlar benim pik sadece bir gün göründü sizce bu kadar kısa mı sürerr
Merhabalaryazdıklarınızı arada gülerek arada üzülerek ama her zaman dua ederek okuyorum 3 seneye yakındır gebe kalmaya çalışıyorum, zaten 1.5 senesi 2 dış gebelikte yapılan metotraxsat sonrası korunma dönemiyle geçti dersek.4 tane de kimyasal gebelik tüm tetkiklerim yapıldı(spermiyogram-hsg-genetik-mr) ne ararsanız uterus hafif arkuat(hafif kalp şeklinde dielim kabaca) ama gebe kalmaya olumsuz bir etkisi yok- gebelikte ilerleyen zamanlar için sıkıntı olabiliyormuş. Gerekirse ameliyat ile düzelirmiş ama düzeltcek bi durum yokmuş.Hemşireyim zaten, branşım olmasa da uzak değilim kadın-doğuma.İçimi döktüm sanki uzattım kusura bakmayın. Bu ay 18 inde mens olmam lazım, hadi desek yumurtlama 2-3 gün geçikti 20 si dielim.Diğer düşükler ve dış gebelikler gibi hissetmiyorum, daha rahatım arada kasıklarıma doğru çekilme gibi oluo- bel ve hatta sırt ağrısı arada-göğüs uçlarım 1 hafta önce çok hassastı şimdi daha rahat mesela-akıntı çok değil, hafif sarıya yakın beyaz gibi diebiliriz.Saçma belki ama göbeğimde hafif kahverengi çizgi belirdi(göbeğimi ii tanırım )1. Aydan itibaren oluştuğu olur aslında ama şaşırıorum belki de psikolojik.Hiçbir test yapmadım zaten pandemi servisinde çalışıodum(meslek gereği soğuk kanlıyımdır da).Dış gebelik olmasında kızlar çekilir dert değil. Allahımdan hep hayırlısını istedim eğer imtihansa boynum kıldan incedir tabiki de.Bu ay da boş geçerse tüp bebek düşünüoruz yaşım 34 artık bide ateşim çıkıo akşamları yanıorum 37.1 lerde korona değilim yani Antijen testimiz yapılıo düzenli neyse böle işte Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hakkınızı helal edin uzunnnn oldu
İnşallah bekleyen herkesin.MensSağlıkla gelsin inş. Sağlıkçı olduğunuz mens demenizden belli:):) ya test yapmadınız mı peki bu zamana kadar
İnşallah bekleyen herkesin.Mensalışkanlık haklısın.Test benim için karanlık niye dersen daha önce yapıyordum çift çizgi çıkıyordu ama çok koyusunu görmedim yalan söyleyemem ama kan sonuçları betahcg hep düştü ya da dış gebelikse inatla yükseldi.Amma velakin kaçışım yok olurda mens olmaz isem betahcg ve progesteron baktırcam inşallah.
Paı1 homo , mthfr den biri heterozigot canımHangi gendeydi, derecesine göre başlıyorlar
Canım zaten normalde çoğunlukla bi gün sürüyor diye biliyorum. Bazılarında iki üç gün de sürebiliyor. Ama bir gün normal yani benimki de öyle.Eki Görüntüle 2639353 Eki Görüntüle 2639353 Kızlar benim pik sadece bir gün göründü sizce bu kadar kısa mı sürerr
Hayırlısıyla güzel haberler gelir inşallah, kötü bir durum yoktur Allahın izniyle içini ferah tut bence. Bende bayram sonrası kan baktırcam... Az daha sabırHayırlı bayramlar kızlar. ❤ güzel haber verenleri tebrik ederim. Ben hala hastalanmadım. Sarı akıntı fevam ediyor. Bayramdan sonraya kadar olmazsam doktora gidicem. İyice korkmaya başladım. Umarım kötü bir durum yoktur. İlk defa bu kadar gecikdi.
Canım illaki bunların hepsi birer imtihan... çookk yıpratıcı bir süreç yaşamışsın ama sen tüm imtihanlarını geçmiş gibisin maşallah Hamile kalman yönünde hiçbir sıkıntın yok Rabbim inşallah bu hamileliğinde evladını sana bağışlasın sağlıkla gelsin kuzucukMerhabalaryazdıklarınızı arada gülerek arada üzülerek ama her zaman dua ederek okuyorum 3 seneye yakındır gebe kalmaya çalışıyorum, zaten 1.5 senesi 2 dış gebelikte yapılan metotraxsat sonrası korunma dönemiyle geçti dersek.4 tane de kimyasal gebelik tüm tetkiklerim yapıldı(spermiyogram-hsg-genetik-mr) ne ararsanız uterus hafif arkuat(hafif kalp şeklinde dielim kabaca) ama gebe kalmaya olumsuz bir etkisi yok- gebelikte ilerleyen zamanlar için sıkıntı olabiliyormuş. Gerekirse ameliyat ile düzelirmiş ama düzeltcek bi durum yokmuş.Hemşireyim zaten, branşım olmasa da uzak değilim kadın-doğuma.İçimi döktüm sanki uzattım kusura bakmayın. Bu ay 18 inde mens olmam lazım, hadi desek yumurtlama 2-3 gün geçikti 20 si dielim.Diğer düşükler ve dış gebelikler gibi hissetmiyorum, daha rahatım arada kasıklarıma doğru çekilme gibi oluo- bel ve hatta sırt ağrısı arada-göğüs uçlarım 1 hafta önce çok hassastı şimdi daha rahat mesela-akıntı çok değil, hafif sarıya yakın beyaz gibi diebiliriz.Saçma belki ama göbeğimde hafif kahverengi çizgi belirdi(göbeğimi ii tanırım )1. Aydan itibaren oluştuğu olur aslında ama şaşırıorum belki de psikolojik.Hiçbir test yapmadım zaten pandemi servisinde çalışıodum(meslek gereği soğuk kanlıyımdır da).Dış gebelik olmasında kızlar çekilir dert değil. Allahımdan hep hayırlısını istedim eğer imtihansa boynum kıldan incedir tabiki de.Bu ay da boş geçerse tüp bebek düşünüoruz yaşım 34 artık bide ateşim çıkıo akşamları yanıorum 37.1 lerde korona değilim yani Antijen testimiz yapılıo düzenli neyse böle işte Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hakkınızı helal edin uzunnnn oldu
Yoktur kuzum korkma benim ablam kürtajdan sonra 54. Günün sonunda ilaçla adet olmuştuHayırlı bayramlar kızlar. ❤ güzel haber verenleri tebrik ederim. Ben hala hastalanmadım. Sarı akıntı fevam ediyor. Bayramdan sonraya kadar olmazsam doktora gidicem. İyice korkmaya başladım. Umarım kötü bir durum yoktur. İlk defa bu kadar gecikdi.
Güzel yorumun ve dileklerin için çok sağ ol, Allah razı olsun. Allahım olmayana evlat sevinci yaşatsın, olanları da onlara bağışlasın; sağlıkla huzurla, uzun ömürlü inşallahCanım illaki bunların hepsi birer imtihan... çookk yıpratıcı bir süreç yaşamışsın ama sen tüm imtihanlarını geçmiş gibisin maşallah Hamile kalman yönünde hiçbir sıkıntın yok Rabbim inşallah bu hamileliğinde evladını sana bağışlasın sağlıkla gelsin kuzucuk
Aynen geciktirme hemen git canım niye böyle olduki acaba gebelik yok eminsin dimi sonradan oluşmuş falan olabilir miHayırlı bayramlar kızlar. ❤ güzel haber verenleri tebrik ederim. Ben hala hastalanmadım. Sarı akıntı fevam ediyor. Bayramdan sonraya kadar olmazsam doktora gidicem. İyice korkmaya başladım. Umarım kötü bir durum yoktur. İlk defa bu kadar gecikdi.
Kuzum 5 gün kan testi yaptırdım olsa çıkardı. Yok ama neden olmuyorum anlamadım.Aynen geciktirme hemen git canım niye böyle olduki acaba gebelik yok eminsin dimi sonradan oluşmuş falan olabilir mi
Kan testinde de görünmedigi durumlar oluyor mu acaba insallah kötü bisi degildir canım ağrın falan var mıKuzum 5 gün kan testi yaptırdım olsa çıkardı. Yok ama neden olmuyorum anlamadım.
Canım bende dün öyleydim, yatarken tutuldu heralde dedim ama bugün azaldıDüne kadar yoktu. Bu gün oldu bel ağrısı. Sanki tutulmuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?