Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağlıkla gelsin inş. Sağlıkçı olduğunuz mens demenizden belli:):) ya test yapmadınız mı peki bu zamana kadar

Sağlıkla gelsin inş. Sağlıkçı olduğunuz mens demenizden belli:):) ya test yapmadınız mı peki bu zamana kadar
İnşallah bekleyen herkesin.Mens alışkanlık haklısın.Test benim için karanlık niye dersen daha önce yapıyordum çift çizgi çıkıyordu ama çok koyusunu görmedim yalan söyleyemem ama kan sonuçları betahcg hep düştü ya da dış gebelikse inatla yükseldi.Amma velakin kaçışım yok olurda mens olmaz isem betahcg ve progesteron baktırcam inşallah.

İnş güzel haberlerle gelirsin, sonucu mutlaka bekliyoruz :)

Hayırlı bayramlar kızlar. ❤ güzel haber verenleri tebrik ederim. Ben hala hastalanmadım. Sarı akıntı fevam ediyor. Bayramdan sonraya kadar olmazsam doktora gidicem. İyice korkmaya başladım. Umarım kötü bir durum yoktur. İlk defa bu kadar gecikdi.

Hayırlısıyla güzel haberler gelir inşallah, kötü bir durum yoktur Allahın izniyle içini ferah tut bence. Bende bayram sonrası kan baktırcam... Az daha sabır

Canım illaki bunların hepsi birer imtihan... çookk yıpratıcı bir süreç yaşamışsın ama sen tüm imtihanlarını geçmiş gibisin maşallah Hamile kalman yönünde hiçbir sıkıntın yok Rabbim inşallah bu hamileliğinde evladını sana bağışlasın sağlıkla gelsin kuzucuk

Yoktur kuzum korkma benim ablam kürtajdan sonra 54. Günün sonunda ilaçla adet olmuştu

Güzel yorumun ve dileklerin için çok sağ ol, Allah razı olsun. Allahım olmayana evlat sevinci yaşatsın, olanları da onlara bağışlasın; sağlıkla huzurla, uzun ömürlü inşallah

Aynen geciktirme hemen git canım niye böyle olduki acaba gebelik yok eminsin dimi sonradan oluşmuş falan olabilir mi

Aynen geciktirme hemen git canım niye böyle olduki acaba gebelik yok eminsin dimi sonradan oluşmuş falan olabilir mi
Kuzum 5 gün kan testi yaptırdım olsa çıkardı. Yok ama neden olmuyorum anlamadım.

Kuzum 5 gün kan testi yaptırdım olsa çıkardı. Yok ama neden olmuyorum anlamadım.
Kan testinde de görünmedigi durumlar oluyor mu acaba insallah kötü bisi degildir canım ağrın falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…