Ben kendimi dinlemediğim daha doğrusu olmayacak heralde ya amaann dediğim ay hamile kaldım. Aniden göğsüm sızladı takvime baktım adet günüm. Sağlık ocağında kan verdim. Yine yok olmayacak dedim kendi kendime. Ebe yanına çağırdıEn cok merak ettigim vücudumuzu dinlemedigimiz an hamile kalsak acaba yine de belirti olur mu
Ne harika bir görüntü buKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Forumda görmüştüm laboquick erken gebelik testiyle 6 gün önce pozitif görmüş. Beklemek gerek haklısın.. Evde fazla test olunca dayanamadım.Adetinin geçmesini bekle bence canım
Amin cnm inşGüzel yorumun ve dileklerin için çok sağ ol, Allah razı olsun. Allahım olmayana evlat sevinci yaşatsın, olanları da onlara bağışlasın; sağlıkla huzurla, uzun ömürlü inşallah
Tebrikler canımmmKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Canım teşekkürler benimde idrarda var ama kanı az önce verdim sonucu daha cıkmadı, hafifte dünden beri kahve lekelenmem var cok tedirginim bi sonuç çıksa rahatlardım
Canım tebrik ederimKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Kan sonucunu yaz mutlakaCanım teşekkürler benimde idrarda var ama kanı az önce verdim sonucu daha cıkmadı, hafifte dünden beri kahve lekelenmem var cok tedirginim bi sonuç çıksa rahatlardım
Tebrik ederimKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
bayılıyorum ya hamileysek diye kendimize dikkat etmemize :)O beyaz beni bozdu oyle beyazdiki sana anlatamambir ufacik kuruma cizgisi bekledim oda yoghkkk pii dedim.. gunlerdir kahve icmiyordum kafein almayim diyeki asiri severim.. yaptim suan iciyorum , -bu bir kabullenmedir
öyle olunca daha tatlı olmuyo muBen kendimi dinlemediğim daha doğrusu olmayacak heralde ya amaann dediğim ay hamile kaldım. Aniden göğsüm sızladı takvime baktım adet günüm. Sağlık ocağında kan verdim. Yine yok olmayacak dedim kendi kendime. Ebe yanına çağırdı
Tebrikler dedi. Ben şoknası yaa dedim. Hatta 320 gibi bişey Di değer yanlış hatırlamıyorsam
Su hayallerimiz suya düşüyo ya en cok ona kızıyorum. Cok yıpranıyoruz bizede yazık degil mi ama ya ? Canım istedigini yap ama biraz kafan rahat olsun regl günün gecmeden test yapma. Regl gününü hesaplama bile kafan rahat olsun olur mu.Kızlar ben adet oldum, 20 dk dan sonra cıkan cızgılere, bebetime gebelik testine ve kuruma cızgısı olup olmadıgını anlamak ıcın damlattıgmız suya inanmamak gerekmıs
Önümüzdeki ay hayırla gelsin inşallah.. Bi süre kendimle kalıcam uzaklasıcam buralardan, hepinize cok tesekkür ederim kımseye anlatamadığım şeyleri bursa sjzınle paylaştım destek oldunuz, hepiniz saolun varolun.. Allahım herkesın gonlune göre versin inşallah ❤hoşcakalın
yaaa kuzum gözün aydınnnKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Canım sonuç pozitif 31 değerim. Değer az gibi ama bakalım. Doktorum asprine devam dedi, bi de iğne yaptık tutunması içinKan sonucunu yaz mutlakaLeke olunca doktorlar aspirini kesiyor diye biliyorum canım bakalım doktorun ne diyecek
Benim gebeliğim yakın takip gerektiğinden ilk zamanlar tedirgindim. Ama yine de değişik bir duygu.öyle olunca daha tatlı olmuyo mu
TebriklerKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?