Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En cok merak ettigim vücudumuzu dinlemedigimiz an hamile kalsak acaba yine de belirti olur mu
Ben kendimi dinlemediğim daha doğrusu olmayacak heralde ya amaann dediğim ay hamile kaldım. Aniden göğsüm sızladı takvime baktım adet günüm. Sağlık ocağında kan verdim. Yine yok olmayacak dedim kendi kendime. Ebe yanına çağırdı
Tebrikler dedi. Ben şok nası yaa dedim. Hatta 320 gibi bişey Di değer yanlış hatırlamıyorsam

Ne harika bir görüntü bu Tebrik ederim annesi çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın

Güzel yorumun ve dileklerin için çok sağ ol, Allah razı olsun. Allahım olmayana evlat sevinci yaşatsın, olanları da onlara bağışlasın; sağlıkla huzurla, uzun ömürlü inşallah
Amin cnm inş Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inş

Tebrikler canımmm sağlıcakla gelsin ınsallah

Kızlar ben adet oldum, 20 dk dan sonra cıkan cızgılere, bebetime gebelik testine ve kuruma cızgısı olup olmadıgını anlamak ıcın damlattıgmız suya inanmamak gerekmıs

Önümüzdeki ay hayırla gelsin inşallah.. Bi süre kendimle kalıcam uzaklasıcam buralardan, hepinize cok tesekkür ederim kımseye anlatamadığım şeyleri bursa sjzınle paylaştım destek oldunuz, hepiniz saolun varolun.. Allahım herkesın gonlune göre versin inşallah hoşcakalın

Canım teşekkürler benimde idrarda var ama kanı az önce verdim sonucu daha cıkmadı, hafifte dünden beri kahve lekelenmem var cok tedirginim bi sonuç çıksa rahatlardım
Kan sonucunu yaz mutlaka Leke olunca doktorlar aspirini kesiyor diye biliyorum canım bakalım doktorun ne diyecek

O beyaz beni bozdu oyle beyazdiki sana anlatamam bir ufacik kuruma cizgisi bekledim oda yoghkkk pii dedim.. gunlerdir kahve icmiyordum kafein almayim diyeki asiri severim.. yaptim suan iciyorum , -bu bir kabullenmedir
bayılıyorum ya hamileysek diye kendimize dikkat etmemize :)

öyle olunca daha tatlı olmuyo mu

Su hayallerimiz suya düşüyo ya en cok ona kızıyorum. Cok yıpranıyoruz bizede yazık degil mi ama ya ? Canım istedigini yap ama biraz kafan rahat olsun regl günün gecmeden test yapma. Regl gününü hesaplama bile kafan rahat olsun olur mu.

yaaa kuzum gözün aydınnn

Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…