Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gebeliğim yakın takip gerektiğinden ilk zamanlar tedirgindim. Ama yine de değişik bir duygu. Tatlılıktan çok şok olma durumu daha baskın
Valla ben şuna inanıyorum artık. Rabbim nasip ediyosa eğer o benegin dünyada alcak nefesi varsa hiçbişey olmuyı ama bişeyler olcaksada bi şekilde bişeler giriyp araya bizde kendimizi sucluyoruz şöyle yaptık oldu böyle yaptık oldu diye

Kizlar merhaba 1 hazirana gebeyim diye randevu almıştım degerimin düştüğünü soyleyen doktor iyi yapmışsın gel yinw bakalım değerin düşmüş mü diye dedi ben yinede carsamba sağlık ocağında kan versem mi

Daha erken değil mi
Şoktayım canım çok da üzüldüm ya, ben yumurtlama olacak ovulasyon koyulaşçak diye test yapıyorum her gün, akşam ağrım oldu hatta yumurtlama oldu heralde diye düşündüm. Sabah regl geldi

Şoktayım canım çok da üzüldüm ya, ben yumurtlama olacak ovulasyon koyulaşçak diye test yapıyorum her gün, akşam ağrım oldu hatta yumurtlama oldu heralde diye düşündüm. Sabah regl geldi
regl mi peki yani söküldün mü

icin rahat etmesi icin verebilirsin bence kuzum

icin rahat etmesi icin verebilirsin bence kuzum
Degil mi vereym carsamba ins ben kendimi fazla üzdüm cnm ama çoğu kişi hemen kalırsın gebw diyor cnm birde tükürme olayını bir daha yapmayacağım

Canım senin hiç sancın oluyor mu hafif, regl kadar yoğun değil ama böyle gaz varmış gibi garip bi sancı
Dikkat et cnm benim oyle oldu hep sonra kimyasalmis sen cok dikkat et yat dinlen kalkma ayagi hızlı sekilde egilme yere

Degil mi vereym carsamba ins ben kendimi fazla üzdüm cnm ama çoğu kişi hemen kalırsın gebw diyor cnm birde tükürme olayını bir daha yapmayacağım
Kuzum bende 2 3 keredir yapmıyorum biliyo musun aptal gibi yapıyodum. Acıcak diye. Meğerse hiç sorun olmuyo suan üzüldüm gecen zamana ama olsun vardır bundada bi hayır

Kuzum bende 2 3 keredir yapmıyorum biliyo musun aptal gibi yapıyodum. Acıcak diye. Meğerse hiç sorun olmuyo suan üzüldüm gecen zamana ama olsun vardır bundada bi hayır
Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…