Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle olunca daha tatlı olmuyo mu
Ha bir de gurur yaptım sonra. O zamanlarda yine forumdaydım şu çift çizgiyi göremedim diye. Sırf bunun için gittim test aldım yaptım kan sonucundan sonra ve çift çizgiyi gördüm. O kadar takmıştım kafama

Allah hayırlısını versin, ben de tüm silik çizgilere rağmen bugün regl oldum bir süre denemeyeceğim bile

Kızlar merhaba. Bir sorum olucakti bu persembe adet olmam lazım. Benim 3 gundur gogus uclarimda bir hassaslik var. Dokunamiyorum ilk defa basima boyle bir sey geliyor. Hamilelik belirtisi olabilir diyorlar ama ben umitlenmek istemiyorum. Bir de adetlerim duzensiz bu aralar. Ne zaman gebelik testi yapsam sonuc alirim? Ve bu hassaslik belirti olabilir mi?

Elbette gebelik belirtisi olabilir ancak net sonuç için regl gününün geçmesini bekle bence sonra insan çok üzülüyor ben regle 2 gün kala test yaptım silik çıktı bugün regl oldum. Gecikmeyi beklemek en sağlıklısı

Pozitifi gorup adet olmak cok uzucu. Testlere de guven olmuyor. Insallah bir sonraki ay sevincli haberini alirsin canim

Kizlar eşim kendini kontrol ettirmek istese hangi bölüme gitmesi gerekiyor acaba? O yapilan testler için? Ben kadın doguma gittim muayenede sorun gozukmedi, birde eşim gözükse diye düşündük ama alan nedirki?

Kizlar eşim kendini kontrol ettirmek istese hangi bölüme gitmesi gerekiyor acaba? O yapilan testler için? Ben kadın doguma gittim muayenede sorun gozukmedi, birde eşim gözükse diye düşündük ama alan nedirki?
Ürolojiye gitmesi gerekiyor.

Ne harika bir görüntü bu Tebrik ederim annesi çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın
Butik alfa canımmm çok tebrik ederim maşallah ne güzel görünmüşşş
Tebrikler canımmm ❤❤❤sağlıcakla gelsin ınsallah
Canım tebrik ederim
yaaa kuzum gözün aydınnn
Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah

kızlar çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallah hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarversin. İnşallah bu sefer saglıklı bi genelik olur

Kızlar hayırlı bayramlar herkese hamileleri tebrik ediyorum ne güzel çifte bayram yaşadınız

ben ovulasyon testleri yaparken ovulasyon beklerken bugün 22.günde adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…