- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Garip bir tevafuk olacak ama benim balkonunda var kuş 2 tane de yavrusu var ucmalarini bekliyoruminanır mısın bizim balkona da kus yumurtladı su koyduk yanına esim suyu koyarken ucup gitti korktu galiba sonra cok gecmeden geldi hemen annelik duygusu hayvanlarda bile o kadar muhteşem bişe ki
Yok kuzum ne kusuru herkesi takip etmek çok zor oluyor bende bugün artık dayanamadım 500çıktı beta hcg 1 2haftalık arası bakalım artacak mı değer normal mi ben anlamıyorum hamile kalıyorsun devam edecek mi korkusu ile yaşıyorsunkusura bakma kuzum yaa eskisi gibi takip edemiyorumm istediğin kadar kızabilirsinayyy hadiii bekliyoruz
yaa ne güzel. Bizimkiler daha çatlamamıs bile bekliyoruz meraklaGarip bir tevafuk olacak ama benim balkonunda var kuş 2 tane de yavrusu var ucmalarini bekliyorum
500 cok iyi kuzummm :)Yok kuzum ne kusuru herkesi takip etmek çok zor oluyor bende bugün artık dayanamadım 500çıktı beta hcg 1 2haftalık arası bakalım artacak mı değer normal mi ben anlamıyorum hamile kalıyorsun devam edecek mi korkusu ile yaşıyorsun
En güzelini yapıyorsun, inşallah tutmuştur bebısın cnmRabbim ol dedi mi. Tek iliskiyle dahi olur. Biz yapıyoruz ama anca kendimize eziyet. Bak bu ay bende hiç belirti yok ne göğüs büyümesi ne bişe. Çünkü vücudumu dinlemedim
inşallah canım nasip hersey vaktinden önce hicbisey olmuyoEn güzelini yapıyorsun, inşallah tutmuştur bebısın cnm ❤
Öyle kuzum zamanımız var demek ki dahainşallah canım nasip hersey vaktinden önce hicbisey olmuyo
Insallah ya... insallah bendede kist yoktur. Isin yok bide onla ugrasBenimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.
Bence de öyle. Beklemek çok zor zaten.İnşallah yoktur belki sadece geç yumurtlamışsındır o yüzdendir.
ama baktırman iyi olacak bence belki bir sorun var bilmiyorsun inşallah yoktur tabi ama. Bilirsen çözümü uygularsın en azından
Kolay kolayda randevu alinmiyorki kadin doktorunsa..bi doktora mı gitsen kuzum aet sökücü felan verir öncesinde testte yaptırır belki
Bir yandanda kist ne bilim. 6 nisanda kadin doktordaydim rutin kontrolleri yapti. Iste ultrasyon sonra elleriyle kontrol etti sonra bi rahim agzindan bisey aldi hani bakmaknicin hersey yolundami diye. Bisey görmedi...Benimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.
Valla minnoş geç yumurtladım ya ben daha gelen giden yok ama çok kasık ağrım ve beyaz yapışkan akıntım oluyo arada@nisandeniz S StorycanRainbow3 kızlar bat günü :)
Rabbim sağlıklı bi şekilde herkese nasip etsin hamilemiyim diye beklemek ayrı zor acaba değer artacak mo diye beklemek zor sağlıklı mı diye beklemek zor annelik kolayca olunuyor zannederdim eskiden hiç kolay değilmiş onu anladım500 cok iyi kuzummm :)
hiç değil asla değil :) öğreniyosun bakıyosın değerin iyi acaba keseyi görcek miyim Acaba kalp atısını duyabilcek miyim gelişimi iyi mi bu hep böyle giderRabbim sağlıklı bi şekilde herkese nasip etsin hamilemiyim diye beklemek ayrı zor acaba değer artacak mo diye beklemek zor sağlıklı mı diye beklemek zor annelik kolayca olunuyor zannederdim eskiden hiç kolay değilmiş onu anladım
gelmesin inşallah :)Valla minnoş geç yumurtladım ya ben daha gelen giden yok ama çok kasık ağrım ve beyaz yapışkan akıntım oluyo arada
Değilmiş bilmiyordum kuzum ben hemen hamile kalıyorsun devam ediyor sanıyorum değilmişhiç değil asla değil :) öğreniyosun bakıyosın değerin iyi acaba keseyi görcek miyim Acaba kalp atısını duyabilcek miyim gelişimi iyi mi bu hep böyle gider
Cnm nekadar zmndır deniyorsun hemen olmayabiliyor Oyüzden soruyorum normal bi durum olabilir ama yinede tabiki ben mesela çocuktan önce bi muayene olmuştum semear testi mi diyorlardı onu yaptırdım birde adetin 3.günü sanırım kan veriyorsun hormonlara bakıyorlarKadın doğuma gideceğim muayene için neden gebelik olmuyor bir sorun mu var diye ama tecrubesizim size sorayim adetliyken mi gitmeliyim âdet bittikten sonra mı??
Tekrardan tebrikler değerin çok güzel bende dayanamayıp çba gidicemYok kuzum ne kusuru herkesi takip etmek çok zor oluyor bende bugün artık dayanamadım 500çıktı beta hcg 1 2haftalık arası bakalım artacak mı değer normal mi ben anlamıyorum hamile kalıyorsun devam edecek mi korkusu ile yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?