Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inanır mısın bizim balkona da kus yumurtladı su koyduk yanına esim suyu koyarken ucup gitti korktu galiba sonra cok gecmeden geldi hemen annelik duygusu hayvanlarda bile o kadar muhteşem bişe ki
Garip bir tevafuk olacak ama benim balkonunda var kuş 2 tane de yavrusu var ucmalarini bekliyorum

kusura bakma kuzum yaa eskisi gibi takip edemiyorumm istediğin kadar kızabilirsin ayyy hadiii bekliyoruz
Yok kuzum ne kusuru herkesi takip etmek çok zor oluyor bende bugün artık dayanamadım 500çıktı beta hcg 1 2haftalık arası bakalım artacak mı değer normal mi ben anlamıyorum hamile kalıyorsun devam edecek mi korkusu ile yaşıyorsun

500 cok iyi kuzummm :)

Rabbim ol dedi mi. Tek iliskiyle dahi olur. Biz yapıyoruz ama anca kendimize eziyet. Bak bu ay bende hiç belirti yok ne göğüs büyümesi ne bişe. Çünkü vücudumu dinlemedim
En güzelini yapıyorsun, inşallah tutmuştur bebısın cnm

Insallah ya... insallah bendede kist yoktur. Isin yok bide onla ugras

İnşallah yoktur belki sadece geç yumurtlamışsındır o yüzdendir.
ama baktırman iyi olacak bence belki bir sorun var bilmiyorsun inşallah yoktur tabi ama. Bilirsen çözümü uygularsın en azından
Bence de öyle. Beklemek çok zor zaten.

bi doktora mı gitsen kuzum aet sökücü felan verir öncesinde testte yaptırır belki
Kolay kolayda randevu alinmiyorki kadin doktorunsa..
Bir yandanda kist ne bilim. 6 nisanda kadin doktordaydim rutin kontrolleri yapti. Iste ultrasyon sonra elleriyle kontrol etti sonra bi rahim agzindan bisey aldi hani bakmaknicin hersey yolundami diye. Bisey görmedi...

hiç değil asla değil :) öğreniyosun bakıyosın değerin iyi acaba keseyi görcek miyim Acaba kalp atısını duyabilcek miyim gelişimi iyi mi bu hep böyle gider

Kadın doğuma gideceğim muayene için neden gebelik olmuyor bir sorun mu var diye ama tecrubesizim size sorayim adetliyken mi gitmeliyim âdet bittikten sonra mı??

hiç değil asla değil :) öğreniyosun bakıyosın değerin iyi acaba keseyi görcek miyim Acaba kalp atısını duyabilcek miyim gelişimi iyi mi bu hep böyle gider
Değilmiş bilmiyordum kuzum ben hemen hamile kalıyorsun devam ediyor sanıyorum değilmiş insanlardan sıkıldım bayramlaşmak için arayanlar habire anneme çocuğum var mı diye soruyorlarmış biz söylemiyoruz ama insanlar beni çok yıprattı Allahım kimsenin dilinede düşürmesin

Kadın doğuma gideceğim muayene için neden gebelik olmuyor bir sorun mu var diye ama tecrubesizim size sorayim adetliyken mi gitmeliyim âdet bittikten sonra mı??
Cnm nekadar zmndır deniyorsun hemen olmayabiliyor Oyüzden soruyorum normal bi durum olabilir ama yinede tabiki ben mesela çocuktan önce bi muayene olmuştum semear testi mi diyorlardı onu yaptırdım birde adetin 3.günü sanırım kan veriyorsun hormonlara bakıyorlar

Tekrardan tebrikler değerin çok güzel bende dayanamayıp çba gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…