Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız sen hamilemisin ben kaçırdım

Öyle yapıcam kuzum, önümüzdeki ay ovulasyon bile yapmayı dusunuyorum.. Bi de böyle deneyim bakalım

Allah hayırlısını versin, ben de tüm silik çizgilere rağmen bugün regl oldum bir süre denemeyeceğim bile
İnşallah gerçek bi çizgi ile karsılarız yakın zamanda cnm, bmumkunse ben de test gormek istemiyorum bıda

Kızlar hayırlı bayramlar herkese hamileleri tebrik ediyorum ne güzel çifte bayram yaşadınız

ben ovulasyon testleri yaparken ovulasyon beklerken bugün 22.günde adet oldum
Ben de bugun adet oldum döngün mü kısaldı, bişeyler kullandın mı kür vs. Tarzı

Ben de çarşamba gününe randevu aldım. Artık bakalım neyim varmış.

kızlar çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun inşallah hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarversin. İnşallah bu sefer saglıklı bi genelik olur
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkli bir gebelik yaşamayı nasip etsin insallah

Erken gelmesi şaşırttı normalde düznlimydi
Tabi tabi 28-29-30 günde bir olurdum çok nadir uzadığı olmuştur bir iki gün ama böyle hiç olmamıştı.
Vallaha kafayı yicem az kaldı yaaa
Hepimiz aynı durumdayız canım valla analık delilik diyolardı ama ana olmaya çalışmak delilikmiş asıl

Ben de bugun adet oldum döngün mü kısaldı, bişeyler kullandın mı kür vs. Tarzı
Aaa oldun mu sen de canım hayırlısı olsun e çizgi vardı testte ya
Yok canım ya hiçbir şey kullanmadım Geçen ay aşılama yaptırdım ya ondan olabilir mi acaba hormonlardan falan
adetin 12.gününden itibaren ovulasyon yapıyorum. Ama şöyle bir şey oldu 10.gün çok akıntım oldu hatta şaşırdım acaba yumurtlama mı oldu diye ama ihtimal vermedim döngüm uzun olduğu için. Demek ki o gün çatladı
Ovulasyonu hemen adetten sonra başlıcam artık

Demek ki erken yumurtladın cnm kacırdın ovulasyon la da.. Ben de onumuzdeki ay adetten sonra gun aşırı denicem ovulasyon yapmıcam, saatlerine düzenli dikkat etmeye calıscam.. Testler ım cok buyuk hayal kırıklığına ugtattı benı hadı bırınde cıktı ikisinde de mı aynısı olur, üzüldüm ama yapacak bişey yok onumzdeki aya bakıcam.. Asılama istiyordum ama direktüp bebek mı yaptırsam diyorum canıma tak ettı artık.. Ozelde fiyatı ne kadar dır bılgın var mı

Selam kizlqr Azze kafayindiycem vallahi. 19 mayista adwt olmam lazimdi. Bugün 25 mayis. Hala adet olmadi. 16 mayista erken gebelik twdti yaptik yok bisey. 20 sinse test yaptik erkenngebelik twstiydi oda. Yine yok. Nor alde an fazla 30 günde bir gelir adetim. Düzenli gayet. Kriz gecirecem gelsede rahatlasam. Ha gelecek ha geleck diyom hergpn hala yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…