Benimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.Selam kizlqrAzze kafayindiycem vallahi. 19 mayista adwt olmam lazimdi. Bugün 25 mayis. Hala adet olmadi. 16 mayista erken gebelik twdti yaptik yok bisey. 20 sinse test yaptik erkenngebelik twstiydi oda. Yine yok. Nor alde an fazla 30 günde bir gelir adetim. Düzenli gayet. Kriz gecirecem gelsede rahatlasam. Ha gelecek ha geleck diyom hergpn hala yok
Aminn canım teşekkür ederiimHayırlı olsun canım Allah sağlıkli bir gebelik yaşamayı nasip etsin insallah
Çizgiler baya net geldi bana da yani kuruma çizgileri bu kadar net çıkmıyor sanki. Benim de önceki aylarda hep çıktı kuruma çizgileri nasıldır biliyorum az çok. İnşallah gebelik vardır canım, gerek kalmaz aşılamayaOvulasyon testlerim 5 gun pik oldu, 2 gebelik testi yaptım ıkısınde de cızgı cıktı sonradan su dokmeme ragmen gıtmedıler, 2 yıldır hıc yasamadıgım seyler bunlar.. Biz de sorun yok cnm 6 ay once rahım fılmı cektırdım tupler de acık cıktı.. Ben de yaza asılama dusunuyorum inşallah
Aşılama şansı çok düşük canım ya %15 falan. Doktor da bana yaparken 3 aşılama yapçaz sonra tüp bebek demişti 1000 lira verdim ilaçlar hariç aşılama için. Biliyorsun umutsuzdum zaten.Demek ki erken yumurtladın cnm kacırdın ovulasyon la da.. Ben de onumuzdeki ay adetten sonra gun aşırı denicem ovulasyon yapmıcam, saatlerine düzenli dikkat etmeye calıscam.. Testler ım cok buyuk hayal kırıklığına ugtattı benı hadı bırınde cıktı ikisinde de mı aynısı olur, üzüldüm ama yapacak bişey yokonumzdeki aya bakıcam.. Asılama istiyordum ama direktüp bebek mı yaptırsam diyorum canıma tak ettı artık.. Ozelde fiyatı ne kadar dır bılgın var mı
Evet canım. Bugün regl oldum@nisandeniz @Storycan @Rainbow3 kızlar bat günü :)
İnşallah yoktur belki sadece geç yumurtlamışsındır o yüzdendir.Benimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.
Preseed diye bir jel var kaygınlaştırıcı sperme zarar vermiyormuş aksine hareketini artırıyor diyorlar. Ben onu kullanıyordum uzun süredir. Doktorum hamilelik düşünüyorsan onun dışında hiç bir jel kaygınlaştırıcı kullanma demişti. Ama bazı doktorlar da sağlıklı olmayan spermleri de harekete geçirdiği için önermiyor. Bi araştır istersen.Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadece
ben de o jeli kullanıyorum. hamile kalmana vesile oldu mu peki?Preseed diye bir jel var kaygınlaştırıcı sperme zarar vermiyormuş aksine hareketini artırıyor diyorlar. Ben onu kullanıyordum uzun süredir. Doktorum hamilelik düşünüyorsan onun dışında hiç bir jel kaygınlaştırıcı kullanma demişti. Ama bazı doktorlar da sağlıklı olmayan spermleri de harekete geçirdiği için önermiyor. Bi araştır istersen.
Çok şükür hamileyim. 5 ay kullanmadan denedik bişey olmadı sonra ilk kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasal oldu hatta bi ay sonra yine kimyasal oldu. Ama ben kullanmaya devam ettim çünkü ciddi bir kuruluk sorunum vardı kimyasallardan 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şükür şimdilik bir sorun yok.ben de o jeli kullanıyorum. hamile kalmana vesile oldu mu peki?
MaşallahÇok şükür hamileyim. 5 ay kullanmadan denedik bişey olmadı sonra ilk kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasal oldu hatta bi ay sonra yine kimyasal oldu. Ama ben kullanmaya devam ettim çünkü ciddi bir kuruluk sorunum vardı kimyasallardan 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şükür şimdilik bir sorun yok.
İnşallah buradaki tüm dileyenler evlatlarımıza kavuşuruzMaşallahbenim bu ay 2. ayım. inşallah bende de işe yarar
Canım adet oldum bugunÇizgiler baya net geldi bana da yani kuruma çizgileri bu kadar net çıkmıyor sanki. Benim de önceki aylarda hep çıktı kuruma çizgileri nasıldır biliyorum az çok. İnşallah gebelik vardır canım, gerek kalmaz aşılamayason gelişmelerden haberdar et
kusura bakma kuzum yaa eskisi gibi takip edemiyorumm istediğin kadar kızabilirsinAşk olsun ben senin sıkı takipçinim kuzumhanileyim değerim kaç bilmiyorum şimdi gidiyorum artık dayanamadım en azından değerlere göre yorum yaparım
yapma bak at kafandan bide öyle dene. Çünkü o şekilde hamile kalanlar cok.Öyle yapıcam kuzum, önümüzdeki ay ovulasyon bile yapmayı dusunuyorum.. Bi de böyle deneyim bakalım
İlaçlar ne kadar tutar kı acaba? Aşılama düşünüyordum ama dedıgın gıbı sansı cok az artırıyorAşılama şansı çok düşük canım ya %15 falan. Doktor da bana yaparken 3 aşılama yapçaz sonra tüp bebek demişti 1000 lira verdim ilaçlar hariç aşılama için. Biliyorsun umutsuzdum zaten.
tüp bebek en az 10bindir diye tahmin ediyorum ilaçsız. Ben geçen yıl sorduğumda 9bin demişti.
Siz daha taşınmadınız dimi
Aynen gün aşırı denicem.. Her türlü yumurta gününü buluryapma bak at kafandan bide öyle dene. Çünkü o şekilde hamile kalanlar cok.
bi doktora mı gitsen kuzum aet sökücü felan verir öncesinde testte yaptırır belkiSelam kizlqrAzze kafayindiycem vallahi. 19 mayista adwt olmam lazimdi. Bugün 25 mayis. Hala adet olmadi. 16 mayista erken gebelik twdti yaptik yok bisey. 20 sinse test yaptik erkenngebelik twstiydi oda. Yine yok. Nor alde an fazla 30 günde bir gelir adetim. Düzenli gayet. Kriz gecirecem gelsede rahatlasam. Ha gelecek ha geleck diyom hergpn hala yok
Rabbim ol dedi mi. Tek iliskiyle dahi olur. Biz yapıyoruz ama anca kendimize eziyet. Bak bu ay bende hiç belirti yok ne göğüs büyümesi ne bişe. Çünkü vücudumu dinlemedimAynen gün aşırı denicem.. Her türlü yumurta gününü bulur
canım üzülme elbet zamanı var ve biz kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım zamanı gelmeden olmaz. Biraz kafanı dinle. Cok fazla belirti arama. Ve cocuk düsüncesiyle iliskiye girme. Tamamen ataamzsın kafandan ama en azından biraz rahat olursunEvet canım. Bugün regl oldumÇok üzgünüm. Neden olmuyor anlamıyorum. Düşük yaptığım zaman aklıma geliyor. Doğsa şimdi 9 aylık olacaktı. Bir süre hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Artık sayfaya girmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?