Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aynı 10 gün gecikdi. Her şey yaptım gelmesi için. Şimdi korkumdan doktor randevusu aldım. Çikolata kisti olmayı engelliyormuş sanırım. Ondan mı acaba diye düşündüm. İnşallah kist mist yokturda sıkıntı yaşamam.

Çizgiler baya net geldi bana da yani kuruma çizgileri bu kadar net çıkmıyor sanki. Benim de önceki aylarda hep çıktı kuruma çizgileri nasıldır biliyorum az çok. İnşallah gebelik vardır canım, gerek kalmaz aşılamaya son gelişmelerden haberdar et

Aşılama şansı çok düşük canım ya %15 falan. Doktor da bana yaparken 3 aşılama yapçaz sonra tüp bebek demişti 1000 lira verdim ilaçlar hariç aşılama için. Biliyorsun umutsuzdum zaten.
tüp bebek en az 10bindir diye tahmin ediyorum ilaçsız. Ben geçen yıl sorduğumda 9bin demişti.
Siz daha taşınmadınız dimi

İnşallah yoktur belki sadece geç yumurtlamışsındır o yüzdendir.
ama baktırman iyi olacak bence belki bir sorun var bilmiyorsun inşallah yoktur tabi ama. Bilirsen çözümü uygularsın en azından

Kızlar çatlatma iğnesi gününü saymazsam bugün 11. Günüm. Test yaptım tek çizgi çıktı. Yarım saat sonra telefonun ışığıyla bile zar zor çift çizgi var gibi görünüyor eğer halüsinasyon görmüyorsam iğnenin etkisi tükenmiş demekki. Uaeın 12. Gün kan versem mi acaba? Biliyorum hamile değilim,en azından resmileştireyim ki kendimi bidahaki aya odaklayayım

Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadece
Preseed diye bir jel var kaygınlaştırıcı sperme zarar vermiyormuş aksine hareketini artırıyor diyorlar. Ben onu kullanıyordum uzun süredir. Doktorum hamilelik düşünüyorsan onun dışında hiç bir jel kaygınlaştırıcı kullanma demişti. Ama bazı doktorlar da sağlıklı olmayan spermleri de harekete geçirdiği için önermiyor. Bi araştır istersen.

ben de o jeli kullanıyorum. hamile kalmana vesile oldu mu peki?

ben de o jeli kullanıyorum. hamile kalmana vesile oldu mu peki?
Çok şükür hamileyim. 5 ay kullanmadan denedik bişey olmadı sonra ilk kullandığım ay hamile kalmıştım ama kimyasal oldu hatta bi ay sonra yine kimyasal oldu. Ama ben kullanmaya devam ettim çünkü ciddi bir kuruluk sorunum vardı kimyasallardan 5-6 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şükür şimdilik bir sorun yok.

Maşallah benim bu ay 2. ayım. inşallah bende de işe yarar

Canım adet oldum bugun sonradan cıkan cızgılere bıda asla guvenmem

Aşk olsun ben senin sıkı takipçinim kuzum hanileyim değerim kaç bilmiyorum şimdi gidiyorum artık dayanamadım en azından değerlere göre yorum yaparım
kusura bakma kuzum yaa eskisi gibi takip edemiyorumm istediğin kadar kızabilirsin ayyy hadiii bekliyoruz

İlaçlar ne kadar tutar kı acaba? Aşılama düşünüyordum ama dedıgın gıbı sansı cok az artırıyor

bi doktora mı gitsen kuzum aet sökücü felan verir öncesinde testte yaptırır belki

Aynen gün aşırı denicem.. Her türlü yumurta gününü bulur
Rabbim ol dedi mi. Tek iliskiyle dahi olur. Biz yapıyoruz ama anca kendimize eziyet. Bak bu ay bende hiç belirti yok ne göğüs büyümesi ne bişe. Çünkü vücudumu dinlemedim

canım üzülme elbet zamanı var ve biz kendimizi ne kadar yıpratırsak yıpratalım zamanı gelmeden olmaz. Biraz kafanı dinle. Cok fazla belirti arama. Ve cocuk düsüncesiyle iliskiye girme. Tamamen ataamzsın kafandan ama en azından biraz rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…