Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorum
Semear testi bende yaptırdım her kadinin yılda bir kez yaptırması gerekiyor mus doktor öyle söylemişti bakiyor Allah korusun kanser veya kötü bir şey var mı diye alttan muayene ederek

An itibariyle bu ay da regl oldum kesinlikle şaşmadı. 13 mayısta yumurta çatlamıştı. Tam 14. Gün geldi b.k varmış gibi

Slm herkese yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız bat 6 haziran 1 senedir bebiş deniyoruz ama her ay hüsran bir kızım var 8 yaşında çatlama iğnesiyle hamile kalmıştım kızıma hayırlısı artık 22 mayıs 23 24 değerlendirdik beklemedeyim

Kadın doğuma gideceğim muayene için neden gebelik olmuyor bir sorun mu var diye ama tecrubesizim size sorayim adetliyken mi gitmeliyim âdet bittikten sonra mı??
Hormonlarına bakılması için reglin 2.günü gitmek lazım. Ama yumurtlama durumu için 12.gün de git. Yani 12.gün gelişmiş bir yumurtan var mı öğrenebilirsin. Tabii vajinal ultrasonla

Reglin düzenlenmesi için doğum kontrol hapı vermiş canım. Yıl sonuna kadar kullanırsan düzenli adet görmeye başlarsın, yumurtlaman da düzene girerse sonrasında hamile kalırsın ama ilaca rağmen olmazsa tedaviye başlanır

Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar hamileliğin ilk zamanlarında şişkinlik göğüs ucu koyulaşma bel kalınlaşması yaşayanlar oldu mu??? Bu ay bu belirtileri yoğun yaşıyorum

Slm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadım

Hormonlarına bakılması için reglin 2.günü gitmek lazım. Ama yumurtlama durumu için 12.gün de git. Yani 12.gün gelişmiş bir yumurtan var mı öğrenebilirsin. Tabii vajinal ultrasonla
Bayram girdi araya randevuda bulmakta zorlaniyorum .saglik ocakalri yapsaydivkeske hormon testini

Kızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• 863EBF6B-46D9-463F-BAAC-299BDF4CAE09.webp
    106,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…