hamile kalsaktaDeme kız öyle :))
Ben adet olmadan gitmiştim zaten adet de olamıyordum o sıralar baya geçmişti günümGidecegim de adetliyken mi gitmek lazim bitince mi ?
Semear testi bende yaptırdım her kadinin yılda bir kez yaptırması gerekiyor mus doktor öyle söylemişti bakiyor Allah korusun kanser veya kötü bir şey var mı diye alttan muayene ederekAdetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorum
Canım cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım çok teşekkür ederim amin inşallahhÖyleymiş sağlıklı gebelik olursa koyulaşıyormuş inşallah sağlıklı olur
Teşekkür ederiö canımm inşallahhCanım cok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hormonlarına bakılması için reglin 2.günü gitmek lazım. Ama yumurtlama durumu için 12.gün de git. Yani 12.gün gelişmiş bir yumurtan var mı öğrenebilirsin. Tabii vajinal ultrasonlaKadın doğuma gideceğim muayene için neden gebelik olmuyor bir sorun mu var diye ama tecrubesizim size sorayim adetliyken mi gitmeliyim âdet bittikten sonra mı??
Reglin düzenlenmesi için doğum kontrol hapı vermiş canım. Yıl sonuna kadar kullanırsan düzenli adet görmeye başlarsın, yumurtlaman da düzene girerse sonrasında hamile kalırsın ama ilaca rağmen olmazsa tedaviye başlanırNeler duydunuz. Ben Dr a da gittim ama pek ilgilenmedi karından ultrason baktı kalınlaşma var rahimde gebe olabilirsiniz dedi kan testi istedi tlfununu verip beklemeyin üç saat sonra ararsınız dedi. Aradım gebelik yok kan testine göre bekleyin bir iki haftaya regl olursunuz reglinin 2.günü doğum kontrol hapı başlayıp yıl sonuna doğru tekrar gelin dedi. Şaşırdım birşey de soramadım kapattı. Biraz daha bekleyip hala regl olmazsam bayramdan sonra başka Dr a gideceğim bugün 40.gün hala ne belirti ne de bi lekelenme vs var
Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallahKızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Teşekkür ederim canım inşallah allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinGözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım. Kızım kardeş diye deli oluyor ama olunca kesin kıskanırTeşekkür ederim canım inşallah allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Yaa inşallah gelir kardeşii sağlıklaa kardeş candırAmin canım. Kızım kardeş diye deli oluyor ama olunca kesin kıskanır
Slm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadımReglin düzenlenmesi için doğum kontrol hapı vermiş canım. Yıl sonuna kadar kullanırsan düzenli adet görmeye başlarsın, yumurtlaman da düzene girerse sonrasında hamile kalırsın ama ilaca rağmen olmazsa tedaviye başlanır
Bayram girdi araya randevuda bulmakta zorlaniyorum .saglik ocakalri yapsaydivkeske hormon testiniHormonlarına bakılması için reglin 2.günü gitmek lazım. Ama yumurtlama durumu için 12.gün de git. Yani 12.gün gelişmiş bir yumurtan var mı öğrenebilirsin. Tabii vajinal ultrasonla
Canım hayırlı olsun. 21.58 e göre bayağı belirgin çıkmış cizgin testinin markası neydi acaba.Kizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?