Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım inşallah başka marka al dene mutlaka belki yerleşme kanamasıdır yumurtlama geç mi olmuştu umudunu yitirme nolur
Bilmiyorum ki geç mi oldu 15 mayıstı aslında . Bir kez bir leke geldi bir daha yok peceteye falan da gelmiyor pembe açık kahve birgörüntü. Bekliyoruz bakalim

Bilmiyorum ki geç mi oldu 15 mayıstı aslında . Bir kez bir leke geldi bir daha yok peceteye falan da gelmiyor pembe açık kahve birgörüntü. Bekliyoruz bakalim
Benim de aynı tarihlerde yumurtlama oldu ama senin bat daha erkenmiş belki geç döllenme olmuştur her bünye farklılık gösterebilir lütfen umudunu yitirme iyi düşün iyi olsun

İnşallah canım inşallah başka marka al dene mutlaka belki yerleşme kanamasıdır yumurtlama geç mi olmuştu umudunu yitirme nolur
Valla bu ay 2 kez kan testi 4 de idrar testi yaptım hiç uğraşmak istemiyorum. Eğer bu kadar beliritye rağmen regl olursam da vücudum benle dalga geçiyor sanırım

Ne kadardır düşünüyordunuz

Valla bu ay 2 kez kan testi 4 de idrar testi yaptım hiç uğraşmak istemiyorum. Eğer bu kadar beliritye rağmen regl olursam da vücudum benle dalga geçiyor sanırım
Bazen psikolojik de olabiliyor bende ufak tefek yaşamıştım böyle çalışmalara devam vazgeçmek yok motive gerçekten çok önemli bir de İzmir de mi yaşıyorsunuz kullanıcı adınızdan öyle tahmin ettim

İnsallah bakalım da ne buleym adetle gebelik belirtileri benziyor ya heveslenemiyorum
Kasiklarda sanciniz oluyor mu? Benim yumurtlamadan beri ara ara sol kasığımda agri oluyor. Benim de bata 4 gün var. Adet olacakmışım gibi de hissediyorum. Hamileyim gibi de geliyor bazen. 5 gün varken erken gebelik testi yaptım ben de negatif çıktı.

Benmde Sag kasıkta batma var. Sırtım felaket agrıypr dun gögüs uclarım sızladı. Ama bugün adet olacak gbi karnım agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…