İnsallah bakalım da ne buleym adetle gebelik belirtileri benziyor ya heveslenemiyorumbak bosuna canını sıktın aslında regl gününü beklesen hersey daha güzel olur erken yapmıssın :)
Bilmiyorum ki geç mi oldu 15 mayıstı aslında . Bir kez bir leke geldi bir daha yok peceteye falan da gelmiyor pembe açık kahve birgörüntü. Bekliyoruz bakalimİnşallah canım inşallah başka marka al dene mutlaka belki yerleşme kanamasıdır yumurtlama geç mi olmuştu umudunu yitirme nolur
Benim de aynı tarihlerde yumurtlama oldu ama senin bat daha erkenmiş belki geç döllenme olmuştur her bünye farklılık gösterebilir lütfen umudunu yitirme iyi düşün iyi olsunBilmiyorum ki geç mi oldu 15 mayıstı aslında . Bir kez bir leke geldi bir daha yok peceteye falan da gelmiyor pembe açık kahve birgörüntü. Bekliyoruz bakalim
Valla bu ay 2 kez kan testi 4 de idrar testi yaptım hiç uğraşmak istemiyorum. Eğer bu kadar beliritye rağmen regl olursam da vücudum benle dalga geçiyor sanırımİnşallah canım inşallah başka marka al dene mutlaka belki yerleşme kanamasıdır yumurtlama geç mi olmuştu umudunu yitirme nolur
Ne kadardır düşünüyordunuzHaklısın kesinlikle beklemek gerekbu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim daha önce böyle ciddi bi hazırlığın içine hiç görmemiştim o yüzden merakla ve heyecanla bekliyorum bu ayda olmazsa kontrole gitmeyi düşünüyorum kistim filan mı oluştu acaba?
Inşallah canımBenim de aynı tarihlerde yumurtlama oldu ama senin bat daha erkenmiş belki geç döllenme olmuştur her bünye farklılık gösterebilir lütfen umudunu yitirme iyi düşün iyi olsun
Bazen psikolojik de olabiliyor bende ufak tefek yaşamıştım böyle çalışmalara devam vazgeçmek yok motive gerçekten çok önemli bir de İzmir de mi yaşıyorsunuz kullanıcı adınızdan öyle tahmin ettimValla bu ay 2 kez kan testi 4 de idrar testi yaptım hiç uğraşmak istemiyorum. Eğer bu kadar beliritye rağmen regl olursam da vücudum benle dalga geçiyor sanırım
Izmirliyim istanbulda yaşıyorumBazen psikolojik de olabiliyor bende ufak tefek yaşamıştım böyle çalışmalara devam vazgeçmek yok motive gerçekten çok önemli bir de İzmir de mi yaşıyorsunuz kullanıcı adınızdan öyle tahmin ettim
Tahmin etmiştim isim denIzmirliyim istanbulda yaşıyorum
EwetTahmin etmiştim isim denHemşeriyiz demek mi
Çok memnun oldum inşallah iyi haberlerimiz olur hepimizin
Bu 4 ya da 5. Ay oluyor baslarda sadece korunmayı bıraktık günlere filan dikkat etmedim son 3 aydır dikkat ediyoruz.Ne kadardır düşünüyordunuz
Bn de çok memnun oldum . InşaallahÇok memnun oldum inşallah iyi haberlerimiz olur hepimizin
Kasiklarda sanciniz oluyor mu? Benim yumurtlamadan beri ara ara sol kasığımda agri oluyor. Benim de bata 4 gün var. Adet olacakmışım gibi de hissediyorum. Hamileyim gibi de geliyor bazen. 5 gün varken erken gebelik testi yaptım ben de negatif çıktı.İnsallah bakalım da ne buleym adetle gebelik belirtileri benziyor ya heveslenemiyorum
Benmde Sag kasıkta batma var. Sırtım felaket agrıypr dun gögüs uclarım sızladı. Ama bugün adet olacak gbi karnım agrıyoKasiklarda sanciniz oluyor mu? Benim yumurtlamadan beri ara ara sol kasığımda agri oluyor. Benim de bata 4 gün var. Adet olacakmışım gibi de hissediyorum. Hamileyim gibi de geliyor bazen. 5 gün varken erken gebelik testi yaptım ben de negatif çıktı.
İnsallah gebelik belirtisidir değilse de en hayırlı ve en yakın vakitte sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımızBenmde Sag kasıkta batma var. Sırtım felaket agrıypr dun gögüs uclarım sızladı. Ama bugün adet olacak gbi karnım agrıyo
Amin inşallah hayırlısı İle saglıkla gelsinler. Kürtaj sonrası 6 ay geçti bu ay ilk denemem kürtajdan sonra..İnsallah gebelik belirtisidir değilse de en hayırlı ve en yakın vakitte sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız
Gelen giden yok henüzpinkpisces Emoshhh Bahara giderken Z Zeyossti Mia22 birsevgi Deryakckn kızlar bat günü
ayy hadi inşallahhh belirtin var mıydıGelen giden yok henüzAzze umarım hiç gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?