Haklısın kesinlikle beklemek gerekÖnce negatif çıkıp bat geçtikten sonra çıkan da var canım ama ben kendimi ne olursa olsun umitlendirmiyorum. Negatif de çıksa pozitif de çıksa bat i beklemek lazım bence. Ayrıca seninle yumurtlamamiz aynı batlarimiz da 1 gün fark ile
27 mayıs bat, çarşamba günü kirmizili birgunmu bekliyor beni bakalim
Zaten adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki bu işin pratiği. Ben yumurtlama testi yapsam çatlarım stresten. Sadece yumurtlama günü olan ilişki işi garantilemiyor.Aaa oldun mu sen de canım hayırlısı olsun e çizgi vardı testte ya
Yok canım ya hiçbir şey kullanmadım Geçen ay aşılama yaptırdım ya ondan olabilir mi acaba hormonlardan falan
adetin 12.gününden itibaren ovulasyon yapıyorum. Ama şöyle bir şey oldu 10.gün çok akıntım oldu hatta şaşırdım acaba yumurtlama mı oldu diye ama ihtimal vermedim döngüm uzun olduğu için. Demek ki o gün çatladı
Ovulasyonu hemen adetten sonra başlıcam artık
Smear testini sağlıklı her kadın senede bir kere yaptırmalı. Rahim ağzı kanseri iç n. Ben her sene yaptırıyorum rutin kontrollerimde.Adetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorum
Kızlar Ben dün gece yaptım days comfort erken gebelik testi böyle silik çıktı. Bat 3 gün geçmişti. Bata 2 gün varken de bir başka erken gebelik testinde yine silik çizgi görmüştüm kan verdim 1.28 çıkmıştı. Ama 3 gün geçti yine erken gebelik testim böyle silik çıkıyor. Hamileysem neden koyulaşmıyor ya da değilsem de neden çizgi çıkıyor diye kafayı yemek üzereyim
Canım biz böyle düzenli ilişkisi olan çiftlerden değiliz o yüzden öyle bir şey yapmaya kalksam eşim direk anlar ve görev gibi gördüğünden sıkıntı olmaya başlar. Herkesin evliliğinin dinamiği farklı bana testle kolay geldiZaten adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki bu işin pratiği. Ben yumurtlama testi yapsam çatlarım stresten. Sadece yumurtlama günü olan ilişki işi garantilemiyor.
Yahu kızlar benim 15 gündür kasık ağrım gaz sancım geçmiyo hamileliği geçtim artık başka bişey mi vardır? Normal döngüye göre dün ya da bugün adet olmam lazım ama geç yumurtladığım için beklemiyorum da adeti
Reglime 3 gün var. Eşime erken gebelik testi al dedim normal alms. Bembeyaz bir sayfa cıktı karsıma. Ne bileyim 3 gün var ya cıkar dedim ama nerede.
bak bosuna canını sıktın aslında regl gününü beklesen hersey daha güzel olur erken yapmıssın :)Reglime 3 gün var. Eşime erken gebelik testi al dedim normal alms. Bembeyaz bir sayfa cıktı karsıma. Ne bileyim 3 gün var ya cıkar dedim ama nerede.
Slm cnm galiba regl düzene girsin diye evet. Ama benim bi noktaya kafam takıldı bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı içersem yumurtlama olmaz yumurtlama yı baskılayan bir ilaç sonuçta. gebe kalmak isteyene verilmesine pek anlam veremedim zaten hali hazırda polikistik over var bende yumurtlama yı destekleyen bir ilaç önermesi gerekmezmiydi. Çok kafam karıştı ve ben hala regl de olamadım
Reglinizi düzene soksun ve varsa kist falan iyilestirsin diye vermiş olablir
Gebelik var gibi gözünüz aydın benim de 29 mayıs bat. Ben dün test yaptım çıkmadı . Erken gebelik testi mi bu acabaSelam kızlar benim de bat 3 Haziran 14-15-16 Mayıs pik gördüm 2 gündür midem inanılmaz bulanıyor dün dayanamayıp test yaptım hem de ilk idrarla değil sonuç bu ne dersinizEki Görüntüle 2639945
İnşallah öyledirGebelik var gibi gözünüz aydın benim de 29 mayıs bat. Ben dün test yaptım çıkmadı . Erken gebelik testi mi bu acaba
Tebrik ederim tekrar gözünüz aydınİnşallah öyledirovülasyon takibi yapıyordum bende 30 lu paket almıştım laboquıck onların vermiş olduğu gebelik testiyle yaptım yani erken gebelik testi değil
hayırlı olsun canım var ne kadar sürede cıktıSelam kızlar benim de bat 3 Haziran 14-15-16 Mayıs pik gördüm 2 gündür midem inanılmaz bulanıyor dün dayanamayıp test yaptım hem de ilk idrarla değil sonuç bu ne dersinizEki Görüntüle 2639945
Bir yanım var diyor bir Yanımda dur hemen yükselme diyor kafam çok karışık emin olamıyorum hiç ama bütün belirtileri yaşıyorum ilk defa hem deTebrik ederim tekrar gözünüz aydın
Ayy inşallahhayırlı olsun canım var ne kadar sürede cıktı
Valla canım var gibi. Inşaallah vardır. Ben dün yerleşme lekesine benzer bisey gördüm camasirda bir daha bisey olmadı.ona rağmen test yaptım ıdrarda negatif cıktı ve reglime 3 gün varken.senin bariz silik çizgi varBir yanım var diyor bir Yanımda dur hemen yükselme diyor kafam çok karışık emin olamıyorum hiç ama bütün belirtileri yaşıyorum ilk defa hem de ☺Eğer varsa da hep duamdır rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah başka marka al dene mutlaka belki yerleşme kanamasıdır yumurtlama geç mi olmuştu umudunu yitirme nolurValla canım var gibi. Inşaallah vardır. Ben dün yerleşme lekesine benzer bisey gördüm camasirda bir daha bisey olmadı.ona rağmen test yaptım ıdrarda negatif cıktı ve reglime 3 gün varken.senin bariz silik çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?