Çok saol cnm inş mutluluklarımız bir daha yarım kalmasın hiçbirimizin kalmasın zormuş gerçekten bu süreçler hiç kolay değilmiş yeni öğrendim Rabbim sana bana isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin birde su gibi geçen 9ayÖyle yüzülüyorum elimde değil ama napalım hayırlısı buymuş, duaların için sağol canım umarım senin hamileliğin cok cok rahat gecer sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
inanmıyorum ya ciddi misiinn hadi gözün aydınn. Nasıl anladın??Kizlar merhaba bu ay listede bende vardim mayisin 12si hasta oldum dedim megerse ustune görmüşüm bugun ogrendim kan vercem oglen
Gelen giden var mı canımİnşallahh bebeğimmm
canımm sen napıyosun nasıl gidiyoGelen giden var mı canımCuma mı kan vereceksin
Kac gündür belim agriyor ama ben hamilelik diye dusunmedim 4 gun hastaligimsuruyor 2 gun az geldi 3 gun hic gelmedj 4 cu gun az geldi bitti. Ovulasyon takibine basladim adetin 7ci gunu koyu cikti dedim erken yumurtluom sandim. Nese 16cu oldu hala yumurtlama testleri kop koyu cikiyor kizlar burda gebelik olabilir dedi sabah aldim gebelik testi direk kirmizi cizgi cikti gebelik testimde. Ama 2 3 gundr acayip belim agriyor dedim regile 10gun var niye adet agrisi gibi belim agriyor dediminanmıyorum ya ciddi misiinn hadi gözün aydınn. Nasıl anladın??
yaa ne güzel bişe olmuş böyle şok olmuşsundurKac gündür belim agriyor ama ben hamilelik diye dusunmedim 4 gun hastaligimsuruyor 2 gun az geldi 3 gun hic gelmedj 4 cu gun az geldi bitti. Ovulasyon takibine basladim adetin 7ci gunu koyu cikti dedim erken yumurtluom sandim. Nese 16cu oldu hala yumurtlama testleri kop koyu cikiyor kizlar burda gebelik olabilir dedi sabah aldim gebelik testi direk kirmizi cizgi cikti gebelik testimde. Ama 2 3 gundr acayip belim agriyor dedim regile 10gun var niye adet agrisi gibi belim agriyor dedim
17:00da ilk kontrolüm var heyecandan bayılacağım kuzum çok fena heyecanlıyım, keseyi görmemiz lazımcanımm sen napıyosun nasıl gidiyo
görceksin canım sakin oll :) bizede atarsın :) rabbim sağlıklı şekilde tamamlamayı nasip etsiiin inşallahhh17:00da ilk kontrolüm var heyecandan bayılacağım kuzum çok fena heyecanlıyım, keseyi görmemiz lazım
İnşallah canım adetime 5 gün var bazen olucak gibi sıkıntılı bazense kuş gibi hafifim olmicak diye hissediyorum. Bu ay ilginç bir durumdayımCanım benim belime ve kasıgıma oluyodu aynı iğne batması gibi hamileydim o ay
Yaaa canım çok sevindim senin adına tebrik ederim ☺ Beni de sevindirdin çünkü bu ay çok belirtim var ve en son adetim 2 gün sürdü (normalde 5) en az. Sonuçta oldum diyerek önemsemedim. Sen de böyle deyince kendimden umutlandım.Kac gündür belim agriyor ama ben hamilelik diye dusunmedim 4 gun hastaligimsuruyor 2 gun az geldi 3 gun hic gelmedj 4 cu gun az geldi bitti. Ovulasyon takibine basladim adetin 7ci gunu koyu cikti dedim erken yumurtluom sandim. Nese 16cu oldu hala yumurtlama testleri kop koyu cikiyor kizlar burda gebelik olabilir dedi sabah aldim gebelik testi direk kirmizi cizgi cikti gebelik testimde. Ama 2 3 gundr acayip belim agriyor dedim regile 10gun var niye adet agrisi gibi belim agriyor dedim
Aaaaa ne diyosun. Değerin kaç olmuş? Düşmüş müüMalesef benimki kimyasal gebelik.. bi daha cocuk yapmaya cesaretim olcak mı bilmiyorum
Daha bişey yok kuzum erken gebelik testi de yaptım ama çıkmadı. Aynen cuma kan vermeye gidicemGelen giden var mı canımCuma mı kan vereceksin
Kuzim yumurtla testlerini yap koyu cikiyrmu halaYaaa canım çok sevindim senin adına tebrik ederim ☺ Beni de sevindirdin çünkü bu ay çok belirtim var ve en son adetim 2 gün sürdü (normalde 5) en az. Sonuçta oldum diyerek önemsemedim. Sen de böyle deyince kendimden umutlandım.
Yaaa sorma hoc beklemediyodum kan degerlerimde iyi cikar insyaa ne güzel bişe olmuş böyle şok olmuşsundur
Naptın canım test yaptın mı bugün merak ettimBenimde bat tarihim 8 Haziran 18 mayısta adet bitiminde eşimle birlikte olduk ovülasyon tarihlerinde değerlendirdik aynı bende çoğu belirtiyi hissediyorum(Mide bulantısı akıntı kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet ) cesaret edemedim test Yapmadım 11 yaşında kızım bar heyecanla bekliyor haberi Psikolojik olabilir ye korkuyorum aslında şimdi sizde görünce cesaretlendim ☺
Naptın canım test yaptın mı bugün merak ettimBenim tahminime göre bu gün 10 ya da 12.gün oldu inşallah hayırlı haberlerini alırız canımbence de yapmalısın
Kuzum valla bi değişijlik belirti falan yok ama idrar trstleri pozitif :) bugünde beklicem yarın gidip kan vericem sabah inşallahh hayıflı haberler alırım. Sigarayıda bıraktım dün o biraz zorluyor
Sen naptın nasıl durumlarNaptın canım test yaptın mı bugün merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?