Adet belirtileriyle çok benziyormuş bu yüzden anlayamıyorum ki canım benim de 5 gün kaldıBenm 2 gün var bata. Dün sabah 4 de karın agrısı İle uyandım İshal. Saat 9 gbi kaboza yakın. Belim agrıypr adet olcam gbi birde asagı igne batar gbi Hafif sancı giriyor.
Yarin kan vericem kizlar sabahtan cumada alicam yazarim. Dualarim sizlerle rabbim ins isteyen herkese versinAyyy inşallah kalbinden geçen olsun canım çok mutlu olurum senin adınaHaberini bekliyor olucam
Benimde cuma günü 10.45 te randevumAy kuzum ya bayramda köydeydik şimdi çıktık yola hiç tel çekmiyor benim randevum cuma 9.45 inşallah kalp atışını duyarız herşey yolundadır
İnşallah kuzum birbirimizi haberdar edelim meraktayımBenimde cuma günü 10.45 te randevuminşaallah güzel haberler alır güzel hanerler veririz
Cok sevındım iyi olmalarına ben tekrar cok cokk denemek istiyorum korkuyorum ya ama hep aklmdacok sasırdım yani cevrenizde bu kadar olmasına benimde cevremde baya hamile var ben düsük yaptım bide görümcemin bos gebelik oldu digerleri iyi çok şükür
Antalyada yasıyorumNerde yaşıyorsunuz acaba? Benim de bir çok arkadaşım hamile ben de dahil hiç böyle bişey duymadım.
Bende merak ediyorum canım aklımdasın sürekli ne yaptı ki diyeİnşallah kuzum birbirimizi haberdar edelim meraktayım
Cok korkuttular benı ve istiyorum duydukça üzülüp korkyrmdaBunu söylediğinize göre covid+ olmalı hepsi? Bana pek doğru gelmedi şu an dünya literatüründe covid nedeniyle düşük okumadımBence siz o doktoru değiştirin
Olmadı yeni bir doktor secip tekrar denemeliyimBen de okumadım tam tersi gebelerde hastalık durumunda gebe olmayan kadınlara göre ekstra risk oluşmadığı saptanmış, pozitif gebelerin tedavisiz izlenmesi gerek kalmadıkça tedavi başlanmaması öneriliyor hatta sağlık bakanlığının covid rehberindeBence de doktorunuzu değiştirin
Bence var bebişAyy canım benim ufacık bi umut bile bu süreçte çok önemli biliyorum bende aynı senin gibiyim sen de iyi ki çıkmışsıninşallah hayırlı haberini bekliyorum bu arada gebelik testi yaptım erken değil bi de çok ilginç benim ağzımda bi metal tadı var 3 gündür falan bi netleşsin doktora gitmek istiyorum hemen
Valla ben de öyle canım şu süreçleri de hayırlısıyla atlatsaydıkBende merak ediyorum canım aklımdasın sürekli ne yaptı ki diye
Hadi inşallah canım valla adak bile adadım o kadar düşünBence var bebiş
Ya eğer belirti sayılırsa sanki iştahım arttı gibi geceleri yemek yiyorum normalde hiç huyum değildir. Ya da acaba sahur modundan bir anda cıkınca alışkanlıktan mı yiyorum diye düşündüm. Ya da sigarayı bıraktım diye mi bilmiyorum ama bi iştah artışı var. Şuanda hiç heyecanlı da değilim öyle hamile gibi de hissetmiyorum açıkcasıbence belirtileri kendimiz uyuduruyodukkime sorsam belirtisi yokk :) en iyisini yapmıssın kuzum
az kaldııı1 saate çıkıcak inş
senin ne zaman düşük olduCok sevındım iyi olmalarına ben tekrar cok cokk denemek istiyorum korkuyorum ya ama hep aklmda
iştah artışı normal canımmm. Evet doktordan sonra başlar artıkYa eğer belirti sayılırsa sanki iştahım arttı gibi geceleri yemek yiyorum normalde hiç huyum değildir. Ya da acaba sahur modundan bir anda cıkınca alışkanlıktan mı yiyorum diye düşündüm. Ya da sigarayı bıraktım diye mi bilmiyorum ama bi iştah artışı var. Şuanda hiç heyecanlı da değilim öyle hamile gibi de hissetmiyorum açıkcasıheralde yarın doktordan sonra heyecanlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?