Niye dış gebelik olsun ki gayet iyi sonucun hayırlı olsun. Böyle düşünüp kendini üzme.1872 çıktı acaba dış gebelik olabilir mi
aleyküm selam canımm. Ah o ihtimaller varya onlar bitirdi bizi. Ne kadar ihtimal vermesekte yine de belki diyerek umutlanmalarımız. En iyisi beklentiye girmemek. Beklentiye girince çok üzülüyo insanSelamün aleyküm kizlar nasılsınız ben çok mutsuzum bilenler bilir benim prolaktin hormonum fazla ilaç kullanıyorum adetim de baya geçti olamıyorum diye doktara gittim tarlusal verdi adet söktürücü 9 gün oldu hâlâ adet olmadım ben de test yapmiycaktim ama prolaktin ilacını içtiğim için gebelik varsa zararlı diye içmeyi bırakıp test yaptım yine hüsran oldu üzülmiycem takmiycam kafama zamanı var diyorum biraz sizlerle dertlesmek istedim
Aynen adet günüm gelince adet olsam o kadar üzülmüyorum adet uzayunca hemen acaba soruları na dalmak çok kötü yaaleyküm selam canımm. Ah o ihtimaller varya onlar bitirdi bizi. Ne kadar ihtimal vermesekte yine de belki diyerek umutlanmalarımız. En iyisi beklentiye girmemek. Beklentiye girince çok üzülüyo insan
Canum ben de 19 unda pik gördüm. 18-20-21 değerldirdim ben geç yumurtladım bide. Hakkımızda hayırlısı
Ollleeeeyyyy harika harika
Amin inşallah, bebeği görmeden içim rahat etmeyecekOllleeeeyyyy harika harika ❤❤❤ Maşallah kuzuma ya Allahım sağlıkla kucağına almalar nasip etsinnn
Evet o çok kötü olur. İnsan erken gelmesine razı gecikip ümitlendirmesin yeter ki. Canım imtihanımız bu demekki cok acı veriyo ama yinede yasamayı sevmek lazım. Allaha sükür cok buyuk problemlerimiz yok anne olabilceğiz. Ama rabbim imtihan ediyo. Sabredelim rabbim en güzelini vercek. Benimde yengem hamile. Bana msj atıyor beli ağrıdıgını sol ayagının üstüne basamadıgını felan söylüyo. İcimden diyorum keske dertlenmese bana gelip.Aynen adet günüm gelince adet olsam o kadar üzülmüyorum adet uzayunca hemen acaba soruları na dalmak çok kötü ya
İnşallah canım cok sağolInsallah en kısa zamanda tekrar gebelik oluşur ve sağlıklı ilerler kuzum ne desek boş biliyorum
2 hafta sonra göreceksin kuşummAmin inşallah, bebeği görmeden içim rahat etmeyecek
Bebeğimm herşey Allahtan yüreğim kalbim seninleİnşallah canım cok sağol
Çok doğru kesinlikle katılıyorum bunu bile bile yapıyoruz. Kendimizi çok yipratiyoruz. Çoğu arkadaşın düşünmeyi, stres yapmayı bıraktığımda hamile kaldım demesi boşa değil. Bence doğrusunu yapıyorsun. Hakkında hayırlısı, en güzeli olsun canım ama yalnız değilsin unutmakızlar merhabaAzze oncelıkle benı lısteden cıkarırmısın bat 29 mayıstı.
kızlar ben bu ay kadın doğum muaynesıne gıttım endometrıum kalınlığı 18 mm gebe olablırsın dedı dr. beta hcg de yok cıktı dedıkı daha erken cıkmayablır. bu surecte cok ıyı beslendım varsa tutsun dıye. cok dıkkat ettım butun belıtırlrtı de yasadım gogus etrafı ve ucu bıle koyulastı hatta yerlesme lekesı denılen sey bıle oldu koku hassasiyeti mıde bulantısı tuaf rüyalar daha ne ıstersenız.ama sonuc negatif. vucut bunu psıkoljık olarak kendıne yapıyor 2 kan testı 4 ıdrar testı yaptım bu surecte yıne yok ultrason muayenesınde bıle dr olablır dedı yıne yok. sıze tavsıyem vucudunuzu dınlemeyın bu belırtılerın hepsi psıkoljık. he bı de su evde dogal yollarla test yapanlar var ya. camasır suyu tuz vs. hepsine gore gebeydım. sonra ne mı oldu dunden beri hala kendıme gelemedım. butun herseyı sıldım. hatta yumurtlama gunune bıle bakmayacagım artık olursa olur. olmazsa da olmak zorunda degıl. Allah ısteyen herkesın kalbıne buyuk guzellıkler nasıp etsın. herkesın yar ve yardımcısı olsun hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın. ben buralarda yokum bundan sonra herkese hayırlı gunler
İnşallah canımBebeğimm herşey Allahtan yüreğim kalbim seninleinanıyorum gelecek günler bizler için çok daha güzel olacakk❤
Kendini çok üzme rabbim 3n kısa zamanda sağlıklı evlat versin sana genelde kimyasal dan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar pes etme sakınİnşallah canım cok sağol
hoşgeldinnnSlm ben yeniyim ins mayis hamilesi olurum bat 08/05/2020
Hoşgeldin canım bat tarihlerimiz aynı :)Merhaba kızlar ben geçen ay yumurta çatlatma ile hamile kaldım adet günüme kadar negatif çıktı adet günüm bekleyen testte silik çizgiyi gördüm 2 sen üstüne ilk defa hamile kalmıştım hemennkan verdim 13 çıktı değer çok düşüktü ki zaten sağlıklı gebelik oluşmadı kimyasal geçirdim belirti olarak ise sadece ve sadece göğüsüm çok şişmişti ve çok fazla adet ağırsı çekmiştim. Bu ay yumurta takibi yaptırmadım. Hatta ovulasyon testti de kullanmadım dedim bir dahaki ay bakarız ama bu ay geçen ay ile aynı belirtiler aynı dönem de başladı umarım yine kimyasal değildir bat 31 Mayıs sizlerle bekleyeyim dedim☺ Rabbim hepimizin kucaklarını evlatlar ile doldursun
Tansiyon aletim yok ama ben yaşadığımı düşünüyorum hele bu ay son 1 haftadır çok hızlı acıkıyorum elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum ya tansiyon ya kan şekerim düşüyor yarın bat günümRegl yaklaşırken tansiyon düşüklüğü, baş ağrısı olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?