kız benim diğer hamileliğimde de iştah artışı vardı. Böyle gece yatıyodum elim ayagım titriyodu aclık vuruyodu mutlaka bişeler yemem gerekiyoduEvet o bendede var ya yiyorum yarım saat geçmeden yine acıkıyorum. Bugün yediklerimin haddi hesabı yok yaa
Ben elendimİnsallah gebelik belirtisidir değilse de en hayırlı ve en yakın vakitte sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız
kız benim diğer hamileliğimde de iştah artışı vardı. Böyle gece yatıyodum elim ayagım titriyodu aclık vuruyodu mutlaka bişeler yemem gerekiyodu
Bende kestim bosverr :) en iyisi buYok kız benim ondan değildir ama. Ben bu ay ümidi kestim :) regl zamanı benim hep öyle oluyor
Merhaba bende 1 ay once kürtaj oldum 35.gündw geldi adetm 2 gün sürerdi benım de 1 hafta sürdü kürtaj dan sonraki farklı oluoms hep hanılelıkten sonra merak etme canımSelam kizlaaar düşük yapan arkadaşlara bir şey soracağım benim düşükten sonraki ilk adetim 3 gün çoook fazla geldi hatta dusukteki gibi çok çok pıhtı geldi 4. Gün çok azicik geldi 5. Gün bir iki damla benim adetim 10 gün sürerdi nolduki boyle
kesinlikle biliyosun sende yalandan belirti gösteriyoduk. Ya akıntım bile yok suanKesinlikle, en güzeli kafa rahat ya
kesinlikle biliyosun sende yalandan belirti gösteriyoduk. Ya akıntım bile yok suangecen de vardı son ana kadar gkdşdi
Kesinlikleee belirtiler felan yalan benceZaten akıntı illa olması gereken bir belirti değil ki hamileliğimde benim hiç akıntım olmadı, sonradan oldu. Tek kesin belirti pozitif test :))
Aynen ya allahtan randevularımız sabahCuma günü bir gelseydi
AynenAynen ya allahtan randevularımız sabah
Nasıl geçiyor belirtilerin filan nasılAynen ya allahtan randevularımız sabah
Düşükten sonra insanın vücudu çalışması değişiyor benim normalde 4 gün adetim sürerdi 1 günde beklerdim yikanirdim şimdi 7 gün sürüyorSelam kizlaaar düşük yapan arkadaşlara bir şey soracağım benim düşükten sonraki ilk adetim 3 gün çoook fazla geldi hatta dusukteki gibi çok çok pıhtı geldi 4. Gün çok azicik geldi 5. Gün bir iki damla benim adetim 10 gün sürerdi nolduki boyle
Göğüslerim fena acıyor birde bir kaç gündür hafif mide bulantılarım var onun dışında yüzüm sivilcelenmeye devam ediyor akıntım hala az az geliyor sende durumlar nasılNasıl geçiyor belirtilerin filan nasıl
Ben ne yesem midem eksiyor uyku arsizi oldum desem yeri akıntım hala devam ediyor canımGöğüslerim fena acıyor birde bir kaç gündür hafif mide bulantılarım var onun dışında yüzüm sivilcelenmeye devam ediyor akıntım hala az az geliyor sende durumlar nasıl
Farklı farklı belli ediyor bebişler kendiniBen ne yesem midem eksiyor uyku arsizi oldum desem yeri akıntım hala devam ediyor canım
Evet çok şükür başka derdimiz yok insAllah bize de nasip olcak zamanı var biliyorum. Benim yengem de hamileydi düşük yaptı maalesef çok üzüldüm dualarima onu da katıyorum Rabb'im bütün herkese nasip etsinEvet o çok kötü olur. İnsan erken gelmesine razı gecikip ümitlendirmesin yeter ki. Canım imtihanımız bu demekki cok acı veriyo ama yinede yasamayı sevmek lazım. Allaha sükür cok buyuk problemlerimiz yok anne olabilceğiz. Ama rabbim imtihan ediyo. Sabredelim rabbim en güzelini vercek. Benimde yengem hamile. Bana msj atıyor beli ağrıdıgını sol ayagının üstüne basamadıgını felan söylüyo. İcimden diyorum keske dertlenmese bana gelip.
Aynen hiç bir gebelik aynı olmuyorFarklı farklı belli ediyor bebişler kendini
Benimde kumru iki yavru yapti gecen ay buyuduler gitterGarip bir tevafuk olacak ama benim balkonunda var kuş 2 tane de yavrusu var ucmalarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?