Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız benim diğer hamileliğimde de iştah artışı vardı. Böyle gece yatıyodum elim ayagım titriyodu aclık vuruyodu mutlaka bişeler yemem gerekiyodu

Yok kız benim ondan değildir ama. Ben bu ay ümidi kestim :) regl zamanı benim hep öyle oluyor

Merhaba bende 1 ay once kürtaj oldum 35.gündw geldi adetm 2 gün sürerdi benım de 1 hafta sürdü kürtaj dan sonraki farklı oluoms hep hanılelıkten sonra merak etme canım

merhaba 23 u gecesi uyamadim bile test yaptircam diye bosbosuna da kan testi verdim aksamina kanamam da basladi ilk asilama deneyimim malesef ki kotu bitti... agustosda tekrar edenyecegım olmazsa tup bebek ınsallah...

kesinlikle biliyosun sende yalandan belirti gösteriyoduk. Ya akıntım bile yok suan gecen de vardı son ana kadar gkdşdi

Zaten akıntı illa olması gereken bir belirti değil ki hamileliğimde benim hiç akıntım olmadı, sonradan oldu. Tek kesin belirti pozitif test :))

Zaten akıntı illa olması gereken bir belirti değil ki hamileliğimde benim hiç akıntım olmadı, sonradan oldu. Tek kesin belirti pozitif test :))
Kesinlikleee belirtiler felan yalan bence kendimizi dinlemesek sıfır belirti

Düşükten sonra insanın vücudu çalışması değişiyor benim normalde 4 gün adetim sürerdi 1 günde beklerdim yikanirdim şimdi 7 gün sürüyor

Göğüslerim fena acıyor birde bir kaç gündür hafif mide bulantılarım var onun dışında yüzüm sivilcelenmeye devam ediyor akıntım hala az az geliyor sende durumlar nasıl
Ben ne yesem midem eksiyor uyku arsizi oldum desem yeri akıntım hala devam ediyor canım

Evet çok şükür başka derdimiz yok insAllah bize de nasip olcak zamanı var biliyorum. Benim yengem de hamileydi düşük yaptı maalesef çok üzüldüm dualarima onu da katıyorum Rabb'im bütün herkese nasip etsin Bu arada adet oldum hayirlisi artık bı daha ki aya kaldı nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…