Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglime çok var sayılır ama bugün çok kötü oldum elim Ayağım titriyor AC da değilim şekerim düşsün midem bulanıyor psikolojimmi bozuldu ne herşeyi hamileliğe yorar oldum

Bence senin bu yazın herkese örnek olsun. Ben artık belirti aramayı kestiğimden beri sıfır belirti gösteriyorum yani kendimi kandırmışım onca zaman
hiç üzülme canım hicbiseyde takıp etme Allah a bırak en hayırlısını o bılır. onu bırak en doğru zamanda gelecek

1 hafta var aslında ama belirti icin erken olabilir

Bencede ama bugün ayıptır söylemesi iç çamasırımda pembe leke vardı ilk defa böyle erken bir leke gördüm peçete ile sildiğimde birşey yoktu

acaba yumurtlaman gec oluyo olabilir mi
26 günde bir regli oluyorum ama herşey olabilir ayın 20 yumurtlama oldu sanıyorum çünkü regli gibi agrım ve şefaf akıntım oldu ateşlede takip ediyorum kendimi hayırlısı bakalım yada erken regli olacam

Selam kizlaaar düşük yapan arkadaşlara bir şey soracağım benim düşükten sonraki ilk adetim 3 gün çoook fazla geldi hatta dusukteki gibi çok çok pıhtı geldi 4. Gün çok azicik geldi 5. Gün bir iki damla benim adetim 10 gün sürerdi nolduki boyle

canım benimde bi değşti düşükten sonra

Evet o bendede var ya yiyorum yarım saat geçmeden yine acıkıyorum. Bugün yediklerimin haddi hesabı yok yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…