- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
İnşllah güzel haberler alırız idrar testi yapıyor musun evdeHoşgeldin canım bat tarihlerimiz aynı :)
yok canım adetim gecmeden yapmamİnşllah güzel haberler alırız idrar testi yapıyor musun evde
Hosbuldum teşekkürlerhoşgeldinnn
hiç üzülme canım hicbiseyde takıp etme Allah a bırak en hayırlısını o bılır. onu bırak en doğru zamanda gelecekBence senin bu yazın herkese örnek olsun. Ben artık belirti aramayı kestiğimden beri sıfır belirti gösteriyorum yani kendimi kandırmışım onca zaman
canım genelde bi saat sonra bakanlar görüyor hep zatenadet olmadan önce kuruma çizgisi ne kadar süre sonra çıkıyo
aynen öyle yapıyorum canım herkese de tavsiye edermm bu sekilde olmalarnıhiç üzülme canım hicbiseyde takıp etme Allah a bırak en hayırlısını o bılır. onu bırak en doğru zamanda gelecek
ne kadar varReglime çok var sayılır ama bugün çok kötü oldum elim Ayağım titriyor AC da değilim şekerim düşsün midem bulanıyor psikolojimmi bozuldu ne herşeyi hamileliğe yorar oldum
ne kadar var
[/QUOThaziran 3
acaba yumurtlaman gec oluyo olabilir miBencede ama bugün ayıptır söylemesi iç çamasırımda pembe leke vardı ilk defa böyle erken bir leke gördüm peçete ile sildiğimde birşey yoktu
26 günde bir regli oluyorum ama herşey olabilir ayın 20 yumurtlama oldu sanıyorum çünkü regli gibi agrım ve şefaf akıntım oldu ateşlede takip ediyorum kendimi hayırlısı bakalım yada erken regli olacamacaba yumurtlaman gec oluyo olabilir mi
Sağol canım , inşallah bundan sonrasına bakcam hayırlısı olsunKendini çok üzme rabbim 3n kısa zamanda sağlıklı evlat versin sana genelde kimyasal dan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar pes etme sakın
canım benimde bi değşti düşükten sonraSelam kizlaaar düşük yapan arkadaşlara bir şey soracağım benim düşükten sonraki ilk adetim 3 gün çoook fazla geldi hatta dusukteki gibi çok çok pıhtı geldi 4. Gün çok azicik geldi 5. Gün bir iki damla benim adetim 10 gün sürerdi nolduki boyle
Kisaldi mi uzadi mi reglim Canımcanım benimde bi değşti düşükten sonra
Tansiyon aletim yok ama ben yaşadığımı düşünüyorum hele bu ay son 1 haftadır çok hızlı acıkıyorum elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum ya tansiyon ya kan şekerim düşüyor yarın bat günüm
Canım yogunlugu arttı normalde 5 gün sürüyo bi ay 4 gün sürdü ve döngüm de kısaldıKisaldi mi uzadi mi reglim Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?