Anladım canımmm :) zaten vakti gelmeden olmuyo. 3 ay korunmadım yine olmadıBu klavye hep yanlış yazıyor kuzu baba yazmadım banada :)
Bu sene inş olacağızAnladım canımmm :) zaten vakti gelmeden olmuyo. 3 ay korunmadım yine olmadı
HoşgeldinBeni de listenize ekler misiniz hanımlar. Bat 8 Haziran. Belki burası uğurlu gelir 3 yıldır olmuyor
Merhaba, yumurtlamayı ovu testiylemi anladınız,Yumurtlamanın üstünde 14 gün geçmesi gerek diyolar. Ben de 12 sinde yumurtlamam gerekti ama 19 unda yumurtladım haliyle benim de gecikecek adetim
Benim de bat 26ydi dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı maalesefKızlar bikaç gün önce de yazdım bat 26 daha bişey yok ortada heyecanla bekliyorum
canım benim inşallah hamile kalırsın bana da cok dua edersinnBeni de listenize ekler misiniz hanımlar. Bat 8 Haziran. Belki burası uğurlu gelir 3 yıldır olmuyor
benimde 28 haziran olcak beraber bekleriz artık kuzum28 Haziran canim
İnşallah olur, ben bugün baya belirti hissediyorum nasip tabiBenim de bat 26ydi dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı maalesefbekliyorum hala.
inşallah ya benim de regl gelecek ya geç döllenme oldu bilmiyorumİnşallah olur, ben bugün baya belirti hissediyorum nasip tabi
Miratech erken zamanda bile gosteriyo birliktelik olincada test pozitif cikiyo sanki basima geldi cunkiAl bi diye bir marka....daha önce miratech ile yapmıştım çok silikti ama doğru çıkmıştı
Ben ikisinde de görüyorum ikinci çizgiyi yine mi hayal görüyorum yaEki Görüntüle 2641364 Üstteki ilk beş dk içinde çektim ama birşey çıkmadı
bi durum yok canım adet sivilcem cıkıyo zaten belirtimde yok :)
evet kuzum 31Kz geçmişi okuyamadım sen ay sonunda olmuyormuydunAzze
Ben varım geçen ay aynen böyle hatta daha silikti bat günümde öğrendim ama kimyasal gebelikti kuruduktan sonra çıkmıştı kan verdim hemen kanda pozitif çıktıKizlar bugun bat gunum adet olmadim henuz dun erken gebelik testi yapmistim predictor ve miratech marka. Testi sabah yaptim birsey cikmadi aksam tekrar bakiyim dedim teslere haftaKizlar bugun bat gunum adet olmadim henuz dun erken gebelik testi yapmistim predictor ve miratech marka. Testi sabah yaptim birsey cikmadi aksam tekrar bakiyim dedim teslere hafif bir cizgi belirmisti ikisinde de. Kuruma cizgisi olabilir mi iki testte de boyle olup hamile kalan var mi
Minicikpandam @Umutlu_06 Sade frappe @Alvaro morte @omurdeniz932 kızlar bat günüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?