Ya sana kıyamam. Bak burdaki hepimiz aynı durumdayızKendimi toparlamıstım,ne zaman olıcaksa o zaman olur demiştim. Ama biraz önce akrabamla konustum oda sorunca bebek var mı diye cok kötü oldum. Allah aratmasın dedi. Aslında kimse bana bişe demese ben mutluydu böylede
Yapabilirsin bence evde olsa ben bile yapasım geldi bu sefer belirtim yok ama en azından kesinleştirirdim
cok zormus gercekten birilerine bu konuda cevap vermek. Kimseyle görüşmek istemiyorum artıkYa sana kıyamam. Bak burdaki hepimiz aynı durumdayızAllah bizlere de nasip edecek inşallah Sen hiç sıkma canını
DevamkeeEğer burdan devam etmek isteyen cok kisi olursa burdan devam ederiz diye düsünüyorum :)
Kuzum bak bende kuruluk var suan zaten ben beklemiyprum hamilelik yumurtlama dönemi dışında akıntım olmadı hamilelikten olabilir akıntın belkideNe göğüs ağrısı ne bişey var ama. Sadece dün yine beyaz akıntılarım vardı onlar ne demek bilmiyorum
güzel haberlerle gelde moralim yerine gelsinnnBak gaza getirdin beni, sonucu biliyorum ama yapacağım şimdi bekle beni :))
cok zormus gercekten birilerine bu konuda cevap vermek. Kimseyle görüşmek istemiyorum artık
tamam o zamann bakalım mayısdan basladık ne zaman hamile cıkcaz topiktenDevamkee
Keşke anlayabilseler çünkü duygularım alt üst oluyo. Bu ay o kadar takmadım ki. Eşimle dahi hamilelikle ilgili bişe konuşmadık.. ama yaramıza tuz basıyolar. Ben hayata olumlu olmaya calıstıkca yara alıyorummOnlar yaşamadıkları için canım gayet rahat sorabiliyorlar, ben mesela birine sormaya cesaret edemem
test yapmadın mıBenim bugün adetim 17 gün oldu geçeli ama sabah ağrıaız sızısız az az lekelenme şeklinde kahverengi pembe renginde kanamam var neden bilmiyorum ki
neden
Ben adet oldum maalesef
evde test varsa yap bence canımBiraz daha beklemek istedim
ah kuzum ah hepimizin imtihanı aynı farklı sebeplerle Allahım yüzümüzü güldürsün artıkBen adet oldum maalesefbenim tek tüpüm var ve bu ay olmayan tüp tarafından yumurtladığım için bir şey yapamadık. Pazartesi tekrar dr gidicem bakalım bu ay nereden yumurtladık Biraz yorgun ve bıkkın hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?