Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sana kıyamam. Bak burdaki hepimiz aynı durumdayız Allah bizlere de nasip edecek inşallah Sen hiç sıkma canını

Yapabilirsin bence evde olsa ben bile yapasım geldi bu sefer belirtim yok ama en azından kesinleştirirdim

Bak gaza getirdin beni, sonucu biliyorum ama yapacağım şimdi bekle beni :))

Ne göğüs ağrısı ne bişey var ama. Sadece dün yine beyaz akıntılarım vardı onlar ne demek bilmiyorum
Kuzum bak bende kuruluk var suan zaten ben beklemiyprum hamilelik yumurtlama dönemi dışında akıntım olmadı hamilelikten olabilir akıntın belkide

cok zormus gercekten birilerine bu konuda cevap vermek. Kimseyle görüşmek istemiyorum artık

Onlar yaşamadıkları için canım gayet rahat sorabiliyorlar, ben mesela birine sormaya cesaret edemem

Benim bugün adetim 17 gün oldu geçeli ama sabah ağrıaız sızısız az az lekelenme şeklinde kahverengi pembe renginde kanamam var neden bilmiyorum ki

Onlar yaşamadıkları için canım gayet rahat sorabiliyorlar, ben mesela birine sormaya cesaret edemem
Keşke anlayabilseler çünkü duygularım alt üst oluyo. Bu ay o kadar takmadım ki. Eşimle dahi hamilelikle ilgili bişe konuşmadık.. ama yaramıza tuz basıyolar. Ben hayata olumlu olmaya calıstıkca yara alıyorumm

ah kuzum ah hepimizin imtihanı aynı farklı sebeplerle Allahım yüzümüzü güldürsün artık

Ama yumurtlama günümden bu yana ayak altımda içten içten yanıyor ve vücut sıcaklığımda sanki kendime dahi aıcak hissediyorum hatta eşimde bu vücut sıcaklığımı farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…