Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız

Eklentiler

• IMG_20200529_131719.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
İyiyim bende bugün oğlumun ziyaretine gittim geldim kendimi temizliğe vurdum. En iyi kafanı dağıtma yöntemi :)
ah canım benim. Rabbim yerini doldursun inşallah. Az kaldı zaten kuzum inşallah regl olmazsın suan kendimden cok seni istiyorum. Test yapcak mısın

bi durum yok canım adet sivilcem cıkıyo zaten belirtimde yok :)
Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Adet olsan da dert olmayanda dert vala bakalım haberini alırız inşallah. Yeni batları yazmıyoruz buraya demi aynen devam mı ediyoruz

Kızlar hepinize eşinizin de doktora görünmesini öneririm eğer 6 ayı geçtiyse denemeli. Kendiniz de eşiniz de gidin mutlaka ben şuan keşke beklemeseydim diyorum.

Bana da var gibi geldi
Hassas test ten aldım az önce yaptım maalesef yok canım en azından ilaç kullanmaya başladım tedavisi olamadım iki gündür belirsizlik yüzünden nasip hazirana artıkın,

Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Adet olsan da dert olmayanda dert vala bakalım haberini alırız inşallah. Yeni batları yazmıyoruz buraya demi aynen devam mı ediyoruz
Eğer burdan devam etmek isteyen cok kisi olursa burdan devam ederiz diye düsünüyorum :)

ah canım benim. Rabbim yerini doldursun inşallah. Az kaldı zaten kuzum inşallah regl olmazsın suan kendimden cok seni istiyorum. Test yapcak mısın

Ya çok teşekkür ederim, duygulandırdın beni. Allah en kısa zamanda nasip eder inş bize 4 tane erken gebelik testim var bir tanesini yapsam mı şimdi acaba:)

Kendimi toparlamıstım,ne zaman olıcaksa o zaman olur demiştim. Ama biraz önce akrabamla konustum oda sorunca bebek var mı diye cok kötü oldum. Allah aratmasın dedi. Aslında kimse bana bişe demese ben mutluydu böylede

Ya çok teşekkür ederim, duygulandırdın beni. Allah en kısa zamanda nasip eder inş bize 4 tane erken gebelik testim var bir tanesini yapsam mı şimdi acaba:)
Yapabilirsin bence evde olsa ben bile yapasım geldi bu sefer belirtim yok ama en azından kesinleştirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…