Ben ikisinde de görüyorum ikinci çizgiyi yine mi hayal görüyorum yaama ikisinde de var gibi
Bunlarda kurumuş hali bende emin olamadım malesefBen ikisinde de görüyorum ikinci çizgiyi yine mi hayal görüyorum yaama ikisinde de var gibi
inşallah haziran da olur canım asla umudunu kaybetmeMerhaba canım, ben regli oldum. Benim bat tarihim dündü. Umudum haziranda artık
selam cicegiim sen nasılsınnSelam kızlar nasılsınız
Gayette var seni ümitlendirmek için demiyorum ama ben görüyorumBunlarda kurumuş hali bende emin olamadım malesef
selam cicegiim sen nasılsınn
Evet canım normalde programlara baksam 12 si gösteriyo ama ovu testi 19 u nu gösterdiMerhaba, yumurtlamayı ovu testiylemi anladınız,
ah canım benim. Rabbim yerini doldursun inşallah. Az kaldı zaten kuzum inşallah regl olmazsın suan kendimden cok seni istiyorum. Test yapcak mısınİyiyim bende bugün oğlumun ziyaretine gittimgeldim kendimi temizliğe vurdum. En iyi kafanı dağıtma yöntemi :)
son durum ne kuzumEvet canım normalde programlara baksam 12 si gösteriyo ama ovu testi 19 u nu gösterdi
Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Adet olsan da dert olmayanda dert valabi durum yok canım adet sivilcem cıkıyo zaten belirtimde yok :)
Bana da var gibi geldiBunlarda kurumuş hali bende emin olamadım malesef
Hassas test ten aldım az önce yaptım maalesef yok canım en azından ilaç kullanmaya başladım tedavisi olamadım iki gündür belirsizlik yüzünden nasip hazirana artıkın,Bana da var gibi geldi
Eğer burdan devam etmek isteyen cok kisi olursa burdan devam ederiz diye düsünüyorum :)Hayırlısı olsun kuzum inşallah. Adet olsan da dert olmayanda dert valabakalım haberini alırız inşallah. Yeni batları yazmıyoruz buraya demi aynen devam mı ediyoruz
En iyisi kuzum kan verip kesinleştirirsinValla kuzum yok ya ne gelen ne giden. Kaç tane gebelik testi eskittim yok bembeyaz hepsi. Pazartesi kan vermeye gidicem bakalım
ah canım benim. Rabbim yerini doldursun inşallah. Az kaldı zaten kuzum inşallah regl olmazsın suan kendimden cok seni istiyorum. Test yapcak mısın
Yapabilirsin bence evde olsa ben bile yapasım geldi bu sefer belirtim yok ama en azından kesinleştirirdimYa çok teşekkür ederim, duygulandırdın beni. Allah en kısa zamanda nasip eder inş bize4 tane erken gebelik testim var bir tanesini yapsam mı şimdi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?