Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cidden neyğn kafasını yaşıyor bunlar anlamıyorum. Yaa burası hamilelik planlıyanlar topiği değil mi. Okurken anlayamıyorlar mı acaba. Başlığı mı değiştirsek.
İlk defa biri bana hamile olmazsın inşallah diye beddua etti. Eyy allahım sabır verrr

Kızlar bugün bir test atmıştım buraya .Test bozuk olabilir tekrarla demiştiniz .7 saat sonra tekrar yaptım .Sizce yine mi bozuk ? Bir bakar mısınız lütfen var mı sizce ikinci çizgi
Ben gördüm. İnşallah bebeğin seninledir.❤

virüsten korkup erteleyen yok galiba
Hahahbabah allah aşkına yazdığını tekrar yüksek sesle okur musun burada senin ge elik düsündügün nerede yazıyor IQ seviyesi düşük insan seni haddini bil özürlü lafını kullandığın yere de dikkat et

Kızlar bugün bir test atmıştım buraya .Test bozuk olabilir tekrarla demiştiniz .7 saat sonra tekrar yaptım .Sizce yine mi bozuk ? Bir bakar mısınız lütfen var mı sizce ikinci çizgi
Gebelik var görünüyor canım insallah hamilesindir

Neden korkuyorsun beddua eden senin mi kalbin güzel daha da etsene beddua nolur kızzzzz hafi cuma gecesi bana beddua et daha çok et

off sana cevap vermeyeceğim sizin gibi ruh hastalarının topiğine gelmem bir daha bulmuşsunuz birbirinizi hepiniz. Okuduğunu bile anlayamayanlar topiği hadii hepinize byy

Ben gördüm. İnşallah bebeğin seninledir.❤
Fotoğraf ayarlarıyla oynayınca daha net sanki Dün kan testim negatif çıktı.Eğer gerçekten varsa bunu bana ilk söyleyen siz olduğunuz için çok duacınız olurum

Eklentiler

• 9927F263-2495-4952-98A9-61D43F594A49.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
off sana cevap vermeyeceğim sizin gibi ruh hastalarının topiğine gelmem bir daha bulmuşsunuz birbirinizi hepiniz. Okuduğunu bile anlayamayanlar topiği hadii hepinize byy
Bu cuma günü bana ettiğin bedduayı rabbim de duydu ya sana o yeter. Hadi yürü

ikinci çizgi gözüküyo,hayırlısı olsun
İkisi de aynı markamıydı kuzum ve ne kadar sürede çıktı
Evet ikisi de aynı markaydı .Ovula testin aldı.İlkinde sanırım idrar çok kaçtı heyecandan Dün de kan testim negatif çıktı 0.30 .Bunu da buradaki arkadaşlar tekrar yap dediği için yaptım 4 dk da falan bu çıktı

Yaa senin eğtim durumun ne hala okuduğunu anlamayanlar var diyorsun burada sorun senin yazamaman derdini anlatamaman anlastık mı şimdi biraz düşün bakalım dediklerimi

Gerginiz bu ne ya bi tip geldi ki beddualr falan ediyor gece gece sinirlerimizi bozuyor sen nasılsın
Yok artık ciddi misin benim bu ay ilaç kullanımım olmadı kuzum soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullandım 15 gün. İlaç almadığım için de pko yüzünden bu ay yumurtlama olmadı bu yüzden de gebelik şansım gitti pazartesi Seyehat yasağı kalkıyor memlekete gidip bir süre kalıp kafamı dinlicem. İnofolic aldım ona başlayacağım yumurtlama için iyiymiş.

Fotoğraf ayarlarıyla oynayınca daha net sanki Dün kan testim negatif çıktı.Eğer gerçekten varsa bunu bana ilk söyleyen siz olduğunuz için çok duacınız olurum
Rabbim gönlüne göre versin. Bende 5 gecikince kan testi yaptırdım negatifti. Ama hala olmayınca içimde bir umut var. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.

Acaba bir daha mı kan testi versen

Rabbim gönlüne göre versin. Bende 5 gecikince kan testi yaptırdım negatifti. Ama hala olmayınca içimde bir umut var. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.
Benim dün çok moralim bozuldu.Bir beklentim yoktu idrar yolu iltihabı oldu herhalde diye gittim.İltihap çakmadı ama gebelikte yok dedi doktor.Antibiyotik verdi ama kullanmadım.Bugün kardeşim gaza getirdi yaptım .Allaha çok dua edelim.Bu testlere bakışta var da denmiyor işte .Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…