Güzel haber Rabbim inş tamamına erdirir artışlar takip ettir geç döllenmeden de düşük çıkabilir fiyasko cizmez inşKizlar yine ben geldim.hastaneye gidip kan verdimbeta hcg 21 cikti sizce sevinmeli miyim?
Aynen al bi teste inanmamak gerek koyu cıkmazsaALBi 10u testimim 7 si silik çıktı bu ay ve hiçbişey yoktu tarlusalın 2. GÜnündeym inşallah klomen ve çatlatma iğnesine. Başlayacağız neredeyse 2 ay olucsk hayatımda ilk defa böyle geciktim
Öyle mi hayırlısı inşallah olmayız da bebiş vardırbenimde 28 haziran olcak beraber bekleriz artık kuzum
konuyu baska bir sey icin okurken yorumunuzu gordum yazmak istedimBen Ankara dayım ve Çankaya gibi çok kalabalık Bi yerdeyim kuzum bu hastane semt poliklinik gibi olduğu için Bi kere gittim hiç ilgili alakalı değildi doktorlar sonra özele gittim ama bakalım iki hafta sonra randevum var bu sefer nasıl olacaklar başka Bi doktora randevu aldım bu iyidir belki
İstediğimizde hemen oluyor mu?virüsten korkup erteleyen yok galiba
İstediğimizde hemen oluyor mu?
Allah onlara akıl fikir bize de sabır versin. Zaten yay gibi gerginim. Daha da gerilmek istemiyorum.geldi yine bize akıl verecek bi tip
4 yıl 5 yıl doktor konturolünde olduğu halde olmayanlar var. Sizce aslında istemedikleri için mi olmuyor. Yoksa bir siz mi akıllısınız.yumurtlama günlerini bilince ve soru yoksa yüksek ihtimal oluyor
Tesekkur ederimHayırlı olsun takib ettirin
korkmuyoz napcanvirüsten korkup erteleyen yok galiba
Aynen sakin olalım ban yemek yokAllah onlara akıl fikir bize de sabır versin. Zaten yay gibi gerginim. Daha da gerilmek istemiyorum.
Bu topikte çoğu kişi düşük yapmış kürtaj olmuş kimyasal geçirmiş istese de sağlıklı genelik yaşayamamış insanlar. Lütfen gerginlik yaratma sorma tarzını değiştirip daha anlaşılıt yapabilirsin. Zira herkes çok gergin ve stresli bir bekleyişte. Sen de anlarsıngeldi yine bize akıl verecek bi tip
hahhhaa komik olduğunu sanan birisine güleyim de üzülmesin. akıl vermeye gelmedim soru sordum ne kadar meraklısınız yaftalamaya anlayıp etmeden
ben de düşünüyordum bu ay gebelik kararsız kaldım fikir almak için sordum sadece boş boş konuşma
Kardeşim güncel bir topiğe virüsten korkup erteleyrn yok galiba yazmışsın. Gereksiz sen misin biz mi. Erteleyenin güncel topikte ne işi var. Erteleyen listesi tutulmuyor.korkmuyoz napcan
al işte bir gereksiz daha
Sizden cok var biliyo musunkorkmuyoz napcan
al işte bir gereksiz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?