Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çoook sevindimmm bence açıkça gözüküyor bazen başlarda yavaş artıyor değerler. Sen aynen benim gibisin çok temkinlisin ama çok haklısın bence Bence de biraz koyulaşmasını beklemek gerekiyor. Ama ben yine de şimdiden çoook sevindim inşallah sağlıklıdır gebeliğin ve çok güzel ilerler

Kızlar nat 28 mayıstı, hala adet olmadım, ama idrar testlerim negatif çıkıyor, belden vuran adet sancım var, normalde gecikmez gününde olurum, ama idrar testim negatif diyorrr (

İnsallah canim benim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik versin bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inş senin bata daha vardi di mi?

Kızlar nat 28 mayıstı, hala adet olmadım, ama idrar testlerim negatif çıkıyor, belden vuran adet sancım var, normalde gecikmez gününde olurum, ama idrar testim negatif diyorrr (
acaba pazartesi kan testi mi versen

Günaydın kızlar, Azze gitmiş bizim kızlar yaaa, kim bilir kaç gün banlandılar

acaba pazartesi kan testi mi versen
Yok canım verdim kanı 1 saat önce gidip alacam birazdan, ama çok korkuyorum sonuca bakmaya biliyomusun. İdrar testi negatif çıkmasına rsğmen Kendimi umutlandırdım... yıkılacam biliyorum

Yok canım verdim kanı 1 saat önce gidip alacam birazdan, ama çok korkuyorum sonuca bakmaya biliyomusun. İdrar testi negatif çıkmasına rsğmen Kendimi umutlandırdım... yıkılacam biliyorum
kuzum ona göre hareket edersin en azından

İnsallah canim benim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik versin bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inş senin bata daha vardi di mi?
İnşallah canım aminn. Evet benim bata iki gün var ama hiçbir belirtim yok. Ufak tefek şeyler oldu ama onları saymıyorum. Söylemiştim zaten bata 4 gün kala erken gebelik negatif çıkmıştı. Tekrar yapmiycam kesin kararım. Bat i bekliycem. Ama regle olacağıma eminim.

Birkaç ay sonra gebelik düşünüyordm ama sürpriz oldu bana..dün hamile olduğumu öğrendim..2 buçuk yaşında kızım var Allahın izniyle 3 yaş 1 ay olacak az mı sizce kızlar

Bu arada 15 gün önceden belirtile başlamıştı..göğüslerde hassasiyet kaşıntı kasıklarda batma koku hassasiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…