Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide ekler misiniz 25.05.2020 adet tarihimdi

Canım bence hamilelik varsa silik yada belirgin hangi saatte yaparsan yap cıkıyr çizgi. Sabah ilk idrarla yapın diyolar ama ben gece yapmıştım yinede cıkmıştı cok şükür inşallah vardır bebek :)

Birkaç ay sonra gebelik düşünüyordm ama sürpriz oldu bana..dün hamile olduğumu öğrendim..2 buçuk yaşında kızım var Allahın izniyle 3 yaş 1 ay olacak az mı sizce kızlar
gözün aydın canım ne güzel olmus öyle beklemezken :)

Selam kızlar bende hastanede test yaptırdım allahın izniyle hamileyim bakalımm haftaya doktora gidicez. Herkese nasip olsun inşallah hamile olanlarda sağlıkla kucagına alsın inşallah ❤
canım cok sevindim Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayıda nasip etsin

Selam kızlar bende hastanede test yaptırdım allahın izniyle hamileyim bakalımm haftaya doktora gidicez. Herkese nasip olsun inşallah hamile olanlarda sağlıkla kucagına alsın inşallah ❤
Tebrikler canım cok sevindim saglikla kucagina al insallah

Ben Ben de regl bekliyordum ya. Kasık ağrım vardı regl olacakmışım gibi. Şuanda onları da hissetmiyorum. Hiçbir belirtim yok. 5 gün kala negatif gördüm ben de. 2 kala silik cigi vardı. Şuanda da koyulasma olmadığı için temkinli yaklaşıyorum. Beklemekten başka yapacak bir şey yok bakalım zaman bize ne getirecek Çok isterim bebeklerimizi kucağımıza aynı zamanlarda almayı

Canım bence hamilelik varsa silik yada belirgin hangi saatte yaparsan yap cıkıyr çizgi. Sabah ilk idrarla yapın diyolar ama ben gece yapmıştım yinede cıkmıştı cok şükür inşallah vardır bebek :)
Sanki senin de silik cikmisti baslarda di mi? Bat geçmiş miydi o zaman acaba?

Canl benim degerlerin kac cikdi kac haftalik hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…