Tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bende hastanede test yaptırdım allahın izniyle hamileyim bakalımm haftaya doktora gidicez. Herkese nasip olsun inşallah hamile olanlarda sağlıkla kucagına alsın inşallah
Inan erken gelmesi gec gelip umutlanmamaktan bin kat iyi. Adet olmam lazimdi bugun herhangi belirtim yok. Ama Umudum da yok. Ama bi an düşündüm hamile olduğumu hayali bile güzeldi. Şimdi de aklimdan çıkmıyor. Geçmiş olsun umut belasi yine benimle. tekrar kendimi motive ettim adetimin geleceğine. :):) kisir döngü gibi. Eger bebis yoksa bir an önce adet olayim istiyorummmyarındı canım ama şimdi oldum ben :)
İki güm geçmiştiSanki senin de silik cikmisti baslarda di mi? Bat geçmiş miydi o zaman acaba?
5 gün önce 51 cıktı takvime göre bugün tam 5 hafta görünüyorCanl benim degerlerin kac cikdi kac haftalik hamilesin
İnşallah canımAhh inşallah öyleyimdir en azından 3-4 gün daha sabredip tekrarlayacağım soru işareti kalmadan kesin sonucu almak için çok sağolun❣❣
Amin canım inşallahCok sagol canimallah saglikla bebegimizi kucagimizi almayi nasip etsin
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin
Bu arada ben birşey duydum kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama5 gün önce 51 cıktı takvime göre bugün tam 5 hafta görünüyor
kesinlikle canım bende öyle dğşünüyorum zaten bu ay regl bekliyodum o yüzden moral olarak da iyiyim :) beklentiye girmemek gerekiyoInan erken gelmesi gec gelip umutlanmamaktan bin kat iyi. Adet olmam lazimdi bugun herhangi belirtim yok. Ama Umudum da yok. Ama bi an düşündüm hamile olduğumu hayali bile güzeldi. Şimdi de aklimdan çıkmıyor. Geçmiş olsun umut belasi yine benimle. tekrar kendimi motive ettim adetimin geleceğine. :):) kisir döngü gibi. Eger bebis yoksa bir an önce adet olayim istiyorummm
Ya ben pek inanmıyorum onlara insanı boş yere heyecanlanıdırıuorBu arada ben birşey duydum kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ☺ Beta yüksek seyrediyorsa kız olması gereken gibi seyrediyorsa erkek dediler
Adet olmadan hala bi umut var...üzülme canım bende adet oldumm. Bence bian önce adet olup yeni calısmalara baslaa
Benim bugün bat günüm normaldeİki güm geçmişti
Gozun aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin insallahSelam kızlar bende hastanede test yaptırdım allahın izniyle hamileyim bakalımm haftaya doktora gidicez. Herkese nasip olsun inşallah hamile olanlarda sağlıkla kucagına alsın inşallah ❤
Teşekkür ederim canım rabbim hepimie sağlıklı evlatlar nasip etsin :)Gozun aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin insallah♥♥
haklısın kuzumm sadece kendini cok yıpratma bak o zaman daha cok üzülüyo insanAdet olmadan hala bi umut var...
Şİmdiki ruh halim;acaba geç döllenmemidir diye düşünüyorum
3.5 ay oldu canımm.Kac aydır deniyorsunuz kuzum
msjları okuyamadım var mı bebişBenim bugün bat günüm normaldeHakkımızda hayırlısı olsun diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?