- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
Evet cnm muayene oldum kan tahlilleri yapıldı sorun yok şükür. Ocak ayında karar vermiştik ilk aydan gebe kaldım ama maalesef kimyasalla sonuçlandıGerekli testleri yaptırdın mı canım ne zamandır deniyorsun hikayen nedir
teşekkür ederim çok da yakınım medipole hemen araştırayımBenim gittiğim medipolde var özel olarak Ayfer özbek devlet dersen kanuni de var kamil şamiloglu
Vücûd hazırlanıyordur belki sorun yoksa çok güzel içini ferah tut denemeye devamEvet cnm muayene oldum kan tahlilleri yapıldı sorun yok şükür. Ocak ayında karar vermiştik ilk aydan gebe kaldım ama maalesef kimyasalla sonuçlandı
İnşallah cnm , hazıran ayında güzel haberler veririz hepimizVücûd hazırlanıyordur belki sorun yoksa çok güzel içini ferah tut denemeye devam
inşallah canım elimizden geleni yapalım Rabbim nasip eder inşallahO zaman benim yeni bat 20 Haziran. Bide yine adet olursam hastaneye gideceğim aşılama için sürem dolmuş oluyor inş bişeye gerek kalmaz da sürpriz olur bu ay pozitif girdim bakalım
geldi mi canım▪30 mayıs
Ettim canım, uyandıktan 1 2 saat sonra yaptım ve kaç saattir bir şey içmemiştim. Ne olur ne olmaz diye akşama doğru bir daha yaptım bire bir aynı çıktıııDünden daha mi silik çıktı? Sıvı alımına mi dikkat etmedin acaba?
Benimm 13 hazirannnn kuzummmevet kuzum burdan devam dedikk :)
Aaa niyeeeee yedinilk banı yemiş oldum şükür bitti geri geldim kızlar yeni hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıklı gebelik nasip etsin insallah
Buraya biri geldi bisiler yazdı yine korona günlerinde gebelik muhabbetine gerildik burdaki kızlarla ban yedik cogumuz sanırımAaa niyeeeee yedin
canımmm hosgeldinnn. Ah kuzum nasip herşey imkansız dediğin an olurrAzze kuzum listeye beni de yaz ama bu ay hamile olmam imkansız gibi bisey tsh degerim yüksek çıktı onu düşürmeye çalışcaz bakalım, yeni bat 18 haziran
ekliyorum hemennBenimm 13 hazirannnn kuzummm
Hoşbuldum kuzumcanımmm hosgeldinnn. Ah kuzum nasip herşey imkansız dediğin an olurr
Ayyyy vallaaa gerilmeyin ben cevap vermiyorum bileeeBuraya biri geldi bisiler yazdı yine korona günlerinde gebelik muhabbetine gerildik burdaki kızlarla ban yedik cogumuz sanırımama bidaha bulaşmıcam bu tiplere yaa
En iyisini yapıyorsun canım bundan sonra bende öyle yapıcamAyyyy vallaaa gerilmeyin ben cevap vermiyorum bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?