Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze 19 Haziran canım benim yeni bat

Uyanır uyanmaz yap bence betahcg daha fazla olur canım

uyanır uyanmaz ilk idrarla yap canım

Hemen yapıcam o zaman Umarım hayalkırıklığı yaşamam.Zaten bu da çift çıkarsa tekrar kan vericem .Teşekkür ederim cevabınız için
Güzel haberlerle gel insallah buraya canım sonucunu bekliyor olacağız

Kızlar günaydın dün sabah idrar testi yaptım sonra uyudum uyanımca çok hafif varla yok arası çizgi gördüm ümitlendim bu sabah tekrat test yaptım hiç bişi yok dün tedavi için dra gidecektim çizgiyi görünce vazgeçmiştim

Selam kızlar. Dün kan verdim ve maalesef negatif. Yumurtlamamın 11. Günüydü. Şimdi adeti bekliycem

Kızlar günaydın cok hafif bi çizgi var bat bugündü sizce hamile miyim değil miyim

Eklentiler

• 20200531_102358.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
AZZE bizisevmedi galiba bende aktif olmama rağmen bir baktım dışlanmışım canı sağolsun ben yinede sormak istediğim soruları soruyorum arkadaşlara
canım niye sevmim. Birilerini silerken silinmiş olabilir. Kasıtlı bişey yok. Hepiniz benim için çok değerlisiniz.

Canım kıyamam üzülmee. Zaten sonradan cıkan cizgiye güvenilmiyo kuzumm kuruma çizgisi diye

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…