yaaa hamilesiin kuzum bebegin gelmiş seninlee1. Dk da cıktı :)
Valla ben hepsini adet belirtisi olarak yormuştum hatta bugün adet olup kahve içcektim kaç gündür ya varsa diye içmemiştim kasık ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti var sadece şuan hepside adet belirtim ondan emin olamıyorum başka testte yok normal gebelik testi var sadece onda cıkarmı bilmiyorum şuanyaaa hamilesiin kuzum bebegin gelmiş seninleebelirtlerin var mıydı
kız cıkmıs ya daha ne istiyosunValla ben hepsini adet belirtisi olarak yormuştum hatta bugün adet olup kahve içcektim kaç gündür ya varsa diye içmemiştim kasık ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti var sadece şuan hepside adet belirtim ondan emin olamıyorum başka testte yok normal gebelik testi var sadece onda cıkarmı bilmiyorum şuan
Ne biliim çok şaşkınım ondan
Adet günümde erken gebelik testi negatif çıkmıştıtest yapsana
yarın sabah da kan verirsin kuzum hamilesin belli seviiinnnNe biliim çok şaşkınım ondan
iyi yapmışsın için rahat olur o gün mü bugün mü diye düşünmezsin :)Bu sefer takip etmeli ovulasyon testisipariş ettim
yaa geç döllenme mi acabaAdet günümde erken gebelik testi negatif çıkmıştı
Canım var gibi sanki kan testi yaptır benceKızlar günaydın cok hafif bi çizgi var bat bugündü sizce hamile miyim değil miyim
Fsh kaç acabaİnşallah canım düşük amh ve fsh yüksekliği ile umarım olur
Aynen ya ama yumurtlamanın 11. Günü verdim kanı olsa yine de çıkardı dimi
yeni bat ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?