Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya ama yumurtlamanın 11. Günü verdim kanı olsa yine de çıkardı dimi
11. Gün çok erken canım doktorlar mesela aşılamada 14. Günden önce kanda baktırın demiyorlar ki senin biraz ovulasyon testlerinde farklı çıkmıştı yanlış hatrlamıyorsam belki gec döllenme falan oldu biraz daha beklemende fayda var umutsuzluğa kapılma hemen

Ayyy canım benimmm valla benim de kafam ona takıldı belim ve kasıklarım hala ağrıyo mesela akıntı da var bilemedim ki salı adet olucam 14 gün oluyo tam o zamana kadar bekleyeyim. Erken yapmışım dimi

Ayyy canım benimmm valla benim de kafam ona takıldı belim ve kasıklarım hala ağrıyo mesela akıntı da var bilemedim ki salı adet olucam 14 gün oluyo tam o zamana kadar bekleyeyim. Erken yapmışım dimi
Aynen erken yapmışsın bana doktorum 15 günden önce yapma demisti bende 15 gün sonrası regli tarihim zaten demistim...regli olmazsam ertesi gün test yapmamı istemisti... birazcık daha sabır canım insallah bebisin vardır

Canım bence de erken ve belirtilerin var, 14. gün tekrar baktır bence Regl gelmedikçe umut var

Her ay insan değişik belirtilerle regl olur mu bu ayda hareket ettikçe artan karın ağrım var. Ve sağ bacağım çok kötü ağrıyor. Otururken yavaşça oturmak zorunda kalıyorum yumurtlamam geç olduğu için bu ay hala regl de olmadım. Valla işkence yaa her ay işkence

İnşallah bitanem benim m Valla hala beyaz akıntım var umutlanmak da istemiyorum ama inşallah vardır ya. Dün kanda çıkmayınca hem ağladım hem cam sildim varsa inşallah bişey olmamıştır

Aynı dertten muzdaribiz kuzum benim ben de geç yumurtladım 2 gün var ve ben dün kanda negatifi gördüm

Kendimizi dinliyoruz ya ondan her seferinde başka bir şeyler çıkıyor canım evlenmeden önce regli olacağım gün sancım olurdu hastalanırdım mesela ne göğüs şişliği ne yumurtlama ağrısı bunları yaşadığımı hiç hatırlamıyorum bebek düşünmeye başladığımız için çıktı bu belirtiler sinir olmamak elde değil

İnşallah bitanem benim m❤ Valla hala beyaz akıntım var umutlanmak da istemiyorum ama inşallah vardır ya. Dün kanda çıkmayınca hem ağladım hem cam sildim varsa inşallah bişey olmamıştır
aaa sakın ama dikkat et kendine hamileymişssin gibi düşünerek hareket et ne olur ne olmaz o kadar uğraşıyoruz olsun diye regli gelmeden de ağlamak yok kendini yıpratma lütfen

Aynı dertten muzdaribiz kuzum benim ben de geç yumurtladım 2 gün var ve ben dün kanda negatifi gördüm

Sen erken batırmışsın Oyüzden hiç üzülme bekle :)

Merhabalar herkese .Testi yaptım ama tek çizgi çıktı .Diğer çizginin olduğu yerin çevresi kızardı çizgi yeri beyaz çizgi halinde kaldı.Tam tarif edebildim mi bilmiyorum .O sinirle attım testi de .Neden böyle oldu şimdi

Adetiniz Kaçgün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…