Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha hamileysem yarın öbür gün çocuğuma da anlat anan böyle yapmıştı diye Yaa bakalım bi heyecan yaptım şimdi S Storycan da da görünce
Tabiki anlatıcam insallah hamilesin canım Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin bu arada S Storycan nında hamilelik varsa onunkine da yavrucum annenin ovulasyon testleriyle baya uğrastık dicem

Regen_
Of yarın da eşim evde haberi olmadan alamam ki test. Merakla bekle şimdi

Hem de ne.sabırsız pimpirik biriym
Testlerimiz çok benziyo sen bi yarın yap, yine çizgi görürsen ben de umutlncam
Ben yarın yapabilir miyim bilmiyorum eşimin evden çıkması lazım gidip test almam için. Bilmesini istemiyorum kesinlesmeden

Testlerimiz çok benziyo sen bi yarın yap, yine çizgi görürsen ben de umutlncam
Ben yarın yapabilir miyim bilmiyorum eşimin evden çıkması lazım gidip test almam için. Bilmesini istemiyorum kesinlesmeden
Bu topik benden bıktı zaten 2 gün ban yedim rahattılar ne güzel yarın buraya düşerim sabahın köründe zaten

Bu topik benden bıktı zaten 2 gün ban yedim rahattılar ne güzel yarın buraya düşerim sabahın köründe zaten
Olsun olsun bıkan bu topik olsun, Haziran topigine gecmektense beni de etiketle yarın sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…