Tabiki anlatıcam
Kesinlikle geç olmuş uygulamalara inanma
Peki sen ne zaman testi yenileyeceksin ya da kan testi yaptıracaksinValla kuzum bak benim de böyle çıktı
Sabah ilk idrarla tekrarlıycam testi çünkü dün kan verdimPeki sen ne zaman testi yenileyeceksin ya da kan testi yaptıracaksin
Aa kanda ne çıkmıştıSabah ilk idrarla tekrarlıycam testi çünkü dün kan verdim
NegatifAa kanda ne çıkmıştı
Tabikide not alıyorum bunlariAbahhaha yavrum senin anan tam bir deliydi de dersin
O zaman sen de dayanamayangillerdenNegatifama yumurtlamanın 11. Günüydü
Ben de gordum gibiİnşallah kafayı yememişimdir
Hem de ne.sabırsız pimpirik biriymO zaman sen de dayanamayangillerdendur bakalım yarın ne çıkacak
Ama işte dün kanda negatifi gördüm yumrutlamanın 11. Günü. Kafam ona karıştıBen de gordum gibi
Evet net goruyorum benBugünkü mesajıma kimse cevap vermediTekrarladım testi yarın sabah Kadın doğuma gideceğim .Önceki testlerimi bilenler sizce umutlanmalı mıyım kızlar
Testlerimiz çok benziyo sen bi yarın yap, yine çizgi görürsen ben de umutlncamHem de ne.sabırsız pimpirik biriym
Bu topik benden bıktı zatenTestlerimiz çok benziyo sen bi yarın yap, yine çizgi görürsen ben de umutlncam
Ben yarın yapabilir miyim bilmiyorum eşimin evden çıkması lazım gidip test almam için. Bilmesini istemiyorum kesinlesmeden
Olsun olsun bıkan bu topik olsun, Haziran topigine gecmektenseBu topik benden bıktı zaten2 gün ban yedim rahattılar ne güzel yarın buraya düşerim sabahın köründe zaten
İnşallah ya bitanem valla olursa tam mucize olurOlsun olsun bıkan bu topik olsun, Haziran topigine gecmektensebeni de etiketle yarın sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?