BitlisBende doğudayım neresi acaba
Adıyaman bitliste teyzem oturdu bi araBitlissiz ?
1,5 yılımız kaldı bitecek inşallahAdıyaman bitliste teyzem oturdu bi ara
Hayırlısi inşallah1,5 yılımız kaldı bitecek inşallah
Testlerimiz bile aynı çıkıyor kız seninleKızlar günaydın dayanamadım sabahın köründe kalkıp yaptım ve sonuç bu . Bat yarın normalde ve 2 gün kan verdiğimde negatif çıkmıştı
Burada daha belirginKızlar günaydın dayanamadım sabahın köründe kalkıp yaptım ve sonuç bu . Bat yarın normalde ve 2 gün kan verdiğimde negatif çıkmıştı
Yaptın mı sende ya bu sefer dünden daha belirgin çıktı ben artık inanmaya başlıycammTestlerimiz bile aynı çıkıyor kız seninle
Yok ben yapmadım hastaneye gidicem diye .Üç testim vardı iki gün arayla onları yaptım test de kalmadı evdeYaptın mı sende ya bu sefer dünden daha belirgin çıktı ben artık inanmaya başlıycamm
hayalet çizgi mi oKızlar günaydın dayanamadım sabahın köründe kalkıp yaptım ve sonuç bu . Bat yarın normalde ve 2 gün kan verdiğimde negatif çıkmıştı
İnşallah uyku sersemi değilizdirBurada daha belirgin
Ben çok inanıyorum geç döllenme yaşadığımız için kanda geç çıktı. Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere bizlereYok ben yapmadım hastaneye gidicem diye .Üç testim vardı iki gün arayla onları yaptım test de kalmadı evdeEğer hamile değilsek tıp literatürüne girmemiz lazım.Hamile kalmadan hcg salgılayanlar diye
İnşallah inşallah Rabbim nasip etsinAy sanırım evet yaaaa
İnşallahhh ama ben net gördüm ilk 2. Dakikadan sonra. Çok bembeyaz gördüğüm içinİnşallah uyku sersemi değilizdir
Amin bitanem cümlemizeeeeİnşallah inşallah Rabbim nasip etsin
benim bu gün gögsüm ağrumasaydı bende test yapacaktım nasip kısmet yinedeBen çok inanıyorum geç döllenme yaşadığımız için kanda geç çıktı. Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere bizlere
AmiiinnnnnBen çok inanıyorum geç döllenme yaşadığımız için kanda geç çıktı. Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere bizlere
Yapmak bir dert yapmamak ayrı bir dertbenim bu gün gögsüm ağrumasaydı bende test yapacaktım nasip kısmet yinede
Benim hiç umudum yoktu ama Allahtan ümit kesilmiyo işte bence akşamı bekle olmazsan yapbenim bu gün gögsüm ağrumasaydı bende test yapacaktım nasip kısmet yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?