Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah hislerime tercüman oldun. Doktordan çıkınca ağladım. Biz robot değiliz. Her ay illa anında gelecek diye bir şey yok dedi. Her şeyi ben sordum. Hiç kendi anlatmadı. Söktürücü falan bile vermedi. Muayene ederken 5 fk bile sürmedi 150 tl bayıldım geldim.

Valla canim benimde 14 mayisti hala gelmedi seninle ayniyim kac gun oldu bekliyoruz kan testi yaptirdim ama site açmiyo yarin gel dedi yolladi bende e nabizdan baktim sinir oldum ordada adam akilli bisey gorunmuyo 3 tane tahlil barkodu var elimde sadece 1 ini girmisler oda bthcg sonuc sifir yaziyo araligiji falan yazmamislar dogrumu degilmi anlamadim da bu doktorlar bosuna doktor olmus kendileri icin kolay tabi hersey

Prefert sipariş verdim kizlar inşallah yumurtlama günüme kadar gelir. omepa Q10 ve solgarin 400 luk e vitaminini bir de impryl bunları hem eşim kullanacak hem ben bakalım inşallah ise yarar

Ay sen bendende öncesin. Valla durduk yere beklemek çok zor. Var mı yokmu bilmemek. En azından adet olsam ümidimi keserim.

İnnnşallah Bugün gidicem tekrar doktora bakalım ne diyecek Benzer tarihlerde ve durumda olan birkaç arkadaşımız daha var .Umarım yanılmıyoruzdur
Benim adet belirtileri var yinede Rabbim den ümit kesilmez

Bel ağrısı hafif,göğüste ağrı falan filan
Bende de bel ve kasık ağrısı var. Üç gündür falan adet olacak gibi kaşık ağrısı çekiyorum.Doktora da o yüzden gitmek istedim .Tamam idrar testi pozitif gösteriyor ama yanlış olma ihtimali her zaman var .Farklı bir rahatsızlık varsa öğreneyim diye gidicem aslında .Birde aşırı gaz problemi yaşıyorum ben

Kasık ve rahimde ağrıyı bikaç gün önce bende çok hissettim hatta dün sabah sol yumurtalıkta atma hissettim baya ve gaz sorunu tam bi haftadır mahvetti beni ayıptır söylemesi namaz bile kılamıyorum resmen namazın üstünde bile bozup tekrar abdest aldığım oldu bu biraz beni düşündürdü

Ne için dua edeceğimizi bilemeyiz biz derdi annem hep .O yüzden bişey isterken Allahım gönlümden geçeni hakkımda hayırlısı,hakkımda hayırlısını gönlüme razı eyle diyin derdi.Bizde hayırlısını isteyelim

Amin dr kaçta gideceksin

Doğuda küçük bir yerdeyiz biz.Doğurganlık biraz fazla buralarda Randevu almak mümkün bile değil.Erken gidip Sıra alacağım .5-10 kişi alıyorlar öyle. 7,5-8 gibi gidicem inşallah
Bende doğudayım neresi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…