Mantarmı var hamilelikte bilmiyorym ama nırmalde ven sirkeyle siliyoeum biraz yakıyor ama hemen kesiyor kaşıntıyı bir dene istersenAynen o markadan aldıracam ilaçta kullanamıyorum kaldım ikilemde varmı yokmu mantar da maç etti beni
Bende yeniyim bakalım aynen inşallah uğurlu gelir bizeBeni de listenize ekler misiniz hanımlar. Bat 8 Haziran. Belki burası uğurlu gelir 3 yıldır olmuyor
Hayırlısıyla kucağınıza alın ve çok hayırlı bir evlat olsun inşallahRabbim İnşaAllah tez vakitte bekleyen herkese nasip eder ve sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder
Bu soruyu bnde sordum ama sizin gibi sormadım kelimeler yanlış gibi geldi |
Çok hoş yumurtadaş
İyi olmaya çalışıyorum. Ban yemiştim. Yeni kalktı.İyi geceler kızlar nasılsınız?
Haydaaaaa sende mi? Nasıl oldun bu arada da a gittin mi?İyi olmaya çalışıyorum. Ban yemiştim. Yeni kalktı.
İyim hala regl olmadım. Geçen hafta çarşamba doktora gittim bir sıkıntı yok dedi. Ama ben korkmaya başladım kasık ağrılarım var ve göğüs uçlarım sanki morarmış gibi acıyor. Hamilelik yoksa bunlar nee. İyice psikolojim bozuldu. 17 gün gecikme nedir yaa.Haydaaaaa sende mi? Nasıl oldun bu arada da a gittin mi?
Ayy evet öyle olabiliyormuşşş ya inş hamilesindiiirİyim hala regl olmadım. Geçen hafta çarşamba doktora gittim bir sıkıntı yok dedi. Ama ben korkmaya başladım kasık ağrılarım var ve göğüs uçlarım sanki morarmış gibi acıyor. Hamilelik yoksa bunlar nee. İyice psikolojim bozuldu. 17 gün gecikme nedir yaa.
Maşaallah sağlıkla kucağına al canımHepimize umut olması adına iki yıldır yaşadıklarımı anlatayım
İki Yıllık evliyim kızlar ben şu an 28 yaşındayım. Evlenince ilk iki üç ay çocuk düşünmedik hemen .Sonrasında tam düşünmeye kalktık bir türlü olmuyordu. Ve eşim askeri personel olduğu için görevde sakatlandı. Çok ciddi ameliyat geçirdi ve tam üç ay hiç kalkmadan yattı.Afedersiniz tuvalet ihtiyacını bile yattığı yerden giderebiliyordu. Olmamasında bir hayır varmıştı dedik.Sonrasında ayağa kalktı işe başladı.Tekrar düşündük.Yine olmuyordu.Derken eşimin raporlarından dolayı sözleşmesini fesih ettiler.Artık işsizdi .Yine varmış bir hayır dedik.Dava açtık bir yıla yakın dava süreci oldu ve daha geçen ay davayı kazandık. Eğer çocuğumuz olsaydı eşim de ben de o psikolojiyle hiç iyi anne baba olamazdık.Maddi olarak çok zor olurdu. Sonra yine düşündük tayinimiz çıktıŞaka gibi dimi.Sanki herşey bana karşı gibiydi.Ama bu isyana girer diye ben hep Allahım sen bizi zorluklardan korumak için nasip etmedin dedik. Hayatımda ilk defa silikte olsa iki çizgi gördüm dün. Belki test bozuktur belki yanlış sonuçtur olmama ihtimalini her daim aklımda tutuyorum . Ama şunu unutmayalım kızlar bizim planlarımız kaderin önüne geçemiyor ne yazık ki. Umudumuzu kaybetmeyelim .Her zorluğun içinde bir kolaylık vardır elbet
Kz hayırdır sen niye ban yedin üstelik hala adet olmamana şaşırıyorum sen hamilesin gibime geliyor basından beri ama niye böyle doktor bişe demedi miİyim hala regl olmadım. Geçen hafta çarşamba doktora gittim bir sıkıntı yok dedi. Ama ben korkmaya başladım kasık ağrılarım var ve göğüs uçlarım sanki morarmış gibi acıyor. Hamilelik yoksa bunlar nee. İyice psikolojim bozuldu. 17 gün gecikme nedir yaa.
Valla hamile olursam çok şaşırıcam. O kadar negatif gördüm ki.Ayy evet öyle olabiliyormuşşş ya inş hamilesindiiir
Neden böyle gecikme olur acaba hiç anlamadımValla hamile olursam çok şaşırıcam. O kadar negatif gördüm ki.
Geldi ya yine biri. Ona cevap verdim diye ban yedşm işte. Doktor kontrol ederken en son ne zaman test yaptın dedi. Sonrada olmama ya devam edersen gel falan dedi. Ama ümit verici bir şeyde söylemedi.Kz hayırdır sen niye ban yedin üstelik hala adet olmamana şaşırıyorum sen hamilesin gibime geliyor basından beri ama niye böyle doktor bişe demedi mi
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Maydonoz suyu soğan suyu içtim atladım zıpladım herşey yaptım banamısın demiyor. Hala sarı akıntım var. Sürekli şimdi oldum diyip lavaboya gidiyorum. Sürekli dua ediyorum eğer hamile değilsem hastalanayım diye. Ufacık bir ümit yüzünden yine yıkılmak istemiyorumNeden böyle gecikme olur acaba hiç anlamadım
Doktorlara da sinir oluyorum ya kimse oyuncak değil varya biz bu kadar hassasız bu konuda mesela bişe oluyor dene dene dene diyorlar test istiyosun burun kıvırıyor soru soruyorsun irdeleme diyorlar stres yapma vs kolaydı sanki. Sinir oldum suan yani. Neyse de canım hakkında hayırlısı olsun inş ama basından beri seni hamile hissediyorum inş gerçek olur seviniriz hepimiz sende dikkatli ol yine de bakalım ne olacakGeldi ya yine biri. Ona cevap verdim diye ban yedşm işte. Doktor kontrol ederken en son ne zaman test yaptın dedi. Sonrada olmama ya devam edersen gel falan dedi. Ama ümit verici bir şeyde söylemedi.
Umarım bu kadar testte pozitif çıkıp yarın sabah negatif çıkmaz da kocaman amiiinn derim tekrar bu mesaja dönüpMaşaallah sağlıkla kucağına al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?