Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen o markadan aldıracam ilaçta kullanamıyorum kaldım ikilemde varmı yokmu mantar da maç etti beni
Mantarmı var hamilelikte bilmiyorym ama nırmalde ven sirkeyle siliyoeum biraz yakıyor ama hemen kesiyor kaşıntıyı bir dene istersen

Bu soruyu bnde sordum ama sizin gibi sormadım kelimeler yanlış gibi geldi

Haydaaaaa sende mi? Nasıl oldun bu arada da a gittin mi?
İyim hala regl olmadım. Geçen hafta çarşamba doktora gittim bir sıkıntı yok dedi. Ama ben korkmaya başladım kasık ağrılarım var ve göğüs uçlarım sanki morarmış gibi acıyor. Hamilelik yoksa bunlar nee. İyice psikolojim bozuldu. 17 gün gecikme nedir yaa.

Ayy evet öyle olabiliyormuşşş ya inş hamilesindiiir

Maşaallah sağlıkla kucağına al canım

Kz hayırdır sen niye ban yedin üstelik hala adet olmamana şaşırıyorum sen hamilesin gibime geliyor basından beri ama niye böyle doktor bişe demedi mi

Kz hayırdır sen niye ban yedin üstelik hala adet olmamana şaşırıyorum sen hamilesin gibime geliyor basından beri ama niye böyle doktor bişe demedi mi
Geldi ya yine biri. Ona cevap verdim diye ban yedşm işte. Doktor kontrol ederken en son ne zaman test yaptın dedi. Sonrada olmama ya devam edersen gel falan dedi. Ama ümit verici bir şeyde söylemedi.

Neden böyle gecikme olur acaba hiç anlamadım
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Maydonoz suyu soğan suyu içtim atladım zıpladım herşey yaptım banamısın demiyor. Hala sarı akıntım var. Sürekli şimdi oldum diyip lavaboya gidiyorum. Sürekli dua ediyorum eğer hamile değilsem hastalanayım diye. Ufacık bir ümit yüzünden yine yıkılmak istemiyorum

Geldi ya yine biri. Ona cevap verdim diye ban yedşm işte. Doktor kontrol ederken en son ne zaman test yaptın dedi. Sonrada olmama ya devam edersen gel falan dedi. Ama ümit verici bir şeyde söylemedi.
Doktorlara da sinir oluyorum ya kimse oyuncak değil varya biz bu kadar hassasız bu konuda mesela bişe oluyor dene dene dene diyorlar test istiyosun burun kıvırıyor soru soruyorsun irdeleme diyorlar stres yapma vs kolaydı sanki. Sinir oldum suan yani. Neyse de canım hakkında hayırlısı olsun inş ama basından beri seni hamile hissediyorum inş gerçek olur seviniriz hepimiz sende dikkatli ol yine de bakalım ne olacak

Mantarmı var hamilelikte bilmiyorym ama nırmalde ven sirkeyle siliyoeum biraz yakıyor ama hemen kesiyor kaşıntıyı bir dene istersen
[/QUOTE]
Evet canım sirke ile tedavi etmeye çalışıyorum işe yardı tşk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…