Hadi ya bende bu ay ölçmeye başlamıştım Dr da öneriyordu artık hiç birşey olmadığında hamile değilim dediğimizde olacak herhal
Bide 11-ile 13 haftada ikili tarama yapılıyor seninki tarihi geçmiyor degilmiDuydum canım çok şükür yarım santimcik boyuBir ay sonra tekrar gidicem 4 temmuza randevu aldım işte
Bu ay bırakmıştım kendi haline de şu mantar olayı cıktı hayatımda da iki üçkez başıma geldi oda bebek düşündüğüm ayaGaliba :) Oyüzden kendi haline bırak en güzeli :)
Bu ay bırakmıştım kendi haline de şu mantar olayı cıktı hayatımda da iki üçkez başıma geldi oda bebek düşündüğüm aya
İnş canım hepimizin bir sorunu var acele etmemek gerekiyor bazendeŞansımıza işte. Bebek düşünürken bunlar yetmiyormuş gibi birde başka sorunlar çıkıyor maalesef. Benimde rahim duvarın da incelme varmış. İnş bir an önce güzel haberler alırız da burasını hamilelik topiğine çeviririz. Olmaz mıAzze :)
Tarama mi oluyor canım bahsetmedi doktor bellide ondan dedi 11-12 haftada gel diye yok canım 4 temmuzda 11+5 olmuş olucam inşallahBide 11-ile 13 haftada ikili tarama yapılıyor seninki tarihi geçmiyor degilmi
sağol Canım kızımla arası 3 yaş 1 ay olacak Allahın izniyle inşallah..zorlanır mıyımKızıma hamileyken yaşadım bir gün sürdü ara ara sildikce gelen kahve rengi çamur gibi birşeydi agrısızdı ben regli başlıyor sandım sonra gelmedi kan verdim iki gün sonra değer 2500 dü
İşte ben böyle çektim çok test olunca araya heyecan katayım diyeKuzu bunda da var gibi ama normalini atsana diğerleriyle birlikte
Test yapsana canim belki muceze gercek olurcanım az ve rengide hic refl kanı gibi gelmedi.Bugün 3.gün kesilmiş gibiyim lavaboda peçeteye silince bile gelmiyo. Ve karnım o kadar şiş ki diğer hamileliğimde de böyle olmustu adet günümdenn sonra cok sismisti hatta arastırmıstım normal demisti herkes. Diyorum rabbim keske benide bulsa bu mucize
canım valla adet olup hamile olanları okudukdna sonra herseye umut eder olduk:) güldürdün benim canım şimdi birde o vardı dimi unutmuşum bu kadınlar herşeye umut eder olduk bilmiyorum balım kahve rengi ama sökülür gibi çünkü ateşin 36,1 cıktı sancım hafif hafif geliyorum diyor
bilmiyorum ki umutlanmakta istemiyorumm ama eğer gelmezse yarın yada diğer gün yaparım belki hemen cıkar mı ki teste varsa?Test yapsana canim belki muceze gercek olur
olur cicegim sizle hersey olurr :) topiğin adı değişmiyo ama olsun biz birbirimizi biliyoruz :)Şansımıza işte. Bebek düşünürken bunlar yetmiyormuş gibi birde başka sorunlar çıkıyor maalesef. Benimde rahim duvarın da incelme varmış. İnş bir an önce güzel haberler alırız da burasını hamilelik topiğine çeviririz. Olmaz mıAzze :)
Tamamen bitsin lekelenme öyle test yap bence kuzum insallah mucizen gelmistirbilmiyorum ki umutlanmakta istemiyorumm ama eğer gelmezse yarın yada diğer gün yaparım belki hemen cıkar mı ki teste varsa?
O zaman tamam canım sen şimdi kaç haftaliksin ben şu an tam 7. HaftaligimTarama mi oluyor canım bahsetmedi doktor bellide ondan dedi 11-12 haftada gel diye yok canım 4 temmuzda 11+5 olmuş olucam inşallah
İkili tarama testi oluyor canim bebeğe detaylı bakıyorlarTarama mi oluyor canım bahsetmedi doktor bellide ondan dedi 11-12 haftada gel diye yok canım 4 temmuzda 11+5 olmuş olucam inşallah
Oyy oyy kadın olmak cok zorTamamen bitsin lekelenme öyle test yap bence kuzum insallah mucizen gelmistir
Benim de öyle. Kaç gündür dalga geçiyoruz hatta. Bende olmadığım için şiş diye düşünmüştüm.Oyy oyy kadın olmak cok zorkarnım cok sis kızlar tam sökülemediğim için olabilir mi. 5 aylık hamile karnım var suan
Sertlik varmı kasık kısmında valla kuzum 2 aylik hamile çıkıyormussunOyy oyy kadın olmak cok zorkarnım cok sis kızlar tam sökülemediğim için olabilir mi. 5 aylık hamile karnım var suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?