Benimde bi garip kuzum bu sefer ki regl belirtim olsa hemen yapardım test ama belirtimde yokşimdide üstüne görme yaşayanları araştırıyorum
Nasıl bi caresizlik bu
Canım daha gelmedi yaaaajnci son durumlar nelerrr :)
Sabredip ilk idrarla yapmak istiyorum. Yoksa ilk idrar değildi diyerek kendimi yerim.Baya olmuş aslinda şimdi yapsan da çıkar kafan rahat etmis olur arakdaşın 7 gün gecikmisti reglisi aksam yapmıstı testi pozitifi gördü canım kafam rahatlasın diyosan yap
canım az ve rengide hic refl kanı gibi gelmedi.Bugün 3.gün kesilmiş gibiyim lavaboda peçeteye silince bile gelmiyo. Ve karnım o kadar şiş ki diğer hamileliğimde de böyle olmustu adet günümdenn sonra cok sismisti hatta arastırmıstım normal demisti herkes. Diyorum rabbim keske benide bulsa bu mucizeFarklı olan ne bu sefer ki az mı geldi reglAzze
test yapmıyo musun kuzumm yapsana ya :)Canım daha gelmedi yaaaa
Acaba geç mi yumurtladım bu ay
Ya da hiç yumurtlamamış olabilir miyim ki bu ay çok garip hiç göğüs hassasiyetim falan da olmadı ..ne kadar geç o kadar kötü gelecekse gelse şu adetim sonra bitse bizde işimize baksak ya ☹☹☹
Canım 2 gün sürdü ve rengi kırmızı değilse üstüne görmüş olabilirsincanım az ve rengide hic refl kanı gibi gelmedi.Bugün 3.gün kesilmiş gibiyim lavaboda peçeteye silince bile gelmiyo. Ve karnım o kadar şiş ki diğer hamileliğimde de böyle olmustu adet günümdenn sonra cok sismisti hatta arastırmıstım normal demisti herkes. Diyorum rabbim keske benide bulsa bu mucize
canım az ve rengide hic refl kanı gibi gelmedi.Bugün 3.gün kesilmiş gibiyim lavaboda peçeteye silince bile gelmiyo. Ve karnım o kadar şiş ki diğer hamileliğimde de böyle olmustu adet günümdenn sonra cok sismisti hatta arastırmıstım normal demisti herkes. Diyorum rabbim keske benide bulsa bu mucize
Yaaa o kadar eminim ki bşy olmadığına testi boşa vermiim diyorumtest yapmıyo musun kuzumm yapsana ya :)
Ya ümitlenmekte istemiyorum beynimde de kendimi yiyorum acaba diye sonra da sacmalama diyorum. Kürtajdan sonra dengem şaştı belkide ondan oluyo da olabilir.Canım 2 gün sürdü ve rengi kırmızı değilse üstüne görmüş olabilirsin
peki rengi nasıldı ? Ya inan normalde kürtajdan sonra cok yogun olmaya baslamastım ilk 3 gün yogun yogun.Ee yapsana yarın sabah. Hamileliğimde benim 1 gün sürmüştü regl hatta daha sonra da ara ara oluyordu. Yarın sabah mutlaka yaaap:)
Bak o da doğruSabredip ilk idrarla yapmak istiyorum. Yoksa ilk idrar değildi diyerek kendimi yerim.
niye eminsinnn. Benimde belirtim yok ona bakarsanYaaa o kadar eminim ki bşy olmadığına testi boşa vermiim diyorum
hala olmadın mı canım. Burdan devam etme kararı aldık artık haziran da bu topikteyizAzze canım benim bat tarihim geçti ama olmadığım için yeni bat vermedim. Beni silmişsin de. Ondan diyorum.
peki rengi nasıldı ? Ya inan normalde kürtajdan sonra cok yogun olmaya baslamastım ilk 3 gün yogun yogun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?