Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farklı olan ne bu sefer ki az mı geldi regl Azze

jnci son durumlar nelerrr :)
Canım daha gelmedi yaaaa
Acaba geç mi yumurtladım bu ay
Ya da hiç yumurtlamamış olabilir miyim ki bu ay çok garip hiç göğüs hassasiyetim falan da olmadı .. ne kadar geç o kadar kötü gelecekse gelse şu adetim sonra bitse bizde işimize baksak ya

Baya olmuş aslinda şimdi yapsan da çıkar kafan rahat etmis olur arakdaşın 7 gün gecikmisti reglisi aksam yapmıstı testi pozitifi gördü canım kafam rahatlasın diyosan yap
Sabredip ilk idrarla yapmak istiyorum. Yoksa ilk idrar değildi diyerek kendimi yerim.

Farklı olan ne bu sefer ki az mı geldi regl Azze
canım az ve rengide hic refl kanı gibi gelmedi.Bugün 3.gün kesilmiş gibiyim lavaboda peçeteye silince bile gelmiyo. Ve karnım o kadar şiş ki diğer hamileliğimde de böyle olmustu adet günümdenn sonra cok sismisti hatta arastırmıstım normal demisti herkes. Diyorum rabbim keske benide bulsa bu mucize

test yapmıyo musun kuzumm yapsana ya :)

Canım 2 gün sürdü ve rengi kırmızı değilse üstüne görmüş olabilirsin

Ee yapsana yarın sabah. Hamileliğimde benim 1 gün sürmüştü regl hatta daha sonra da ara ara oluyordu. Yarın sabah mutlaka yaaap:)

Azze canım benim bat tarihim geçti ama olmadığım için yeni bat vermedim. Beni silmişsin de. Ondan diyorum.

Canım 2 gün sürdü ve rengi kırmızı değilse üstüne görmüş olabilirsin
Ya ümitlenmekte istemiyorum beynimde de kendimi yiyorum acaba diye sonra da sacmalama diyorum. Kürtajdan sonra dengem şaştı belkide ondan oluyo da olabilir.

Ee yapsana yarın sabah. Hamileliğimde benim 1 gün sürmüştü regl hatta daha sonra da ara ara oluyordu. Yarın sabah mutlaka yaaap:)
peki rengi nasıldı ? Ya inan normalde kürtajdan sonra cok yogun olmaya baslamastım ilk 3 gün yogun yogun.

Yaaa o kadar eminim ki bşy olmadığına testi boşa vermiim diyorum
niye eminsinnn. Benimde belirtim yok ona bakarsan göğüslerim bile büyümedii ilk defa kendimi dinlemedim cünkü

Veee akıntım hakkında 14 gün önce şeffaf yumurta akı şeklinde diye not düşmüşüm uygulama yumurtlamayı 17 si olarak gösteriyordu ona göre dün olmam gerekirdi.
Ben 18 ine de akıntı hakkında not yazmışım kesin gelir yani bugün Azze

peki rengi nasıldı ? Ya inan normalde kürtajdan sonra cok yogun olmaya baslamastım ilk 3 gün yogun yogun.

Koyu kahverengi canım bazen de kırmızımsı geliyordu. Çok ağrım olmuştu birde benim Oyüzden ilaç kullanmak zorunda kalmıştım 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…