Canım birliktelikten yani çatlamadan kaç gün sonra testte pozitif gördünGörürsün inşallah❤
Aynen canim iki cizgi gormek isterdim ama nasipCanım negatif testin
Olsun canım hayırlısı hakkında. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahAynen canim iki cizgi gormek isterdim ama nasip
canım ben 30nda oldum :)
bazılarının öyle olması gerekiyomus gebelik olmadan duymustum bendeAynen yanlız burada şu detayda var genellikle erkek bebekler düşermiş benim zaten bi kızım var onda hiç korkmadım uykuda ve takmamıştım bide eğer yaptıracaksan gebelik olmadan yaptır yani burada öyle
şimdi yine az kahverengilik geldi bosuna yapmıcam test canım sökülemediğim için karnım bu kadar şiş sanırımKz nasıl duruyorsun vala helal olsunsabret bakalım yarına kadar hem gündüz versen ne olacak çıkmaz mı ki
kuzum yumurtlaman gecikti demek ki bekle bakalım biAzze hala gelen giden yok ve kesinlikle gebe değilim yaptım test tek çizgi çıktı çok geç oldu yumurtlama galiba ya da hiç
Anladım cnm yazışmalar çok olunca takip edemiyorum inş en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kuzumcanım ben 30nda oldum :)
inşallahh canımmAnladım cnm yazışmalar çok olunca takip edemiyorum inş en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?