Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neler cektin be ama yüzün güldü sonunda melinda- banada dua edin kızlar bende bebegime kavusim artık
Dualarım hep seninle kuzum ama sana tavsiye instagramda takip eden ovulasyon testlerini al bak hemen olacaktır. Hatta @minnakkurabiyelerrr sayfası var Oraya bak bilgi al

Dualarım hep seninle kuzum ama sana tavsiye instagramda takip eden ovulasyon testlerini al bak hemen olacaktır. Hatta @minnakkurabiyelerrr sayfası var Oraya bak bilgi al
sağol kuzumm. Zaten ovulasyon sart oluyo artık

Tebrik ederimmmm

Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

neler cektin be ama yüzün güldü sonunda melinda- banada dua edin kızlar bende bebegime kavusim artık
Kuzum benim senin de çok yakında olacak hissediyorum hep dua ediyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin bak benim düşük tehdidim var gebeligimi ögrendigimden beri sevincimi yaşayamıyorum bile inan ki,haftaya hersey belli olacak dedi doktorum. Allahım büyük bize o aciyi tekrar yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin dualarımdasin hep

Allah razı olsun canımm.
Kötü bişe geçirme aklından güzel düşün canım Allahın izniyle bişey olmıcak. Rabbim korusun bebegini. Haftaya kontrole gidip gülerek cıkcaksın

Allah razı olsun canımm.
Kötü bişe geçirme aklından güzel düşün canım Allahın izniyle bişey olmıcak. Rabbim korusun bebegini. Haftaya kontrole gidip gülerek cıkcaksın
Amin inşallah ya tek dileğimiz o, bizim için de dua edin nolur
Kızlar bu topikte ki herkese cok tesekkur ederim o kadar sevdik ki mayıs ayı bitti ama burdayız hamilelerimiz hala burda iyiki sizleri tanımısım
Birbirimize her zaman destek olacağız canım benim her zaman burda olacağız ❤

Yaaa
Coookk sevindimm sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhh sabahtan beri girip çıkıyorum haber var mı diye

Ayy kuzum benim çok çok sevindim Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini insallah saglıklada kucağına almayaı nasip etsin , kendim hamile olmuşcasına sevindim inan

Korkma canım Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğini dua edicem ben de insallah güzel haberle gelceksin

tebrikler storycan sağlıkla kucağına al inşallah
Çok teşekkür ederim m☺☺
Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Aminnn kuzummmm
Yaaa
Coookk sevindimm sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhh sabahtan beri girip çıkıyorum haber var mı diye
yaaaaa canımsınnnn Çok teşekkür ederimmm
Ayy kuzum benim çok çok sevindim Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini insallah saglıklada kucağına almayaı nasip etsin , kendim hamile olmuşcasına sevindim inan
Ahh ahhh ne çok kahrımı çektinnn sağol minnoşum m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…