Evet var öyle bşy arkadaşım yaşadı muskayı takınca korkutmayı bırakmışlar hattaKızlar bişey soracam size benim hamileliğim de gece korktum rüyamda ve sabah düşük başladı (hamilelere yapılan muska var onu takınca korkmuyor sun düşükten sonra yaptırdım kendime)böyle bişey yaşayan varmı
Benim yaklaşık 4 yıl önce düşük oldu ozaman yaptırmıştım sonra ilaç kullamdığım ve sağlık sorunları nedeniyle korunuyordum ama Mayıs'ta tekrar denedik bbek için adetime yakın gece korktum yine hemen gidip muskayı taktım ve korkum geçti inşallah fayda etmiştir (hala adet olmadım)Evet var öyle bşy arkadaşım yaşadı muskayı takınca korkutmayı bırakmışlar hatta
Etmiştir canım tam vaktinde takmışsınBenim yaklaşık 4 yıl önce düşük oldu ozaman yaptırmıştım sonra ilaç kullamdığım ve sağlık sorunları nedeniyle korunuyordum ama Mayıs'ta tekrar denedik bbek için adetime yakın gece korktum yine hemen gidip muskayı taktım ve korkum geçti inşallah fayda etmiştir (hala adet olmadım)
Kaç gün geçti senin tatlım
Daha cok kucuk yerleşiyor kuzu yerlesmedir o bak aksi olsa testin koyulasmazdiYa inşallah inşallah bitanemm❤❤ Bi sabah 2 kere geldi daha gelmedi inşallah kanda da güzel bi sonuç görürüm
sakın aklına onu getirme yerleşme kanamasııı olabilirrAma kahve akıntı geliyo kuzumbiliyorum ben bu akıntıyı düşme akıntısı
Duam senle canım bu ay melinda gibi sende güzel haberle geleceksinGünaydın kızlar. Sabah minik bi rengi hafif sarıya yakın bi akıntı heldi çok korktum. Buhün hrm kan vericem hem muayene olucam nolur dua edinBuhünkü testim de bu
eşim test almıs sabah bende almıcak diye tuvalete gitmiştim dedim neyse yarın yaparımHadi sende test yap yaa, ver güzel haber de beni umutlandır iyice ':)
eşim test almıs sabah ama bende almıcak diye lavaboya gittim annemlere gelcrz diye hazırlandım baktım testle gelmisKuzum test yapsanaa nasıl duruyosunn
Ciddi misin bende hiç heveslenmim o zamam bu ay benimde o aekilBilmiyorum ki geçen ay 2 gün böyle oldum kırmızı olarak hiç gelmedi . Ama yine oldum normal mi:))) bakalım değişecek mi o yüzden sonra vericem batımı
kuzum benim annem de muska takarmıs hatta banada dedi sende tak anneden kıza gecer diyolarKızlar bişey soracam size benim hamileliğim de gece korktum rüyamda ve sabah düşük başladı (hamilelere yapılan muska var onu takınca korkmuyor sun düşükten sonra yaptırdım kendime)böyle bişey yaşayan varmı
İnşallah bitanemmmDuam senle canım bu ay melinda gibi sende güzel haberle geleceksin
Kan vericem şimdi sonra da muayene olucamDaha cok kucuk yerleşiyor kuzu yerlesmedir o bak aksi olsa testin koyulasmazdi
Daha vardır belki kuzum ya geç döllenme de olabilir benim gibi. Adet trihin ne zaman tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?