Of gecen ay aynı durumu yasadım kist flan mı var acaba dedim gittim doktora bişe yok soktırucu verdi içtim oldum bir bucuk hafta sonraKızlar bir sorum olucak. Son adet tarihim 23 nisan. Genelde gecikiyor 4 5 gun ama bugun 11 gun gecikmis oluyor. Cuma gunu test yaptim negatif cikti.bu cumartesi de doktora randevu aldim. Kist olabilir diye korkuyorum. Eger doktor sokturucu verirse icmeli miyim sizce ne onerirsiniz? Kimisinin gec dollenme de oluyormus. Artik bu durum bitsin istiyorum bunu yasayanlar neler yapti?
Ayy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen bat arkadasımdınevet canım bende hamileyim :) ama çok heveslenemiyorum ya daha öncede kimyasal oldugu için kalp atısı duymadan rahat edemicem. Perşembe gidicem inşallah güzelhaberler alırım
Niye kz o kadar da rahat olma gene gün aşırı deneAyy cnm bu defa da cok rahatladık sorun orda deneyemiyorız
Tahminimce yumurtlamadan 3 - 4 gün önce şüpheli ilişki oldu eğer spermler o kadar yaşayıp döllendilerse bir ihtimal varNiye kz o kadar da rahat olma gene gün aşırı dene
yumurtlamadan sonraki yani koyu iki çizgiden sonraki 14 günKızlar yumurta catladıktan sonra mı 14 gun sayıcaz yoksa piki gprunce mi 14 gun aydınlatırmısınızona gore bat vericem
Suan yumurtlama günlerin mi batın ne zaman kz batlar değişti 16-17 filan mı seninTahminimce yumurtlamadan 3 - 4 gün önce şüpheli ilişki oldu eğer spermler o kadar yaşayıp döllendilerse bir ihtimal vardaha da fırsat olmadı
Cnm bat 15 haziran dün hem akıntım vardı hem de belim cok ağrıdı bence yumurtlama zamanı diye düşündümSuan yumurtlama günlerin mi batın ne zaman kz batlar değişti 16-17 filan mı senin
negatif bebegim. Canım bu ay demekki bu sekilde adet gördüm bugün son günüm normalde zaten sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi silince. İçim rahat etti iyiki yaptım testi valla :)Azze kuzum ne yaptın sen takip edemedim negatif mi çıktı yazmışsın sanırım peki adetin he durumda ?
Çok teşekkür ederim canım inşallahh. İnşallah hepimiz anne olalım tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun hepimize dua ediyorum her zamanAyy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen bat arkadasımdıninşallah perşembe güzel haberlerini bekliyoruz
Tebrik ederim seninle bat tarihlerimiz aynıydı sanırım bu ay mı öğrendin?Çok teşekkür ederim canım inşallahh. İnşallah hepimiz anne olalım tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun hepimize dua ediyorum her zaman
Evet canım bir hafta olcak öğrenelii yarında doktora gidicem inşallahTebrik ederim seninle bat tarihlerimiz aynıydı sanırım bu ay mı öğrendin?
tamam canıım değişiyorum. Ne var ne yok napıyosın
Napim canim evdeyim disariya filan cikmiyorum degisen bisey yok bat tarihimi bekliyorum sende ne var ne yok canim sen napiyosun nasilsintamam canıım değişiyorum. Ne var ne yok napıyosın
Bence de iyi ki yaptın kuzum aklımız da şüphe kalır yoksa biz kadınların :))negatif bebegim. Canım bu ay demekki bu sekilde adet gördüm bugün son günüm normalde zaten sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi silince. İçim rahat etti iyiki yaptım testi valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?