Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Of gecen ay aynı durumu yasadım kist flan mı var acaba dedim gittim doktora bişe yok soktırucu verdi içtim oldum bir bucuk hafta sonra

Kızlar yumurta catladıktan sonra mı 14 gun sayıcaz yoksa piki gprunce mi 14 gun aydınlatırmısınız ona gore bat vericem

evet canım bende hamileyim :) ama çok heveslenemiyorum ya daha öncede kimyasal oldugu için kalp atısı duymadan rahat edemicem. Perşembe gidicem inşallah güzelhaberler alırım
Ayy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen bat arkadasımdın inşallah perşembe güzel haberlerini bekliyoruz

Bende de hala gelen giden yok ama hamile de değilim acaba kist mi oluştu

Ay olsun cnm gelsin de yoksa catlicam her yerim sisti

Tahminimce yumurtlamadan 3 - 4 gün önce şüpheli ilişki oldu eğer spermler o kadar yaşayıp döllendilerse bir ihtimal var daha da fırsat olmadı
Suan yumurtlama günlerin mi batın ne zaman kz batlar değişti 16-17 filan mı senin

Azze kuzum ne yaptın sen takip edemedim negatif mi çıktı yazmışsın sanırım peki adetin he durumda ?

Azze kuzum ne yaptın sen takip edemedim negatif mi çıktı yazmışsın sanırım peki adetin he durumda ?
negatif bebegim. Canım bu ay demekki bu sekilde adet gördüm bugün son günüm normalde zaten sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi silince. İçim rahat etti iyiki yaptım testi valla :)

Ayy çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen bat arkadasımdın inşallah perşembe güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım inşallahh. İnşallah hepimiz anne olalım tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun hepimize dua ediyorum her zaman

negatif bebegim. Canım bu ay demekki bu sekilde adet gördüm bugün son günüm normalde zaten sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi silince. İçim rahat etti iyiki yaptım testi valla :)
Bence de iyi ki yaptın kuzum aklımız da şüphe kalır yoksa biz kadınların :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…