Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de oyle yapıyorum ama kagıdı da böle bir bilgi yok biliyormusun sıvı alımını bırakmak gibi yada ben mi kacırdım orasını
ben takip ettiğim testleri instada gebenin günlüğünden alıyordum o öyle yapın dedi diye o şekilde ilerledim. bu zmaana kadar hep net gördüm ama olmadı gerçi dediği günlerin tamamını değerlendiremedim hep ve başka sorunlar da var ondan olmadığını düşünüyorum yani sonuçta lh seviyesni net görebilmek için sıvı miktarının idrarda daha az olması gerekiyor

Kızlar test yaptım negatif demekki bu ay bu sekilde adet gördüm neyse icim rahat etti en azından

Canım hayırlısı olsun. Bu sefer ben hiç yapmadığım bişi yapıcam :) ovülasyon testi kullanmıcam ve 11. Günden itibaren gün aşırı değerlendiricem birde böyle değerlendirelim bakalım :))

aslında şu şişkinliğim gitsin istiyorum sadece

Canım hayırlısı olsun. Bu sefer ben hiç yapmadığım bişi yapıcam :) ovülasyon testi kullanmıcam ve 11. Günden itibaren gün aşırı değerlendiricem birde böyle değerlendirelim bakalım :))
Sağol bebegim. Ben nasip diyorum öncekinde nasıl tuttu Rabbim ol derse yine olur ama demekki daha vakti var bunu anlıyorum.

Sağol bebegim. Ben nasip diyorum öncekinde nasıl tuttu Rabbim ol derse yine olur ama demekki daha vakti var bunu anlıyorum.

Öncekinde ovülasyon testi yapmıştım. Pik görünce 1 hafta üst üste değerlendirmiştik

aslında şu şişkinliğim gitsin istiyorum sadece
papatya çayı doğal olarak adet söktürücü özelliği var gece yatmadan önce bi kupa içebilisin hem rahatlatıyo ve ödemi atıyo o karın şişkinliği falan iniyor o zaman

Kızlar bir sorum olucak. Son adet tarihim 23 nisan. Genelde gecikiyor 4 5 gun ama bugun 11 gun gecikmis oluyor. Cuma gunu test yaptim negatif cikti.bu cumartesi de doktora randevu aldim. Kist olabilir diye korkuyorum. Eger doktor sokturucu verirse icmeli miyim sizce ne onerirsiniz? Kimisinin gec dollenme de oluyormus. Artik bu durum bitsin istiyorum bunu yasayanlar neler yapti?

yumurtlama tarihni biliyo musun ? eğer biliyosan doktor ona göre geç döllenmeyi değerlendirir be mutlaka kanda hcg bakar zaten bakmazsa sen iste. önceki döngülerin böyle değilse bence gebelik ihtimalini kesinlikle sıfırlamadan kullanma söktürücü

Bilmiyorum cnm malesef. Ben de kullanmak istemiyorm kesinlesmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…