• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bebeğini kaybedince belki üzülürsün diye söylememiş olabilir miii
Ben de öyle düşündüm ama ben hemen kaybetmedim ki bebeğimi 7 belki 8 haftalikti bir de geç öğrenmiştim ben beklenmedik bir hamilelik olduğu için regliyim sanıyordum en az 1 hafta 10 gün geç öğrendim muhtemelen o benden önce ogrenmistir

kızlar ben şok!!! :oha::oha::oha:
29 mayısta kan vermiştim. prolaktinim 71, tsh değerim de 4,59 çıkmış. bundan önce böyle çıkmamıştı hiç. o kadar üzüldüm ki anlatamam. en son kasım ayında prolaktinim 17, tsh da 2,39 idi. nasıl bu kadar yükselmiş olabilir yaaaa?!
Troit sut hormonunu yukseltiyormus tup bebek drum bana oyle demisti ben hep sut hormonumi dusurmek icin ilac ictim ama once ths dumesi gerekliymis o dusunce otomatik digeride dusuyor

Ben de öyle düşündüm ama ben hemen kaybetmedim ki bebeğimi 7 belki 8 haftalikti bir de geç öğrenmiştim ben beklenmedik bir hamilelik olduğu için regliyim sanıyordum en az 1 hafta 10 gün geç öğrendim muhtemelen o benden önce ogrenmistir
O zaman evet resmen gizlemil hem de bile bile 😔

Yaa yumurtlamadan 2 gün önce ilişkimiz olmuş aslında yumurtlamadan hemen sonraki günde olmuş neden olmadı ki ya 😔
Bende soruyorum kendime benim bebekler tup bebek cok sukur tup bebekle hamile kaliyorum bikerede dogal kaldim ama simdi niye olmuyo diyorum

Canım en son 17ydi birden 71e çıkması beni çok üzdü ve evdeydim yani 2 buçuk aydık. Korona sebebiyle idari izinliydim. Stres yoktu bence. Kuzenim doktor, makroprolaktin testi yaptır dedi. Onu araştırıyorum şimdi tırım tırım 😢
Arastır cnm tabiki tedavisi yok mu bunun kuzenin ne dedi cnm geri düşer bence

Ayy kuzum bu değerlerden hiç anlamıyorum ki :KK43: kötü bişe mi ne yapman gerek ne olacak ki?
Canım en yüksek değerin 23 olması lazım, benimki 71. İlaçla düşecek herhalde 😕
Canım tiroidin yoksa, troidid geçiriyor olabilirsin. Endokrin doktoruna git bence. Troid hormonu(tsh) yükselmesi gebeliğe engel bir durumdur. 5’in altında görünüyor ama 2 haftada bir kan verip değerlerine baktır.
Ben de endokrin diye düşündüm canım ama çok kararsızım.
Allah şifa versin. Ama korkma canım düzelir o merak etme
İnşallah kuzum 🤲🏻
Troit sut hormonunu yukseltiyormus tup bebek drum bana oyle demisti ben hep sut hormonumi dusurmek icin ilac ictim ama once ths dumesi gerekliymis o dusunce otomatik digeride dusuyor
Evet canım, araştırdım şimdi nette senin dediğin gibi.
Arastır cnm tabiki tedavisi yok mu bunun kuzenin ne dedi cnm geri düşer bence
Kuzenim direkt tsh için ilaç ismi verdi, makroprolaktn testi yaptır dedi. Az önce gittim kan verdim özel hastanede. Amh testi de verdim. Cumartesi çıkacakmış sonuçlarım.

İnşallah kuzum 🤲🏻

Kuzenim direkt tsh için ilaç ismi verdi, makroprolaktn testi yaptır dedi. Az önce gittim kan verdim özel hastanede. Amh testi de verdim. Cumartesi çıkacakmış sonuçlarım.

hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız 🌻

İnşallah kuzum 🤲🏻

Cok geçmiş olsun cnm bir dahaki aya hepsi düzelmiş olur inşallah

Amin canım inşallah. Pazartesiye bütün sonuçlarım çıkmış olacak. O testleri alıp adam akıllı bir doktora göstereceğim. Gerekirse İstanbul’a gideceğim. Hayırlısı...
Çok kolay o hormonun düşmesi hiç canını sıkma benim arkadaşımın da öyle yüksekti ilaçla düştü hemen

Varikosel icin ameliyat oldu mu esiniz bizde yeni ogrendik oldugunu ameliyat olucak esim ameliayttan sonraki 6 ve 8 ay hamilelik sansi artiyormus. Bu arada bebegini allah buyutmeyide nasip etsin insallah hayirli olsun 🧿🥰
Aminn bitanem Allahım sana da nasip etsin inşallahhh🙏🙏 sol varikosel 3.5 henüz ameliyat olmadı eşim. Takviye ilaç kullanıyomu

İnşallah kuzum 🤲🏻

Allah şifa versin canm düzelir üzülme lütfen testleri yenilediniz eşinle herşey çok daha güzel olacak kontrollü🙏

Kizlar çok moralim bozuldu yaa bir arkadasim hamileymiş hiç söylemedi aynı zamanda hamile kalmisiz aslında şimdi ultrason resmini atmış gruba kızımız oluyor diye benim düşen bebekle aynı haftalık 13 haftalık ben daha evdeki testte görür görmez paylaşmıştım ne bileyim yani söylese nazar mı edecektim karnından bebeği mi alacaktım o kadar üzüldüm ki anlatamam çok kırıldım
Ah kuzumm :( kıyamam sana. Bizim mi içimiz çok temiz bilmiyorum.. herkes bi tuhaf ya.. insanı kırıyor böule şeyler. Ama sende söyleme bişeyi bak biz burdayız inan en yakınların bile sinsi oluyor bu devirde

Kizlar çok moralim bozuldu yaa bir arkadasim hamileymiş hiç söylemedi aynı zamanda hamile kalmisiz aslında şimdi ultrason resmini atmış gruba kızımız oluyor diye benim düşen bebekle aynı haftalık 13 haftalık ben daha evdeki testte görür görmez paylaşmıştım ne bileyim yani söylese nazar mı edecektim karnından bebeği mi alacaktım o kadar üzüldüm ki anlatamam çok kırıldım
Ben testime direkt gruba atmıstım :KK200: arkadaslardan gizlenir mi ya. Üstelik sen atmıssın hemen hemen aynı zamanlarda. Arkadasların ne dedi niye söylemedn felan dediler mi

Çok kolay o hormonun düşmesi hiç canını sıkma benim arkadaşımın da öyle yüksekti ilaçla düştü hemen
Allah şifa versin canm düzelir üzülme lütfen testleri yenilediniz eşinle herşey çok daha güzel olacak kontrollü🙏
İnşallah kızlar, canımsınız. Moral oldunuz bana ❤️ İşten geldiğimden beri aklıma geldikçe ağlıyorum. Sinirlerim boşaldı birden...

Ben testime direkt gruba atmıstım :KK200: arkadaslardan gizlenir mi ya. Üstelik sen atmıssın hemen hemen aynı zamanlarda. Arkadasların ne dedi niye söylemedn felan dediler mi
Kendisi direkt açıkladı arkadaşlar kaç haftalık diye sorunca doktor demiş ki ikili test çıkana kadar kesin değil söyleme kimseye demiş ne alaka ben daha hiç böyle şey duymadim kalp atışı duyana kadar falan duydum da ikili test çıkana kadar kimseye söyleme der mi doktor

İnşallah kızlar, canımsınız. Moral oldunuz bana ❤ İşten geldiğimden beri aklıma geldikçe ağlıyorum. Sinirlerim boşaldı birden...
Sakın sakın ağlama simdi boşaldıysan tamam ama üzme kendini kuzum moral sinir stres bunlar da çok etkili biliyosunnn. Canını sıkma çok şükür bak testlerin yenilendi bence önüne bak ferah tut yüreğini

Back
X