- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
Ne işe yarıyomus bunlarr :)Bu sefer bitter çikolata ve Türk kahvesini dayayım benimkine sıkı çalışıyım bu ay![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne işe yarıyomus bunlarr :)Bu sefer bitter çikolata ve Türk kahvesini dayayım benimkine sıkı çalışıyım bu ay![]()
o zaman da korunma niye korunuyosun derlerBen istemiyorum daha diyordum açıkçası yoksa sorup duruyorlar dediğin gibi canım hatta doğum kontrol kullanıyorum diyordum soranlara. Sonra bir gün hamile kalınca kız sen hap kullanıyordun dediler. E unutmuşum arada içmeyi dedim![]()
Allah seni inandırsın hiç düzgün beslenmiyorum eşim hep dalga geçer seni ayakta tutan şey ekmek diye bol ekmek yerimdeHemoglobin değeri canım benimki genelde ağır kanamalı kaza geçirmiş gibi 8-9 olur seninki maşallah 14 ne yiyon kız neye borçlusun bize de deyiver
Desinler daha kıymetli oluyo emin olo zaman da korunma niye korunuyosun derler![]()
Maşallah diyeyim cnm gerçi benim reglim cok yoğun olur onun da etkisi varAllah seni inandırsın hiç düzgün beslenmiyorum eşim hep dalga geçer seni ayakta tutan şey ekmek diye bol ekmek yerimdebirde ben haşlanmış yumurtayı çok yerim
Maşalllah maşallahMaşallah diyeyim cnm gerçi benim reglim cok yoğun olur onun da etkisi var
İnsanlarla ugrasmak cok zor yaDesinler daha kıymetli oluyo emin ol![]()
Nasipppp..Yaa yumurtlamadan 2 gün önce ilişkimiz olmuş aslında yumurtlamadan hemen sonraki günde olmuş neden olmadı ki ya![]()
Aynen canım zor cok zor Allah herzaman iyilerle karşılaştırsınİnsanlarla ugrasmak cok zor ya![]()
Yok canım gelmedi
Hadi inşallah dualarım seninle mutlaka yazYok canım gelmedi
Test aldım ya yarın ya da cuma yapacağım
Gecermi ikı haftaOvulasyon testi harika birsey bence yumurtlamasini bilmeyenler için, şimdi hem belirtiler için hem de adet gecikmesi ve gebelik testi için kendini izleyebileceksin![]()
Sağol canım benim Allah razı olsunHadi inşallah dualarım seninle mutlaka yaz![]()
![]()
Yumurtlama günü mü yemesi gerekiyoAaaaa sperm hızı ve kalitesini arttırıyo kuzum eşin bol bol %80 bitter olan çikolata yesin ve türk kahvesi
Bata kadar çalışmaya dewamke ozamanOlabilir canım ben de 3 hafta kasık ağrısı çektim