• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben şok!!! :oha::oha::oha:
29 mayısta kan vermiştim. prolaktinim 71, tsh değerim de 4,59 çıkmış. bundan önce böyle çıkmamıştı hiç. o kadar üzüldüm ki anlatamam. en son kasım ayında prolaktinim 17, tsh da 2,39 idi. nasıl bu kadar yükselmiş olabilir yaaaa?!
Canım stresten cıkıyo o prolaktin başka hiç bi açıklaması yok ben çok çekmiştim 295leri görmüştüm ilaçla düşürürler üzme kendinii çok büyük bi sıkıntı değil

Ayyy yarın hormon testleri yaptırmaya gidiyorum nedense çok heyecanlıyım :)

Kızlar merhaba benim adetime 5 gün filan var kasıklarımda ağrı oldu adet olucam sandım, evde ovülasyon testi vardı böyle çıktı. Normalde bi tık daha açık olurdu şimdi koyu çıktı biraz, sizce hamilelikten olabilir mi, yaşayan var mi bu durumu

B6B1315D-E568-4C13-BBC5-98CCF1779909.webp
B6B1315D-E568-4C13-BBC5-98CCF1779909.webp

üzülme neden üzülesin tedavi olursun düşürecek şekilde arastırırsın iyiki tahlil vermişsin bak kuzum
Canım stresten cıkıyo o prolaktin başka hiç bi açıklaması yok ben çok çekmiştim 295leri görmüştüm ilaçla düşürürler üzme kendinii çok büyük bi sıkıntı değil
Canım en son 17ydi birden 71e çıkması beni çok üzdü ve evdeydim yani 2 buçuk aydık. Korona sebebiyle idari izinliydim. Stres yoktu bence. Kuzenim doktor, makroprolaktin testi yaptır dedi. Onu araştırıyorum şimdi tırım tırım 😢

Yaaa sana kıyamam☺ O zaman eşinizi baktırın çünkü biz de o da vardı. Varikosel ve morfoloji düşüklüğü vardı. Ben tam 11 aydır deniyorum bakalım bu seferki tutunacak inşallah
Varikosel icin ameliyat oldu mu esiniz bizde yeni ogrendik oldugunu ameliyat olucak esim ameliayttan sonraki 6 ve 8 ay hamilelik sansi artiyormus. Bu arada bebegini allah buyutmeyide nasip etsin insallah hayirli olsun 🧿🥰

Kızlar merhaba benim adetime 5 gün filan var kasıklarımda ağrı oldu adet olucam sandım, evde ovülasyon testi vardı böyle çıktı. Normalde bi tık daha açık olurdu şimdi koyu çıktı biraz, sizce hamilelikten olabilir mi, yaşayan var mi bu durumu

Eki Görüntüle 2644044 Eki Görüntüle 2644044
Ben yasamadim ama budan hep okumustum ve yasiyan olmustu ya hamilesin yada iki kere yumurtluyor olabilir akinti durumun nedir

Kızlar yarın doktora gitmeyi düşünüyorum enfeksiyon olabilir dediler de bizimkiler kasık ağrımdan dolayı kanda da gebelik çıkmayınca 😌

kızlar ben şok!!! :oha::oha::oha:
29 mayısta kan vermiştim. prolaktinim 71, tsh değerim de 4,59 çıkmış. bundan önce böyle çıkmamıştı hiç. o kadar üzüldüm ki anlatamam. en son kasım ayında prolaktinim 17, tsh da 2,39 idi. nasıl bu kadar yükselmiş olabilir yaaaa?!
Ayy kuzum bu değerlerden hiç anlamıyorum ki :( kötü bişe mi ne yapman gerek ne olacak ki?

Kizlar çok moralim bozuldu yaa bir arkadasim hamileymiş hiç söylemedi aynı zamanda hamile kalmisiz aslında şimdi ultrason resmini atmış gruba kızımız oluyor diye benim düşen bebekle aynı haftalık 13 haftalık ben daha evdeki testte görür görmez paylaşmıştım ne bileyim yani söylese nazar mı edecektim karnından bebeği mi alacaktım o kadar üzüldüm ki anlatamam çok kırıldım

Kizlar çok moralim bozuldu yaa bir arkadasim hamileymiş hiç söylemedi aynı zamanda hamile kalmisiz aslında şimdi ultrason resmini atmış gruba kızımız oluyor diye benim düşen bebekle aynı haftalık 13 haftalık ben daha evdeki testte görür görmez paylaşmıştım ne bileyim yani söylese nazar mı edecektim karnından bebeği mi alacaktım o kadar üzüldüm ki anlatamam çok kırıldım
boşver takılma , biz insanları da kendimiz gibi düşünüyoruz çoğu zaman ama öyle değil malesef. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌼🙏🏻

yakın arkadaşların böyle gizleme olayını anlamıyorum benn öğrensem anında arkadaşlarıma söylerim, samimi olmadıklarıma söylememm.O sizi sizin kadar samimi görmüyormuş demekki

yakın arkadaşların böyle gizleme olayını anlamıyorum benn öğrensem anında arkadaşlarıma söylerim, samimi olmadıklarıma söylememm.O sizi sizin kadar samimi görmüyormuş demekki
Ben de aynısıni düşündüm ne yazık ki öyleymiş

Canım en son 17ydi birden 71e çıkması beni çok üzdü ve evdeydim yani 2 buçuk aydık. Korona sebebiyle idari izinliydim. Stres yoktu bence. Kuzenim doktor, makroprolaktin testi yaptır dedi. Onu araştırıyorum şimdi tırım tırım 😢
Canım tiroidin yoksa, troidid geçiriyor olabilirsin. Endokrin doktoruna git bence. Troid hormonu(tsh) yükselmesi gebeliğe engel bir durumdur. 5’in altında görünüyor ama 2 haftada bir kan verip değerlerine baktır.

boşver takılma , biz insanları da kendimiz gibi düşünüyoruz çoğu zaman ama öyle değil malesef. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌼🙏🏻
Bunda ne var ki saklanacak değil mi ben hemen eşimden sonra o arkadaş grubuma söylemiştim verende Allah alanda hatta adım adım anlattım betam şöyle çıktı doktor böyle dedi. Ya başka zaman söylemese bu kadar zoruma gitmezdi ama aynı zamanda hamile kalmisiz hangi mantıkla gizlenirki anlamiyorum hiç insanlari

Bunda ne var ki saklanacak değil mi ben hemen eşimden sonra o arkadaş grubuma söylemiştim verende Allah alanda hatta adım adım anlattım betam şöyle çıktı doktor böyle dedi. Ya başka zaman söylemese bu kadar zoruma gitmezdi ama aynı zamanda hamile kalmisiz hangi mantıkla gizlenirki anlamiyorum hiç insanlari
Sen bebeğini kaybedince belki üzülürsün diye söylememiş olabilir miii

O yüzden kendini hiç üzme, bu onun problemi senin değil ❤
Ya evet umursamam gerekiyor ama o kadar kalbim kırıldı ki, saçma belki bu kadar icerlenmem ama kendimi hamileliğinin saklanması gereken hain kötü biri hissettim halbuki ben isteyen herkesin anne olmasını o kadar yürekten istiyorum ki yokluğunu geçmişte tattigim icin, Allah tanıdığım tanımadığım isteyen herkese nasip etsin canı yürekten istiyorum bunu

Back
X