Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
k

uzum benm hala böyle bem beyaz akıntım içinde lekede var pembemsi ama cok değil azckk odaa normal ilk aylarda inşAllah hamilesindir benm akıntılarm adet gününden sonra başladıı benmde adet gününe kdr bitmişdii belirtiıer hatta ben hiss ediyodum ama neden yok diyodum belirti sonra geldi 🤗
İnşllh çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, gönülden dua ediyorum,dikkat et kendine bol bol dinlen

@Sarisinmelekk @Rehis Maliko Maliko @Sohrabb M momteacher Z Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin:duduk: teyzosu bekliyo burda minnakları
Ya ben sürekli
@Sarisinmelekk @Rehis Maliko Maliko @Sohrabb M momteacher Z Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin:duduk: teyzosu bekliyo burda minnakları
Ya ben sürekli uyuyorum gece olduģunda midem bulanıyor ve vücudumda uyuşmalar oluyo yarın benimde yarın bat bakalım inşallah vardır çok istiyorum ❤❤❤ isteyen herkesde dualarımda inşallah

Ya ben sürekli

Ya ben sürekli uyuyorum gece olduģunda midem bulanıyor ve vücudumda uyuşmalar oluyo yarın benimde yarın bat bakalım inşallah vardır çok istiyorum ❤❤❤ isteyen herkesde dualarımda inşallah
imşallah vardır csnım. Uyku hali hamilelkte olur zaten

Belirtin var mı?
Hamilelik belirtisi olarak aramak istemiyorum çünkü geçen ay 1gün gecikince çok umutlanmıştım😞 adetimin belirtileri var, ayaklarım üşüyor, ateş basması oluyor, bide belim sızlıyor,afedersiniz hafif su gibi akıntı var ama hepsi adetlerimden önce olan belirtiler😕 bakalım o mu bu mu🤔 inşallah adet değildir🙏🏻

Hamilelik belirtisi olarak aramak istemiyorum çünkü geçen ay 1gün gecikince çok umutlanmıştım😞 adetimin belirtileri var, ayaklarım üşüyor, ateş basması oluyor, bide belim sızlıyor,afedersiniz hafif su gibi akıntı var ama hepsi adetlerimden önce olan belirtiler😕 bakalım o mı bu mu🤔 inşallah adet değildir🙏🏻
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzedigi icin anlamak cok zor zaten kuzum

Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzedigi icin anlamak cok zor zaten kuzum
Aynen canım, oğlumda çok erken öğrenmiştim, Adetime 5-6gün vardı öğrendiğimde😅 bu kez farklı ama ya ilkinde ilk ay olmuştu, şimdi 4.ayım deniyoruz bakalım Rabbim hayırlı zamanda versin🙏🏻

Back
X