Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı var 🤷‍♀️ ya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)

Umarım canım,sonunda hayal kırıklıgı yaşamayı hiç istemiyorum. Göğüslerimde damarlar da belirginleşti ama bazılarında o adet belirtisi oluyomuş o yüzden ona umut bağlamıyorum. Göğüs ucumda dokununca acıyo ama bilmiyorum delircem :KK70:
Sakin ol sakin insallah guzl hber verirsin cok stres yapma birak kndini belirti dinleme adetle hamilelik ayni oluo zaten sadece her zmn olmayan belirtini dikkat et insallah minnak gelir senden de 🤲🤲🤲🤲

Yalnız artış Google bakmıyorum belirtilerimi sizler iyi ki varsınız 💕🤭

Kızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı var 🤷‍♀️ ya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)
Kuzum herkezde farkli oluo ablam ve kardesimden tecrubeliyim bnde biri migde bulantisi hic yasamadi biri dogana kadar oyuzden sakin kalmak lazim hormon salgilandigi andan itibaren her belirti olabilir

Canım psikolojik olabilirmiş yaşayanlar olmuş ama ben bitek mide bulanmasıni psikolojik olarak yapamadım :KK70:digerlerini hep yaşadım gebelik olmadi. İnşallah hamilelik belirtisidir :dua: :anneadayı: .

Canım psikolojik olabilirmiş yaşayanlar olmuş ama ben bitek mide bulanmasıni psikolojik olarak yapamadım :KK70:digerlerini hep yaşadım gebelik olmadi. İnşallah hamilelik belirtisidir :dua: :anneadayı: .

Benimde bi o kalmıştı oda oldu tamamlandı :))

Ben hamile oldugum ay da böyle cok hafiften hissediyodum ama asla baskın bi bulantı degildi. Psikolojik mydi bilmiyorum ama:KK51:

Ben hamile oldugum ay da böyle cok hafiften hissediyodum ama asla baskın bi bulantı degildi. Psikolojik mydi bilmiyorum ama:KK51:

Oyy bak şimdi sevindim:) umarım art arda güzel haberler alırız canım inş inş inş 💕🐥🐥

Ben uzak duruyorum hatta daha da uzaklaşmak istiyorum ama o benimle aynı şehirde olmadığı halde en geç iki ayda bir bana gelmeye çalışıyor. En son yok çocuğu hastaneye getiriyoruz yok alışverişe geliyoruz diye her hafta gelmeye başladılar neyse ki korona çıktı da gelemiyor pislik 😣 hiç aramam sormam bu arada. Başta biraz yüz vermiştim gördüm ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu. Tek mutluluğum bu iki sene içinde ailedeki herkesin onun gerçek yüzünü görmüş olması.
Çok şükür ki biz de şehir dısındayız, gelip gidemiyolar.

Yapsana test çıkar kesin

Back
X