- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin ol sakin insallah guzl hber verirsin cok stres yapma birak kndini belirti dinleme adetle hamilelik ayni oluo zaten sadece her zmn olmayan belirtini dikkat et insallah minnak gelir senden deUmarım canım,sonunda hayal kırıklıgı yaşamayı hiç istemiyorum. Göğüslerimde damarlar da belirginleşti ama bazılarında o adet belirtisi oluyomuş o yüzden ona umut bağlamıyorum. Göğüs ucumda dokununca acıyo ama bilmiyorum delircem![]()
Kuzum herkezde farkli oluo ablam ve kardesimden tecrubeliyim bnde biri migde bulantisi hic yasamadi biri dogana kadar oyuzden sakin kalmak lazim hormon salgilandigi andan itibaren her belirti olabilirKızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı varya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)
Canım psikolojik olabilirmiş yaşayanlar olmuş ama ben bitek mide bulanmasıni psikolojik olarak yapamadımKızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı varya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)
İnşallah kuzum Allah razı olsun. Rabbim yüzünü güldürsünSakin ol sakin insallah guzl hber verirsin cok stres yapma birak kndini belirti dinleme adetle hamilelik ayni oluo zaten sadece her zmn olmayan belirtini dikkat et insallah minnak gelir senden de![]()
Canım psikolojik olabilirmiş yaşayanlar olmuş ama ben bitek mide bulanmasıni psikolojik olarak yapamadımdigerlerini hep yaşadım gebelik olmadi. İnşallah hamilelik belirtisidir
![]()
.
Ben hamile oldugum ay da böyle cok hafiften hissediyodum ama asla baskın bi bulantı degildi. Psikolojik mydi bilmiyorum amaKızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı varya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)
Ben hamile oldugum ay da böyle cok hafiften hissediyodum ama asla baskın bi bulantı degildi. Psikolojik mydi bilmiyorum ama![]()
O zaman benim de bu ay yapabilme potansiyelim var artıkBenimde bi o kalmıştı oda oldu tamamlandı :))
O zaman benim de bu ay yapabilme potansiyelim var artık![]()
![]()
İnşallah buna o kadar ihtiyacımız var kiiiOyy bak şimdi sevindim:) umarım art arda güzel haberler alırız canım inş inş inş![]()
Biz eşimle atıştık iki güne yumurtalama tarihim. Sanırım bu ay kaçacak, sanmıyorum değerlendirme olacağını
Çok şükür ki biz de şehir dısındayız, gelip gidemiyolar.Ben uzak duruyorum hatta daha da uzaklaşmak istiyorum ama o benimle aynı şehirde olmadığı halde en geç iki ayda bir bana gelmeye çalışıyor. En son yok çocuğu hastaneye getiriyoruz yok alışverişe geliyoruz diye her hafta gelmeye başladılar neyse ki korona çıktı da gelemiyor pislikhiç aramam sormam bu arada. Başta biraz yüz vermiştim gördüm ne kadar bencil ve çıkarcı olduğunu. Tek mutluluğum bu iki sene içinde ailedeki herkesin onun gerçek yüzünü görmüş olması.
Canımı acıttı söyledikleri kuzum.. Bi süre içimin alacağını sanmıyorumYaa barışırsınız. Büyük bir tartışma mı oldu![]()
Kuzum eşler arasında ufak tefek şeyler olur. Çok büyük problem yoksa barısırsınız. Gönlünü alır eşinCanımı acıttı söyledikleri kuzum.. Bi süre içimin alacağını sanmıyorum
Yapsana test çıkar kesinKızlar bişey soracağım daha bugünü saymazsak 4 gün var adetime. Kasığımda ara ara ağrı oluyor birde 1 saatten beri hafif mide bulantısı varya mide bulantısı için erken diilmi. Hamilelik belirtisi olabilir mi :)
Gönlümü alacağını sanmıyorum kendince haklıdır kesin.. Çocuk fikrini şuan zaten süresiz erteledim beni es geçin kızlarKuzum eşler arasında ufak tefek şeyler olur. Çok büyük problem yoksa barısırsınız. Gönlünü alır eşin![]()