Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla siskiligi bilmiomda son 3 aydir adet agrisi hic yasamadim ama bi oncekinde dedimki dusukmu yapiom canimdan gitti ama hastaneye gitmedim 18.gun geciktim 14 gun kanda cikmadi bisey. Agrisizsa ii agrilida bilmiom su an kucuk kucuk cimcikler var sol kasigimda adet yok :silah::dua:
Umarım gec döllenmedir ve bebisin seninledir:KK200:

Kızlar hayırlı geceler benim yumurtlama günü 19 nisan pazardı takvimle takip ettim bu ay baya değerlendirdik 21 nisan salı akıntım hafif kanlı gibiydi 2 gün boyunca peçetede pembe akıntı gördüm hafifçe ne olduğunu anlayamadım bir de dün akşam pembe akıntı gördüm lavaboda tek seferlik BAT 3 Mayıs anlam veremiyorum vücuduma çok istiyorum Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah mübarek Ramazan yüzü suyu hürmetine 🤲🏻
Kuzum 21 nisan da gelen yumurtlama kanaması olabilir. Dün akşam ki yerleşme :KK36:

Ben öyle odaklayamıyorum bu sefer inşsllsh olmam ya
Insallah canim pozitif kadar negatifte dusunmek gerk ben hani demistim ya ikizim var anne tarafta baba tarafta da var diye kendimden okadr emindimki ilk ayda tutucak diye ama tutmadi cok pozitiftim ama ne yazìkki 2 aydir negatif 😔😐

Insallah canim pozitif kadar negatifte dusunmek gerk ben hani demistim ya ikizim var anne tarafta baba tarafta da var diye kendimden okadr emindimki ilk ayda tutucak diye ama tutmadi cok pozitiftim ama ne yazìkki 2 aydir negatif 😔😐
Bilmiyorum ya güzeli düşünmek istiyorum hep. Her türlü üzülcem zaten kendimi hazırlasam da hazırlamasam da.

Back
X