- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
yavaş yavaş nisanıj sonu geldikce daha cok heycanlanıyorum benInsallahh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavaş yavaş nisanıj sonu geldikce daha cok heycanlanıyorum benInsallahh![]()
Bendeyavaş yavaş nisanıj sonu geldikce daha cok heycanlanıyorum ben![]()
Ee onlarda baba olcaklar tabiBendeesim de
![]()
Eki Görüntüle 2627029
Kızlar çok üzgünüm koyulaşma görmek için yaptım daha da silik çıktı hiç bir lekelenmem kanamam yok nasıl oluyor bu
Eşim işten gelsin doktora gideceğim dua edin nolur elim ayağım titriyor![]()
Kötü düşünme belki test bozuktur canım
Aynı marka testle mi denediniz? Hepsinin hassaslığı aynı olmuyor belki daha önce yaptığınız daha hassas bir testti.Eki Görüntüle 2627029
Kızlar çok üzgünüm koyulaşma görmek için yaptım daha da silik çıktı hiç bir lekelenmem kanamam yok nasıl oluyor bu
Eşim işten gelsin doktora gideceğim dua edin nolur elim ayağım titriyor![]()
Aynı marka testle mi denediniz? Hepsinin hassaslığı aynı olmuyor belki daha önce yaptığınız daha hassas bir testti.
İnşallahFarklı markayla yaptım inşallah öyledir tek umudum o![]()
Farklı markayla yaptım inşallah öyledir tek umudum o![]()
Geçen ay yumurtalama gününde korunmayı bırakmıştım gögüslerim şişti kabarcık vs çıktı dedim kesin hamileyim ama yok tabiVar desem yalan olur ama gogusumun ucu cok kasiniyo kasiyom 1 2 dkk sonra aciyo yaniyo kasiyamiyorum bulantim filan yok bir kere oldu piskolojiktir dedim gectim bide niyette tutuyorum ondam da olabilir dedim kendi kendime![]()
İnşaAllah canım İnşaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekildeİnşallah vardır Rabbim biliyor çok istiyorum herkes gibi inşallah hepimize nasip etsin Rabbim bu mübarek ayda![]()
Konuşmalarınızı okumak çok keyifli. Biz denemelere başladık. Eşime önceden sade kahve ve çikolata hazırlıyorum. Kızımda da böyle yapmıştım. Bol bol dua ediyorum. Hacet namazları meryem süresi falan elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bakalım nasipte ne var. Ben belirtim olsa bile hiç kale almıycam. Geçen ay cidden hamile olduğumu düşünmüştüm. Beklenti istek olunca beynimiz bize oyun oynuyor.
Net bir şey diyemiyorum ama spermi hızlandırdığını okumuştım bir kaç yerde kızımda denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Ne işe yaradı bilemiyorum.selam canım kahve gerçekten işe yarıyor mu ya bende içireyim diyorum bu aykahveyide hiç sevmez ama napalım mecbur
![]()
Bakalım bi denicem bende işe yarar inşallahNet bir şey diyemiyorum ama spermi hızlandırdığını okumuştım bir kaç yerde kızımda denediğimiz ilk ay hamile kaldım. Ne işe yaradı bilemiyorum.
İnşallah canım. Umarım gönlüne versin rabbim.Bakalım bi denicem bende işe yarar inşallah![]()