- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
Yok kiz adet olmadim icmemki bugunCanım sen kan tahlili yaptırdın mı adet olmadın, birşeyler içme bence belki geç döllenme olmuştur çıkmıyprdur zarar vermesin sonra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz adet olmadim icmemki bugunCanım sen kan tahlili yaptırdın mı adet olmadın, birşeyler içme bence belki geç döllenme olmuştur çıkmıyprdur zarar vermesin sonra![]()
Kuzum teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah adet olacakmışım gibi sancım vardı oruç tutuyorum bugün olmadım tutayım yarın olurum diye diye 3 gün geçti zaten umudum yoktu bi bakim de iki gün ağlar sonra hayata dönerim diye yaptım ama çıktı bakalım kanda da vardır inşallahTebrik ederim canım. Kaç günlük gecikme var. Belirtilerin nelerdi :)
Yok kuzum hic takip edmedim ben akintiyla anliyorum bazen yumurtladigimiovulasyon testyle takip ediyo musun canım
Kuzum bi arkadasim bi cocugu var 5 sene ugrasti olmadi ultrasonda ii gozukuodu kucuk kist vardi onuda onemsemiodular rahim filmine girdi sonunda ogrendiki iki tupude tikali birini acmislar dieri kapali dusun oyuzden rahim filmi cok önemli.Bana hep ultrasonla bakıyor doktor sorun yok diyor acaba rahim filmi çekilmeden de görünür mü sorun olsa diye merak ettim. Teşekkür ederim.
Kiz birini dogurda ikinciyi dogumdan sonra konusunBende kalabalık aile seviyorum ya eşime diyorum hatta bi kere olunca hemen peşine yapalım yinedoğrudur tabi. Ama her yaşın ayrı bi güzelliği var bence
Kiz bnde goruom gozum bozuk olmasina ragmen pembis ikinci cizgi var hadi hayirli olsun gozun aydin saglikla gelsin bebisinAdetime 4 gün var bu da benim testim sizce var mı bebiş ben silik görüyorum sanki![]()
Aa bn onu bilmiodum bitteri duymustum hadi insallahBende sade türk kahvesi ve bitter çikolata diye duymuştum.
Ay bnm koca turk kahvesi icmioki sewmio sutlu turk kahvesi icio o olurmu acabaOnu da duydumda ona pek inanmadım zaten işlenmiş kahve onlar normalde bile zararlı sperme b yararı olcagını düşünmedim. Ama turk kahvesi zaten yaratlı hergün bi tane içmek bana türk kahvesi daha bi iyimser geldi![]()
Bende hiçbir şikayet yok. Bazı aylar yumurta çatlamıyor. İlki tüp bebek. İkinciye ilk denemede hamile kaldımPolikistik görünüm farklı mı pcostan bilmediğimden soruyorum bi de bana pcos dediler ama diğer pcoluların şikayetleri yok bende sadece adetlerim düzensizleşmişti
Kesinlikle. Bu dünyada en çok sevdiğin kişi bile anlamsız geliyor. Gerçek sevgi annelikÖyledir muhakkak ama en güzel duygudr annelik bence![]()
Cok karistirmiomusun allah korusun zarari olmasin arastirsaydin4 yıldır hiçbir şey denemedim ben her şeyi bu ay deniyorum kizlar. Çakşır suyu aldım dün eşim de ben de içiyoruz, tozunu da aldım keçiboynuzu özüne kattim, testere dişli aslanpençesi günde 1 bardak iciyorum, havuç ve inciri ayrı ayrı kaynatıp birleştiriliyor ya onu da iviyorum, eşime de 1 çay bardağı havuç suyu sıkıyorum, eşim için emodex vitamin benim içinde impryl diye bir vitamin aldık bakalım ya nasip kısmet hepsi karışıyor iyi mi kötü mü olur bilmem ama deniyecegim iste. Bu arada bunları daha dünden beri yapıyorum orucada yarın baslayabilecegim yeni bitiyorum oruca başlayınca da yapabilirim insallah. Abarttım heralde ama hepsi doğal ve az miktarlarda kötü bir şey olmaz inşallah
Guzl dusun hersey guzl olcak kuzum masallah koyuluk var bak kndini sıkma bu kadar. Minnakini dusun artikKızlar doktora gittim geç döllenme olabilir. Haftaya gel keseye bakalım dedi.
En önemlisi de ilk gebeliğimi öğrendiğim test markasından sipariş etmiştim ben hastanedeyken gelmiş hemen yaptım bence koyulaşmış içim rahatladı ya çok şükür.
Hakkınızı helal edin sizin de başınızı ağrıttım ama bu aşama da öncesinden daha da stresli sanki![]()
İnşallah cnmİnşallah bi an önce sende alırsın güzel haberler![]()
Guzl dusun hersey guzl olcak kuzum masallah koyuluk var bak kndini sıkma bu kadar. Minnakini dusun artik![]()
Masallah rabbim saglikla nasip etsin gozun aydin cnm bnm
Bakalım bu ay Klomen tedavisine başladık doktor beraber takım edecez yumurtaları dedi. Bugün kontrolüm vardı 23mm yumurtam varmış. Haftaya tekrar çağırdı. Umarım olur olmazsa yaptırırım tabi onu da.Kuzum bi arkadasim bi cocugu var 5 sene ugrasti olmadi ultrasonda ii gozukuodu kucuk kist vardi onuda onemsemiodular rahim filmine girdi sonunda ogrendiki iki tupude tikali birini acmislar dieri kapali dusun oyuzden rahim filmi cok önemli.
Canım baya büyümüş çatlar artıkBakalım bu ay Klomen tedavisine başladık doktor beraber takım edecez yumurtaları dedi. Bugün kontrolüm vardı 23mm yumurtam varmış. Haftaya tekrar çağırdı. Umarım olur olmazsa yaptırırım tabi onu da.
Bence de çok karıştırıyorumCok karistirmiomusun allah korusun zarari olmasin arastirsaydin
Amiiinnn canım hepimizin inşallahhhMasallah rabbim saglikla nasip etsin gozun aydin cnm bnm![]()