Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inşallah keseyi de gör pıt pıt kalp atışınıda duy annesi.
öyle kuzumm. Ben annemi çok özledim. Geçen sene iftar da sahur da beraberdik şimdi istesek de bi araya gelemiyoruz

Amiiin canım 😍

Evet ya zor oluyor yine aynı şehirde olsak arada kaçamak yapardım farklı sehirdeyiz. Bayramda da yasak olur büyük ihtimal artık hazirana anca herhalde neyse sağlıklı olalım da bekleriz napalım 😊

Senin ne kadar kaldı kuzum Bat'a belirtiler var mı ?

Cok ozur dileyerek bisey sorabilirmiyim bilgilisiniz bu konuda die soruyorum dielimki 27 de yumurtlama gunum olsa yani adet den 2 gun sonra ve otomatikmen gec yumurtlamis oldugum icin adet gecikse yani gec yumurtlamis olanlar adetini gunundemi oluyo yoksa belli bi gunu oluyomu ? 5 10 gun sonrami adet oluyo cok kafam karisti benim nolur bi bilgi verin

Amiiin canım 😍

Evet ya zor oluyor yine aynı şehirde olsak arada kaçamak yapardım farklı sehirdeyiz. Bayramda da yasak olur büyük ihtimal artık hazirana anca herhalde neyse sağlıklı olalım da bekleriz napalım 😊

Senin ne kadar kaldı kuzum Bat'a belirtiler var mı ?
Ben aynı şehirdeyim ama gidip riske atmak istemiyorum. Kendimize ait aramız da yok. Olsa en azından toplu taşıma kullanmadan giderdik. Ama hayırlısı virüs bitsin bol bol giderim.4 gün var canım. Kuzum ayırt edici belirti yok regl belirtileri gibi işte bakalım inşallah güzel haber veririm :KK51:

Cok ozur dileyerek bisey sorabilirmiyim bilgilisiniz bu konuda die soruyorum dielimki 27 de yumurtlama gunum olsa yani adet den 2 gun sonra ve otomatikmen gec yumurtlamis oldugum icin adet gecikse yani gec yumurtlamis olanlar adetini gunundemi oluyo yoksa belli bi gunu oluyomu ? 5 10 gun sonrami adet oluyo cok kafam karisti benim nolur bi bilgi verin
Kuzum yumurtlamadan 14.15.16 gün sonra regl gelir döngüne göre bu böyle biliniyo. Ama bence değişebiliyor. Bu konuda tecrübesi olanlar yazsın bende bilgilenim

Kızlar güzeller güzeli nurtopu gibi kızınız olsa ne isim verirsin 🙂 ya da yakışıklımı yakışıklı oğlunuz 🙂 hadi azcık güzel şeyler konuşalım ❤️🥰

İlk zamanlar cok olur uyku halii. Uyu doğunca uyumak zor olur bol bol değerlendir:KK70: dahaca yok kuzum. Bize cok dua et benimde 4 günüm var.
Onu gormeden daha sadece kesesini gormek bile dunyanin en guzel duygusu sanki. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻🧿

Ben aynı şehirdeyim ama gidip riske atmak istemiyorum. Kendimize ait aramız da yok. Olsa en azından toplu taşıma kullanmadan giderdik. Ama hayırlısı virüs bitsin bol bol giderim.4 gün var canım. Kuzum ayırt edici belirti yok regl belirtileri gibi işte bakalım inşallah güzel haber veririm :KK51:

Gerçi daha çok erken gerçekten belirti için .

Benim bile şöyle aman aman belirtim yok hala.

Rabbim hayırlısını versin kuzum 🤲

Kızlar güzeller güzeli nurtopu gibi kızınız olsa ne isim verirsin 🙂 ya da yakışıklımı yakışıklı oğlunuz 🙂 hadi azcık güzel şeyler konuşalım ❤🥰
Bende merak ediyorum neler çıkcaakk. Teyzem bi rüya gördü yakın zaman da eğer hamile kalırsam ve oğlum olursa ismi hazır. Ama kız için bilmiyorum :KK37:

Azze Azze Senin son 3 gün benim 2. Benim kızın da oğlanın da isimleri hazır inşallah. Kızlar çok dua edelim birbirimize 🥰

Back
X