Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 6 gun var ama pazar gunu yapicam normal test aldirdim simdi yapmasam cikmaz dimi
6 gün önce normal testle çıkan gördüm bu sayfada ama herkeste aynı olmaz ki. Negatif çıkarda etkilenmem diyorsan elinde de bol test varsa yap 😊

6 gün önce normal testle çıkan gördüm bu sayfada ama herkeste aynı olmaz ki. Negatif çıkarda etkilenmem diyorsan elinde de bol test varsa yap 😊
Evet var ama negatif cıkma ihtimali de cok yüksek bence bi kac gün daha beklenebilir. Cok silik cıksa emin olamıcak en azından biraz net cıkar ici rahat eder:KK51:bu gözler burda neler görmedi ki. Regl görüp hamile olan :)

Evet var ama negatif cıkma ihtimali de cok yüksek bence bi kac gün daha beklenebilir. Cok silik cıksa emin olamıcak en azından biraz net cıkar ici rahat eder:KK51:bu gözler burda neler görmedi ki. Regl görüp hamile olan :)
Benim de bu ay testte hayalet çizgi çıktı ama regl oldum 😔

Ben hamile hissediyorum hatta gun icinde mide bulantim oldu..goguslerim sis kasık agrim var.göbekte karıncalanma hissediyorum..2 gebelikten sonra tecrubelerime gore hamileyim diye dusunuyorum..bugun bat bakalim 3 gun bekleyip test yapayim diyorum fakat eczanedeki de tanidik gidip nasil alcaz bilmiyorum.ben ogretmenim calistigim yerde cok eczane vardi memlekete geldik test almaya korkuyoruz..hamilelik soylentisi herkese yayilir..merkezede gidemiyoruz yasak var.3 gun disariya cikamayacaz yine..7 haftalik olunca dr giderim daha mantikli.

Ben hamile hissediyorum hatta gun icinde mide bulantim oldu..goguslerim sis kasık agrim var.göbekte karıncalanma hissediyorum..2 gebelikten sonra tecrubelerime gore hamileyim diye dusunuyorum..bugun bat bakalim 3 gun bekleyip test yapayim diyorum fakat eczanedeki de tanidik gidip nasil alcaz bilmiyorum.ben ogretmenim calistigim yerde cok eczane vardi memlekete geldik test almaya korkuyoruz..hamilelik soylentisi herkese yayilir..merkezede gidemiyoruz yasak var.3 gun disariya cikamayacaz yine..7 haftalik olunca dr giderim daha mantikli.

İnternetten alın testi ertesi güne geliyor zaten hem fiyat çok daha uygun eczanelere göre. Ben 10 tane testi 15 liraya almıştım.

Bence de internetten alın hem de cok cabuk geliyor..Hamileligi hissediyorsaniz bence doğrudur, o çok garip bir his bende de olmuştu ve sadece o ay olmuştu..Yanılmıyorsam Azze Azze 'de de olmuştu

Bence de internetten alın hem de cok cabuk geliyor..Hamileligi hissediyorsaniz bence doğrudur, o çok garip bir his bende de olmuştu ve sadece o ay olmuştu..Yanılmıyorsam Azze Azze 'de de olmuştu
Arkadaşlar maalesef simdi regli oldum..belirtiler falan filan hep psikolojikmis demekki..kendimi cok kaptirmisim gulsemmi aglasammi bilemedim..artik hormonlarim degismis demekki..acikcasi cok üzuldum ne soylesem bilemiyorum.esim yillarca istemedi 3.cocugu ilk defa ikna etmistim maalesef olmadi..😔

Dr ne verirse onu kullaniyorum
Yok ikiz degiller ilk kizim 3yqsini dolduracak Allah izin verirse ikinci kizim 3ay once dogdu 27+3 haftalikken 3saat yasayabildi melegim
Çok üzüldüm inşallah bir an önce hamile kalırsınız ben 7haftalik bebeğe bu kadar uzulduysem kimbilir siz nasıl üzüldünüz. iyi ki kızınız var ilaç gibi geliyor en üzüntülü anınızda değil mi

Kızlar nasip tabi ama benim bu ay olmayacak galiba moralim çok bozuk 😕 ovulasyon takibi yaptım yumurtlayacak mıyım derken pik oldu hadi birde çatlamayı göreyim dedim ertesi gün çatladı ama sadece yumurtlama günü değerlendirebildik diğer günler olmadı :KK43::KK43:

Back
X